Buna takılır mıydınız

Şuan zaten herşey gözüme batmaya başladı. Soğudum ilişkimden. Bütün bunlar şimdi rahatsız etmeye başladı beni. Daha ne kadar sabrım kaldı bilmiyorum

Adamda bir numara yok ki. Ailesi ile gorusseniz ne olacak? Bosuna yuz goz olmus olacaksiniz. Bence gorusmemeniz cok iyi olmus. Onumuzdeki 5 yil icin bir plani var mi? Sozde plan degil somut bir adimi var mi? Beklentileriniz bile uymuyor ki.

Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
Niye çağırsınlar ki ortada bişey yok 5yıl çıktınız diye. Ayrıca zaten evlenirseniz sürekli beraber olucaksınız bu zamanların tadını çıkar. Evlenincede kv beni sürekli evine çağırıyır diye post atma 😀

Henüz resmi bir şey yokken ailelerle sıkı fiki olmak iyi bir sey değil bence. Sonra ayrılık olunca falan daha zor oluyor. Fazla anlam yüklemeyin bence ama laf arasında sevgilinize sorabilirsiniz en iyi o bilir sebebini

İlişki sırasında resmi adımlar atmayı uygun görmem. Gerek yok. Sizin işiniz sadece erkek arkadaşınızla. Anasını bacısını boşverin. Olur da kısmet olursa evlenirseniz yeterince görüşülür zaten.

Tam 5 yıllık ilişkim var. Annesiyle tanışmadım, bir ablasıyla birkaç kez karşılaştım. Hiçbir yere de davet edilmedim.
Buna kafamı takmak hiç aklıma gelmemişti.
Ortada resmi bir şey yokken neden davet etsinler ki? Etseler de gitmek istemem zaten.

Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
Resmıyet yoksa gerekte yok bence .

Bence siz ciddi bi adım gelmemesine daha çok kızmışsınız. Arkadaşlarınızın dolduruşuna gelmeyin ya nedemek cagirmadilar mi. Ileride hol bol zaten görüşeceksin. Yüz-göz olmamak en iyisi sevgiliyken. Isterse 5 yıl olsun ne farkeder ?

Herkese merhaba
Tabi ki eder. 5 yıldan bahsediyoruz.

Ben eve davet edilmeyi geçtim hiç tanışmamayı tercih ederim.

3 yıllık bir ilişkim vardı zamanında. Normalde daha da uzun sürdü ama i zaman 3. Yılıydı. Babasıyla karşılaştık yanımizda kardeşim de vardı bizi eve davet etti. Hiç hoşuma gitmedi ama ertesi akşam gittik. Annesi baya süzdü beni. Sonlara doğru senin cildin çok kuru bende krem var onu süreyim.sana diyip getirip sürdü. Herhalde başka kusur bulamadı diye teselli ediyorum kendimi:)) hiç hoş bir şey değil. Normalde de gitmek istemezdim cahilliğime geldi sanırım. Bu arada kardeşim de vardı yanımda ona ne kadar tatlı güzel kızsın vs dedi. Bana bir şey demedi:)) herhalde o kişiyle evlereydim.kayinvalide terörü yaşayıp boğardım o kadını... demem o ki gitmeyin resmi bir adımda gidersiniz. Ya da resmi adımdan önce tanışmak için belki

Back
X