buna nasıl dayanırımmm nasılll

Bunlari yazili olarak da belirtmesini saglayin mahkemede tehdit edildiginizi belirtirsiniz.
Gerci ortalik manyak dolu o da ayri bir konu.
10 aylik bebeginiz var, bosanma sebebiniz nedir acaba? Bir de ne kadarlik evlisiniz?

Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
aman onlar der boşver... psikolojik siidet uyguluyor sana... 10 aylık bebegi o mu emzirecekmiş..bi si..gitsin oradan... cocuk annede kalır. hele ki bakıma muhtaç dıurumda ise kesinlikle anneye verilir.
yarın avukata ve mahkemede cocugu senden zorla alacagını zöyleyip seni tehdit ettigini de söyle kayıtlara gecsin.

Sen de bıçakla onun üstüne yürü. Kocam çocuğumu kaçırmakla tehdit etseydi ben tam olarak bunu yapardım.

10 aylık bir çocuğun daha doğrusu bebeğin anneden ayrılması ihtimali çok ama çok düşük. Eşinizin kaçıracağından falan şüpheleniyorsanız da hakime sizi bu şekilde tehdit ettiğini söyleyin, bir hal çaresini bulurlar emin olun.

Emir Kozcuoğlu değilse bir şey yapamaz merak etme. Seni korkutmaya çalışıyor. 10 aylık bebek asla babaya verilmez. Hakime hatta seni tehdit ettiğini söylersin, belki faydası olur..

Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor
Ya niye inanıyorsunuz şu adamlara 10 zylık bebeği hangi hakim vericek babaya o mu emziricekmiş kimse alamaz senden onu merak etme tehtid ediyor diye mahkemede söyle

Birkaç gün sakin kal fırsatını bulunca ise falan gittiğinde kaç ailenin yanına veya direk polise git korkuyorum de seni ailenin yanına götürsünler

İçiniz rahat olsun hanımefendi. Tipik +9 erkek itemidir boşanırken son çirkeflikleridir.

Çok ekstrem bir durum olmadıkça hiçbir hakimin çocuğu babaya verdiğini görmedim. Kaçıracağım hikayeleri de yalan, görür dünya kaç bucakmış.

Siz kaçırmasına izin vermeyin, bırakın 15 gün onda kalsın zaten koştur koştur size bırakmaya gelir yemez çocuk bakmak. Böyle adamlar kaypaktır, lafının değeri yoktur. İçiniz rahat olsun.

Havlayan köpek isirmaz. Afkursun dursun cocuk size verilecek ve o kacirirsakacirdigini beyan edip gorme yasagi istersiniz. Her turlu cocuk sizde kalir 7 yasina kadar annenin psikolojik problemi vs yoksa kesin anneye veriliyor.

Hiçbir şekilde alamaz halt etmiş o bebeğin ana kuzusu ve sana ihtiyacı var seni korkutuyor hepsi bu yoksa bakacağından değil ...

Süper yorum bayıldim yorumunuza .. ne denir ki çözmüsünüz bu tip sözde erkek müsveddelerini elinize sağlık teşekkürler

10 aylık bir bebeğin hala anneye ihtiyacı olur. Annenin almasına engel olacak kadar büyük sorunlar harici babaya kolay kolay verilmez o kadar küçük bebek. Kendinizi baştan paşa paşa teslim etmeyin, böyle tiplerin amacı boşanmayı engellemek için korkutarak sindirmek oluyor genelde. Ayrıca boşanma sebebiniz ne, neler yaşadınız hiç bahsetmemişsiniz ki insanlar size fikir versin. Kimse akıl okuyamıyor burada tüm sayfaları da okumak mümkün değil her zaman.

10 aylik bebegi anneden nasil ayiricaklar ayiemaz bence hakim

İşe gittiği an al çocuğunu git ailenin evine. Hatta mümkünse önce bir avukatla konuş. Delilleri konuşun. Davayı aç.

Hatta aileden şehir dışında onun bilmediği teyze kızın vs varsa ilk etapta bir süre ona git.

10 aylik bebegi kimse babasina vermez. Sakin ol onun senin korkutmasina izin verme.

Neden bebeginin babasinda kalacagini kabullenmis bir psikolojiye girdin. Bebegin icin savasmayacak misin? O kadar kolay mi senden yavrunu almalari.

Mahkeme sana verecek, tehdit ettiği için de uzaklaştırma kararı çıkartacaksın ona, hakime söyle böyle dediğini. Şimdiden kabullenmişsin adamın her dediğini. O kadar kolay değil çocuk kaçırmak. Hadi bir kez kaçırdı yasa dışı.. Ne olacak? Hiç mi işe girmeyecek? Hiç mi mobeselere yakalanmayacak? Hiç mi ikametgahı olmayacak? Ömür boyu kaçak mı yaşayacak yani? Birinin çocuğunu kaçırıp sonra mutlu mesut yaşanır mı hiç? Ben olsam dünyaları yıkarım biri çocuğumu kaçırsa. Televizyonlara çıkarım, Müge Anlı var, Ayşe Arman var bak.. Bunlar şimdi aklıma gelenler. O seni evden kovup çocuğu bırakmayacak. Kaba kuvveti var diye kimse bir şey diyemeyecek mi zannediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…