canım senin miydi o konu yılbaşı gecesi sevgilisi abisiyle buluşcaktı eğer o konunun sahibi sensen sevgiline artık bi dur de herşey onun kafasına göre olmaz
Ağzından laf almaya calısıyo yanlıs bısı yaptınmı diye kontrol ediyo seni besbelli benimkide beni sıkıntı basıyo sen bana yalan söylüyosun bı konuda der gerçeği öğrenmek için:)
bilemiyorumda senin ona gösterdiğin hoşgörüyü o sana göstermiyor.. durduk yere mi güvenmiyor..belkide kendisi yalan söyleyen biri herkesi kedi gibi sanıyor
ama yok değil diyosan otur konuş neden güvenmiyosun de
Dün bi konuda ben alttan almamıştım oda şimdi sen dün alttan almadın bende almıycam dedi.
Durduk yere değilde bi kaç bişey olmuştu hala onları büyütüyor dershaneden çıkışımda 3-4 erkeğin içinde konuşurken gülerken görmüştü falan.
canm 18 yaşında mı sevgilin benimde o yaşta erkek kardeşim var çok dengesiz kendi bile bilmiyo napmaya çalıştığını ergenliktende olabilir
Napıyım nasıl davranıyım bilemiyorumki.
Alttan almamda normal konuşmam siniri geçsin diye bağırıp çağırsam dahamı iyi olur anlamadım.
Şu güven sorunu bi bitse artık.
canm anlat ona sadece onu sevdiğini başkasını istemediğini falan boşa üzme beni ben seni seviyorum de
canım tepkini anlasın bence o aradığında veya mesaj attığında cevap ver ve bu sorununu dile getir bu bana karşı olan güven sorunun ilişkimizi zedelemekten başka bi işe yaramaz de ben sadece seni seviyorum ve senden başkası umurumda olmaz de sıkma canını hallolur mutlaka
canım sen kaç yaşındasın ki bu kadar sıkıntı çekiyorsun? sizin en laylaylom olma zamanınız ve yaşananlara bak. bence arama bir süre. bekle. sonra sakin sakin konuş. senin geleceğin var sonuçta onu düşün öncelikle böyle dışardan etkilere takılma. eğer sana güvenmiyorsa uğraşmaya değmez inan. ona bunu dile getir uygun bir dille ve duygularını anlat ama o aradığında çünkü konuşmak ve dinlemek isteyen o olacak sen değil o zaman sesini duyurabilirsin
Onun aramasınımı bekleyim sence ?
evet canım bence aramasını bekle ve güzelce konuş sakin bir dille söylediklerimi söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?