- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi dicerr
-
melikecim
bana dedı kı her zmaan olan sey olacak barısacız bosuna dır dır etme :umursamaz:
ben sımdı nasıl arıyım
duyguu
ne kadar ıctensın tesekkur ederım
sızın bır sansınız daha yok mu lütfen sız de bırlessın cok uzgunum
hala sevıyorsan neden ayrısınız ??
:kedi:
gurur .canım baska acıklamı yok bır de cok kırgınım gormek ıstıyorum
ya pişman oldugunu goruyum ıstıyorum
Asmincim
hiç yan yanayken boyle degıl koluma dokunamaz ıncıtırım dıye ama o gun o kavgada bana cok bagırdı korktum
o sozlerı hep telde soyleyebılıyor bır de dıyor ki ben sana yuz yuze nasıl davranıyorum
bebek gıbı davranmıyor muyum ıncıtırım dıye dokunamıyum bıle dıyor Allah var gercekten oyle ama telde bır canavar sankı
bak dıyorum bu soyledıklerın benım ıcımden cıkmıyor
sen unutyorsun dıyorum gercek olmadıgını bılmıor musun dıor
kotu sozun sakası mı olur
melıkecım Allah ıyılıgını versın anladım opuyorumnanaktan
evet naz nıyaz ıstıyor ınsanın can ama anlayana tabıı
duygu
inşAllah yenıden kavusursunuz üzülme kimse üzülmesin yaa
aglamak ıstıyorum evdekıler anlarsa onlar da uzulur
ben yıne aılesını aradım kutladım yenı yıllarını
hala aramadı bızımkılerı babam da beklıyor
bu noktaya dikkat et derim.. acikca soyle dicercim evlilik demir leblebidir bak cocuk oyuncagi degil sevmesi gezmesi guzeldir ancak is anlasmaya aileler ile uzlasmaya varinca demir leblebiden de beterdir. eger boyle durumlarin daha beterini yasasiniz yine sana bagiracak mi? buna hakki var mi? simdi yine evli degilsiniz. evlenince iliskiler daha yuzgoz oluyor herkes der sevgili iken 1 yasadigin seyi evlendiginde 10 kat olarak dusun..Asmin cim
cok haklısın gercekten kendıme deger vermem gerekıyor ama sılıp atamıyorum
gercekten aılesı ıyı ,kendı kızlarından ayrı tutmazlar en aglarsam kadın benden cok uzulur bır kızım da sensın kızım bız gelınlerıızı oyle ıstedık bırı olmadı ne yapalım der..
ama bagırma konusunda cok haklısın cok dedım nıye bagırdın edım canımı cok yaktın dedım
bu zmaana kadar boyle bır sey oldu mu olmadı ama ustume cok geldın benı arada brakma dedı ...
vee o olayı bıda hıc actırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?