ahh ah bende de vardı böyle bi tane
bizde mi sorun var onlara güven duymayı öğretemedk yoksa onlar gerçekten paranoyak mı
bnmkide sürekli kafasında bşiler kurardı inanırdı onlara. yapmadım etmedm yok öyle bşi desemde inanmazdı.
sende oluruna bırak canım. bi süre uzak dur nasıl olsa gelip neden böylesn dye soracak. o zaman sıkıldım artık bana güven duymamandan.bu konuyu konuşp halledelim de.
canım demek istediğim bu güven sorununun seni yıprattgnı üzdüğünü bi şekilde göstermelisin. ister açık açık söyle ister başka şeklde belli et. ama mtlaka et. bu daha dikkatli davranmasını sağlar.
biz bu yüzden ayrılmştık güven sorunu yüzünden.ama ynede arkdş olrak konuşuyorduk.çok üzüldüğünü beni çok sevdiğini falan söylerdi hep.. bna güven duymuyorsun ben ne olursa olsun sana inanıyorum derdim. sonra bi gün başkasyla konuştğmu sylesem ne dersn falan dedim. ben biliyorum seni yapmazsın öyle bişi dedi :) kısacası sen ne kadr üstüne düşersen yapmadğn bşiyi yapmadım diye ispatlamaya çalışrsn ters tepiyr canım.
Evet haklısınız ben yapmadım inan desemde daha çok üstüme geliyor ve inanmıyor.
En iyisi tavrımı belli etmek beni boş yere üzdüğünü göstermek.
açıkça sormak ve öğrenmek en iyisi
evet canım inş aranz düzelir mtlu olrsnz
Ben de erkek arkadaşıma hiç güvenmezdim ve sürekli aklıma kötü şeyler getirip hep arardım onu ya da her şeyin kötüsünü düşünürdüm.
Ama çevrendeki arkadaşlarınla falan tanıştırırsan bunu biraz aşabilirsiniz belki
Arada banada olur aslında.
Bütün arkadaşlarımı bilir bende onun bilirim ama problemi benimle.
Oda yaşadığımız bi olaydan dolayı.
Anladım canım ama gerçekten güvenini sarsacak çok büyük bişey yapmışsın ki böyle davranıyo sanırım ya da abartıyo :26:
Ben de böyleydim o yüzden erkek arkadaşını da anlayabiliyorum.Mesela senin bunalıp telefonu kapatman onun daha da şüphelenmesine yol açmış olabilir.
Erkeklerde ki genel kanı kendini savunursan yada alttan alırsan suçlusun.
Gerçekten garip çalışıyor beyinleri.
Sorunlar hiç bitmiyor hiiiç.
Bence taktik gerçekten kaybetme korkusu yaşattırmak.
Arada bir yapmak gerekiyor.
Sıkma boşyere canını .
Bırak o arasın canım
Şu 2 gündürde bende bi güvensizlik başladı.
Bugün bütün gün beraberdik şimdide arkadaşlarıyla havuza gidecek ama benim için huzursuz.
Neden anlamıyorumki ona belli edip sıkmakta istemiyorum çünkü aynı şeyi bana yapınca bende çok sıkılıyordum.
canım bence sakın sıkma üzerine gidip bişey söyleme seni anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum içinde kuşku oluşuyodur mutlaka ama kendini tut hiç bişey söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?