Buna takılır mıydınız

Gorucu usulu evlendim 5 ay nisanli kaldik kv kp kayin gorum kimsenin numarasi yoktu esime sordugumda evlenince kendin tanirsin dedi iyi de yapti 😂😂
Samimiyete gerek yok simdi ben gidelim diyorum kendi yok diyor

Olması gereken olmus mesafe candır ayrıca resmıyete donusmemıs aileler gorusmuyor ne dıye cagırsınlar

Anlamadım kusura bakmayın. Ne demek istediniz
İlişkinize devam ediyorsunuz yani diyorum gelecekle ilgili bir ışık yok, sevgiliniz sorumsuz bir adam, siz ailesi beni çağırmadi bu zamana normal mi diye konu açıyorsunuz. Bundan önemli sıkıntılarınız var aslında.

Herkese merhaba
Diyelim ki 5 yıl olmuş bir ilişkiniz var. Karşı tarafın ailesi ile bu 5 yılda 5 kez görüşmüşsünüz. (Anne ve abla ile ) Fakat hiç evlerine davet edilmemişsiniz. Yalnızca 5 kez görüşmüş olmak ve eve davet edilmemiş olmak sizi rahatsız eder mi ?
Ne işin var zaten evlerinde

İlişkinize devam ediyorsunuz yani diyorum gelecekle ilgili bir ışık yok, sevgiliniz sorumsuz bir adam, siz ailesi beni çağırmadi bu zamana normal mi diye konu açıyorsunuz. Bundan önemli sıkıntılarınız var aslında.
İlişkiyi sorgulamaya başladıktan sonra yapılan herşeyi düşünmeye başladım. Bu da onlardan biri oldu açıkçası. Şuan çok muallakta olduğum bi dönemdeyim. Mantığım ve duygularım arasında git geller yaşıyorum. Ve bi süre zamana bırakmaya karar verdim. Şuan iş arıyor ve en azından bi kaç ay daha olup en zor zamanında yanından gitmek istemedim. Sanki iş bulamadığı için ayrılmış gibi gözükmek istemiyorum

Back
X