Abim psikolog mu dedin. Tam anlamadim o kismi.
Evet psikolog kendisi. Ama bana ya da aileden herhangi birine bir faydası yok.
Sakin olmaya calis. Intihara tesebbus etmis. Seninde durumun cok iyi gorunmuyor. Seninle ozelden konusalim sonra.
Bence abin başkalarına yardım etmeden önce kendisi yardım almalı
Durumu hiç açıcı görünmüyor
Seninde psikolojin bozulmuş belli ki depresyona girmişsin
Bir süre uzaklaşma şansın var mı evden?
Abine hiç bir psikolağa gitmesi gerektiğini söyledin mi?İntihara kadar gittiyse durum ciddi demektir.Onu bırakma zaten evde tek başına daha kötü olabilir.Sakin ol çünkü şuanda abinin psikolojisi hiç iyi değil.(Tabi sürekli çok çabuk sinirlenen biri değilse)
Onun yaptıklarını istemsiz olarak yaptığını düşün tamam abi,özür dilerim,haklısın gibi şeylerle yakıştırmaya çalış.Seni kırsa da bunu ona belli etme.Çünkü o da eminim isteyerek seni üzmez.
Ama mutlaka bir psikoloğa gitmesi gerekiyor.İntihara kalkışması bir daha aynı şeyi tekrarlamayacağı anlamına gelmez.Seni korkutmak için söylemiyorum.Sadece önlemini alman için söylüyorum.Şunuda belirteyim.İnsan canı çok tatlıdır ve kolay kolay hiç kimse kendi canını tehlikeye atmaz.Atıyorsa da ciddi bir sorunu var demektir.
Abinin seni sevmediğini düşünmüyorum. bunları bilerek yaptığınıda. onun hayatını etkileyen ciddi birşeyler olmuş sanırım. O gitti yattı çok rahat felan diyede üzülme. Kimbilie kafasında neler kuruyorki gündüzleri uykusuzluktan stresli oluyor sanırım. Sabret sadece. sabredeceğin kişi kanın canın insan. okadar çok öyle dönemlerim oldu yada senin de (yaşın küçük olduğu için) olacakki. insan yaptıklarına sonradan pişman oluyor. ama o anki stresle ne yaptığını bilmiyor. geçecek buna inan. anlattığın şey en basitinden sigara bırakma stresi...diyelim. abininki biraz ağır. ama ona destek gerekiyor. ileri yardım almazsa o destek sensin. çünkü kimse arkadaşlarına bu tür durumları anlatmaz bilahare arkadaşlarından uzak durur....sevgiler sana....Allah ikinizinde yardımcısı olsun
abın bı hastanede yada polıklinikte falan calısıyormu pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?