aman onlar der boşver... psikolojik siidet uyguluyor sana... 10 aylık bebegi o mu emzirecekmiş..bi si..gitsin oradan... cocuk annede kalır. hele ki bakıma muhtaç dıurumda ise kesinlikle anneye verilir.Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
Sen de bıçakla onun üstüne yürü. Kocam çocuğumu kaçırmakla tehdit etseydi ben tam olarak bunu yapardım.Bu gün çok kötü kavga ettik. Bıçak alıp üzerime yürüdü. Eşyalarını topla defol git dedi. Seni ailene yollacayağım dedi. Oğlumu asla hötüremezsin falan dedi. O olmadan ben nasıl giderim her şeyim o benim. Keşke ona gücüm yetseydi oğlunuda al deseydi hemen hemen gidecektim.
Ya niye inanıyorsunuz şu adamlara 10 zylık bebeği hangi hakim vericek babaya o mu emziricekmiş kimse alamaz senden onu merak etme tehtid ediyor diye mahkemede söyleBebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
Birkaç gün sakin kal fırsatını bulunca ise falan gittiğinde kaç ailenin yanına veya direk polise git korkuyorum de seni ailenin yanına götürsünlerBu gün çok kötü kavga ettik. Bıçak alıp üzerime yürüdü. Eşyalarını topla defol git dedi. Seni ailene yollacayağım dedi. Oğlumu asla hötüremezsin falan dedi. O olmadan ben nasıl giderim her şeyim o benim. Keşke ona gücüm yetseydi oğlunuda al deseydi hemen hemen gidecektim.
İçiniz rahat olsun hanımefendi. Tipik +9 erkek itemidir boşanırken son çirkeflikleridir.
Çok ekstrem bir durum olmadıkça hiçbir hakimin çocuğu babaya verdiğini görmedim. Kaçıracağım hikayeleri de yalan, görür dünya kaç bucakmış.
Siz kaçırmasına izin vermeyin, bırakın 15 gün onda kalsın zaten koştur koştur size bırakmaya gelir yemez çocuk bakmak. Böyle adamlar kaypaktır, lafının değeri yoktur. İçiniz rahat olsun.
Süper yorum bayıldim yorumunuza .. ne denir ki çözmüsünüz bu tip sözde erkek müsveddelerini elinize sağlık teşekkürler
10 aylik bebegi anneden nasil ayiricaklar ayiemaz bence hakimHerkese hayırlı geceler
Çok çok çok mutsuzum. Severek yapılan evlilik sonu hüsran.. Keşke hiç tanımasaydım onu keşke ölseydim.
Ağlaya ağlaya bir hal oldum.Mutsuzum ne yapacağım ben. Bu acıya nasıl katlanacağım. Çocuğu babasında olup boşananlar varmııı? Buna nasıl katlanıyorsunuz. Ben düşündükçe ki hiç aklımdan gitmiyor sanki ciğerimi yerinden söküyorlar. Ne yapacağım ben nasıl katlanacağım?
Gözümün önünde hep. O adam görünümlü bana bunu nasıl yaptı. Allah aşkına bunu nasıl yeneceğim bana anlatın yardımcı olun. Bebeğim babasında kalacak ne yapacağım. Günler bana zindan, ölüm, işkence..
Allah razı olsun şimdiden.
10 aylik bebegi kimse babasina vermez. Sakin ol onun senin korkutmasina izin verme.Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
Mahkeme sana verecek, tehdit ettiği için de uzaklaştırma kararı çıkartacaksın ona, hakime söyle böyle dediğini. Şimdiden kabullenmişsin adamın her dediğini. O kadar kolay değil çocuk kaçırmak. Hadi bir kez kaçırdı yasa dışı.. Ne olacak? Hiç mi işe girmeyecek? Hiç mi mobeselere yakalanmayacak? Hiç mi ikametgahı olmayacak? Ömür boyu kaçak mı yaşayacak yani? Birinin çocuğunu kaçırıp sonra mutlu mesut yaşanır mı hiç? Ben olsam dünyaları yıkarım biri çocuğumu kaçırsa. Televizyonlara çıkarım, Müge Anlı var, Ayşe Arman var bak.. Bunlar şimdi aklıma gelenler. O seni evden kovup çocuğu bırakmayacak. Kaba kuvveti var diye kimse bir şey diyemeyecek mi zannediyorsun?Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?