- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi dicerr
-
melikecim hayırdır bebiş mi istiosun
he he heeeeeeee nerden anladınnnn aynen öyle :ecrin_bebek: hihoyyyt
Allah hayırlı evlatlar versın canım yenı yıl sana saglıkl bebişler getırsın
allah gönlüne göre versin melikecim....
amiiinnn
canım inşAllah
amin canım eeee sen de anlatsana biraz kendinden nerdesin ne yaparsın ben işletme 3 teyim iki yıl urfada okudum suanda acıkögretimdeden devam edip pomeme basvuracam mersindeyim aslen adanalıyım 23 yasındayım ya sen? yerimseniben
kızlar gec oldu benım ckmam gerek
sız muhabbete devam edın
cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadınız ..iyi ki varsınız gelışmelerı burdan bıldırm
sevgıler hepııze :))
21 yaşındayım sağlık personeliyim..kırşehirliyim. şuanda kırşehirde yaşıyorum..
kızlar gec oldu benım ckmam gerek
sız muhabbete devam edın
cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadınız ..iyi ki varsınız gelışmelerı burdan bıldırm
sevgıler hepııze :))
hımm ne güzel mennun oldum canım hoşgeldin aramıza zemuszemus
tşk. ederim canım. bende memnun oldum
esim görevde oldugu için bu saatte hala burdayım walla napimmm onsuz yatmak istemiyom ya öle işte ee sen nasıl giidyo war mı hayatında biri....:jeyyar:
bende nişanlıyken öyle derdim aşkım sen çalışırken bende uyumam sabah beraber uyuruz diye.. kısmet işte.. bende aslında bu saate kalmam sabah iş yok size takıldım.. hayatımda kimse yok..kapımı zorlayanlar var ama ben hala onu seviyorum bu kadar saçma sey yasamama rağmen. hata geçenlerde yine bi polis takıldı çokda efendiydi ama ben önce aklımı kalbimimi temizlemem lazım..
hımmm illa polis mi olsun istiyosun ya polisler artık kız cok kimseye eywallah etmiyolar daha dogrusu esimde bunu sölüyo zaman zaman kimi nişanlı evli ama uzakta yada esini yolluyomuş ailesine eve kadın getiriyomuş walla allah hayırlı birini versin ne diyim canım dikkatli ol bu defa gözünü aççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?