Bunaldım artık...

Aslında bendede oluyor bazen böyle ama kendi içime atıyorum daha çok.
O zaman şimdi aradığında yada mesaj attığında ben bu konuyu açmıyım mı ?
Sadece o açarsa neden böylesin dersemi diyim ?

canım demek istediğim bu güven sorununun seni yıprattgnı üzdüğünü bi şekilde göstermelisin. ister açık açık söyle ister başka şeklde belli et. ama mtlaka et. bu daha dikkatli davranmasını sağlar.

biz bu yüzden ayrılmştık güven sorunu yüzünden.ama ynede arkdş olrak konuşuyorduk.çok üzüldüğünü beni çok sevdiğini falan söylerdi hep.. bna güven duymuyorsun ben ne olursa olsun sana inanıyorum derdim. sonra bi gün başkasyla konuştğmu sylesem ne dersn falan dedim. ben biliyorum seni yapmazsın öyle bişi dedi :) kısacası sen ne kadr üstüne düşersen yapmadğn bşiyi yapmadım diye ispatlamaya çalışrsn ters tepiyr canım.

Evet haklısınız ben yapmadım inan desemde daha çok üstüme geliyor ve inanmıyor.
En iyisi tavrımı belli etmek beni boş yere üzdüğünü göstermek.

Ben de erkek arkadaşıma hiç güvenmezdim ve sürekli aklıma kötü şeyler getirip hep arardım onu ya da her şeyin kötüsünü düşünürdüm.
Ama çevrendeki arkadaşlarınla falan tanıştırırsan bunu biraz aşabilirsiniz belki

Arada banada olur aslında.
Bütün arkadaşlarımı bilir bende onun bilirim ama problemi benimle.
Oda yaşadığımız bi olaydan dolayı.

Arada banada olur aslında.
Bütün arkadaşlarımı bilir bende onun bilirim ama problemi benimle.
Oda yaşadığımız bi olaydan dolayı.

Anladım canım ama gerçekten güvenini sarsacak çok büyük bişey yapmışsın ki böyle davranıyo sanırım ya da abartıyo :26:
Ben de böyleydim o yüzden erkek arkadaşını da anlayabiliyorum.Mesela senin bunalıp telefonu kapatman onun daha da şüphelenmesine yol açmış olabilir.

Erkeklerde ki genel kanı kendini savunursan yada alttan alırsan suçlusun.
Gerçekten garip çalışıyor beyinleri.
Sorunlar hiç bitmiyor hiiiç.
Bence taktik gerçekten kaybetme korkusu yaşattırmak.
Arada bir yapmak gerekiyor.
Sıkma boşyere canını .
Bırak o arasın canım

Dün okuldan çıkışta buluştuk ve konuştuk.
Şuanda hallettik gibi.
Umarım bi daha böyle bi sorun olmaz.
Dün gece benim çok moralim bozuktu ağlamıştım odamda.
Onada uyuycam demiştim oda aramış moralimin bozuk olduğunu anladı.
Hep yanındayım gibi şeyler dedi teselli etti biraz rahatlattı beni.

Hallettik gibi ama inş şuanlık bişey değildir.
Ben okulda sınıftan hiç çıkmadım oda mesaj atmış bana özledim seni sınıftamısın falan diye.
Umarım bi daha olmaz...

Şu 2 gündürde bende bi güvensizlik başladı.
Bugün bütün gün beraberdik şimdide arkadaşlarıyla havuza gidecek ama benim için huzursuz.
Neden anlamıyorumki ona belli edip sıkmakta istemiyorum çünkü aynı şeyi bana yapınca bende çok sıkılıyordum.

canım bence sakın sıkma üzerine gidip bişey söyleme seni anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum içinde kuşku oluşuyodur mutlaka ama kendini tut hiç bişey söyleme

canım bence sakın sıkma üzerine gidip bişey söyleme seni anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum içinde kuşku oluşuyodur mutlaka ama kendini tut hiç bişey söyleme

Bana yalan söylüyor havuza değilde başka bi yere gitcek gibi geliyor yada yanlış bişey yapcak gibi...
Neden böyle oluyor bu içimdeki şüpheden gerçekten bıktım çok yıpratıyor bazen.

Bugün yüz yüzede konuştuk bi daha bu konuyu.
Bu güven sorununu aşalım artık yıpranıyoruz diye konuştuk.
Anlaştık tamam dedik ama havuza gideceğini öğrendiğimde şüphe duymaya başladım.

Sonunda onada belli ettim duramadım.
Daha gitmedi ve geç oldu diye gitmesen dedim oda gitsem aşkım falan demiş offf

canım o sürekli öyle şüpheci yaklaştığı için sende bi zaman sonra böyle oluyosun ister istemez bence sanmıyorum başka bir yere gideceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…