buna nasıl dayanırımmm nasılll

sen merak etme o blöf yapıyordur. doğru düzgün kocalık yapamayan adam hem analık hem babalık yapamaz zaten. ağzı olan konuşuyor hesabı. sakın tartışmaya onu gazlamaya girme. yüz kızartıcı bir suçun yoksa hakim sana verir çocuğu . inş hakkında hayırlısı olur.

Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor

aldattınız mı eşinizi

mahkeme kolay kolay bebegi babaya vermez çünkü

Bebeği mutlaka size vereceklerdir bu yönde korkunuz olmasın.

Ama "kaçıramaz, bir halt yapamaz" tarzı yorumları şaşkınlıkla okudum gerçekten.
Ülkenin durumundan bihaber misiniz hanımlar. Cidden kaçıramaz mı? Allah esirgesin adam manyaksa kadına zarar bile verebilir, ki manyak olduğu belli.

Konu sahibi gamlı baykuş gibi yazdım ama bence gerçek bu.
Onlarca haber okuyoruz her gün.
Herşey yasalara göre işlemiyor malesef.
Allah yardımcınız olsun, sağlam bir avukat bulmakla başlayın işe.

aldattınız mı eşinizi

mahkeme kolay kolay bebegi babaya vermez çünkü
Aldatsa bile vermez sanırım çünkü eş olmakla ana baba olmak farklı şeyler.
Anca fuhuş, ciddi psikiyatrik problem ya da madde bağımlısı filan olması lazım sanırsam.
Hem konu sahibi aldatma filan dememiş, adam psikopat bildiğin, bıçak çekmiş kadına.

canım çok basit evden çıkmana bile gerek yok, adam sana evde bağırıp tehdit edip kavga mı çıkarıyor , vuruyor mu arayacaksın hemen polisi gizlice vereceksin evin adresini, polis gelincede şikayetçiyim diyeceksin, 6284 sayılı yasadan faydalanmak istiyorum, uzaklaştırma istiyorum diyeceksin, kocan sana eğer vurursa falan hemen darp raporu da alır polis zaten, anında çıkar uzaklaştırma sonrada annenin yanına dönersin eşyalarını alıp açarsın boşanma davasını, telefonla falan tehdit eder ulaşırsa da gene şikayetçi olacaksın sen korkarsan o üzerine gelir, merak etme kadının bir ahlaksızlığı yoksa 10 aylık çocuğu kimse babasına vermez, kaçırırım diyor da kolay değil o işler merak etme, aynı zamanda suç , zaten erkeklerin %80'i eşten boşanınca çocuktan da boşanıyor, ilerde aramaz bile büyük ihtimal

Sen kendin ve çocuğun için güçlü olacaksın. Ölüyorum bitiyorum pasif halleri nedir? Kadınların bu sinmiş hallerinden nefret ediyorum. Adam sana bıçak çekiyor hala o evdesin adam yokken al cocugu çık git kardeşim. Ölmeyi mi bekliyorsunuz hala

Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
Buna ragmen bosanmakmı ıstıyorsunuz? Oturun esınızle gecının daha ıyı

Ayrıca gordugunuz sıddetı sunarsanız ve kanıtlarsınız cocugu yasal olarak alamayacagı kesın

10 aylık bebek babada kalamaz
Yanılmıyorsam madde bağımlılığı ya da ahlaki değerleri hiçe sayan bir yaşam tarzı yoksa
Sizin gözünüzü korkutmaya çalışmış.
Siz de küçücük bir bebekle ne yaparım düşüncesine kapılıp bırakmayın çocuğunuzu

10 aylik bebegi hicbir hakim babaya vermez kadin yuz kizartici suc islemedigi surece.
Size verdiginde de hicbir halt yapamaz kendisi.

Hahahahah alamaz gülüm merak etme. Emsal davalara bak bi. Hayat kadını olan anneye veriliyor mesela çocuk işadamı babsına verilmek yerine .. Kanunen çocuğun anne yanında büyümesi esas.. Hiiiiçççç korkma seni sindirmeye çalışıyor . Yeme bunları. AKsine kararlı ol. Çocuğunu senden alamayacağını bilmek bile sana güç verir. O yüzden emin ol buna..

Onun demesiyle mi çocuk onda kalacak Allah aşkına yaaa hiç mi bir şey araştırmıyorsunuz. Mantıklı olun biraz 10 aylık bebeği mahkeme hiç babasına verir mi siz kendiniz vermediğiniz sürece? bu çocuk daha anne sütüne bakımına muhtaç neyi dert ediyorsunuz ki hemen kabul etmişsiniz bebeğimi alacak diye. Ne olduysa oldu çıkın mahkemeye boşanın bitsin hayatınızın zindan olduğu falan yo ilk boşanacak olan siz değilsiniz. Hemen daha mahkemeye çıkmadan bebeğimi de alaak nedir yani.

Senden alamazki emziriyomsn bebek kendi karrini soleyinceye kadar anneye veriliyor diye biliyorum alamaz senden eger ozel durumlar yoksa bebegin sende kalmamasi icin

Anneniz, babanız, aileniz, eşiniz,dostunuz yok mu sizin hiç ki bebeği kaçırabiliceğini düşünüyosunuz? Hadi size gücü yetti diyelim onlara da mı gücü yetip alıcakmış çocuğunuzu dağ başında mı yaşıyosunuz?? Bunlar boşanmak istemeyen insanın taktikleri yemeyin hiçbişey yapamaz.. Savcılığa verilecek bi dilekçeye 2 şahide bakar uzaklaştırma alması çocuğunun yüzünü bile göremezsin diye siz de onu tehdit edin.. Benim eltim kayınbraderimden çocukları 1,5 yaşındayken boşanmaya kalkmıştı.. Kayınbraderim çocuğu sana vermem çamur atarım mahkeme sana vermez diye tehdit etmiş gelip bize anlattı eltim de.. Eşim de, diğer kardeşleri de, eltimi hiç sevmeyen kayınvalidem de hele bi öyle bişey yap seni mahfederiz dediler kayınbraderime.. Şahitlik ederiz geline çocuğun yüzünğ göremezsin bi daha dediler söylediklerini yuttu özür diledi.. Eşinizin ailesine söyleyin vicdanlı insanlarsa zaten çocuklarının öyle bişey yapmasına izin vermezler.. Bu kadar korkacak neyiniz var onu anlayamadım?

O işe gittiğinde çocuğu al annene git
Giderken karakola uğra, bıçakla üzerine yürüdüğünü bildir, şikayetçi ol
Sonra da aç davanı bitsin
Çocuğu alma ihtimali hiç yok
Kaçırmaya kalkarsa görme hakkını da kaybeder, ancak polis nezaretinde görür, onun içinde her seferinde memur harçlarını falan yatırması gerek, yiyorsa yapsın ...

Bacım senin durumunu düzgün strateji kurtarır. Öncelikle eşininin seni 'mahkeme sana verse bile alırım cocuğu' tehditlerini şimdiden mesajla, telefondan ses kaydıyla, kavgada kamera kaydıyla delil altına al. Yedeklerini de usb ye al ailenin evine sakla. Kesinlikle bu delillere sahip olduğunu söyleme. Eğer aldatma adi suçun falan yoksa 10 aykık bebeği kocana vermezler. Eğer cocuğu zamanla kaçıracagına kanaat getirip baba-cocuk görüşmelerini sizin himayeniz altında kapalı ortamda yapabilecek duruma sokacak delilleri şimdiden oluşturun. Sonrasına aile içinde çözüme kavuşturmaya çalışın

Anne denilen canlı söz konusu çocuğu olunca aslan kesilmiyor mu ya? Doğadaki tüm anneler böyle değil mi? Hep öyle öğrendik. Şaşırıyorum böyle konuları okuyunca, Bebegimi sana vermem diyor adamlar ve kadınlar ağlıyor napicam diye. Siz diyemiyor musunuz asıl ben sana vermem bebegimi diye? Tirnaklarinizi çıkartıp kukreyemiyor musunuz kimse yavrumu alamaz diye. Vallahi enteresan.

ters taktik uygula.
madem bebek sende kalacak boşanmadan önce bebek bakımını öğreteyim de. yapması gerekenleri liste yaz eline ver. ben de işe girerim. haftada bir görürüm de.

çocukla seni tehdit ediyor boşanmamak için. inanma.

Erkeklerin boşanma aşamasında çocuğu anneden alma isteklerini anlayamıyorum. Sırf anneye acı vermek için o çocuğun hayatıyla oynuyor.
Sanki çocuğa kendisi bakacak. Ya babaanne yada evlendiği kadına verecek onlar bakacak. Eline ne geçecek. mutsuz sorunlu bir çocuk karısına acı çektirdiği için tatmin olmuş bir baba.
Bırak çocuk anneyle kalsın sende istediğin zaman git gör, o çocuk da mutlu huzurlu bir ortamda sağlıklı büyüsün. Ama yok, suç makinaları nasıl yetişiyor işte böyle hastalıklı zihinler yüzünden.
Şu erkeklerin dünya benim etrafımda dönüyor düşüncesinden dolayı erkek cinsinden gerçekten nefret eder oldum.

Korkmayın lütfen.Boşanma süreciniz başlayınca,eski eşinizin sizi,çocuğunuzu kaçırmakla tehdit ettiğini söyleyince baba çocuğunu icra ile alıyor ve görüyor.karar verilen saatler dışına çıkamıyor,öyle bir durumda suçlu sayılıyor.Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…