Bunaldım artık...

kızlı arkadaş grubu var mı o diğer arkadaşlarının?

3 arkadaş gitcekler.
Birinin zaten sevgilisi var benim arkadaşım.
Diğer ikisininde sevgilisi yok birinden fazla hoşlanmıyorum komşular ama bişey demiyorum yanlışını görmediğim için.
Hani arkadaşları bişey yapabilir falan orasını bilemem ama sevgilim böyle konularda yapmam öyle bişey neden yapıyım gibi şeyler der hep.
Bilemiyorum.

Kendi kendimemi kuruntu yapıyorum hem kendimi hem onu yıpratıyorum yoksa gerçekten bişey varmıda ben bu kadar tedirgin oluyorum.

bu ilişkinin sonu olmayınca anlayacaksınız neden boş iş dediğimi...

sonu olmayabilir, 94 doğumlu diye bunları demeyin bence.
herkes böyle tecrübeler yaşayarak büyür.
her ilişki insana bişeyler katar.
canım sevgiline güvenmekten başka yapabilecek bişey yok :/

sonu olmayabilir, 94 doğumlu diye bunları demeyin bence.
herkes böyle tecrübeler yaşayarak büyür.
her ilişki insana bişeyler katar.
canım sevgiline güvenmekten başka yapabilecek bişey yok :/

Teşekkürler söyledikleriniz için.
Galiba öyle sadece bu saatde gittiği için kızıyorum ona...

Şuanda dedesindeler ailesiyle.
Bu saatden sonra gitmeyi düşünüyor havuza bende kızdım gitmeni istemiyorum bu saatte benim sevgilim dışarı çıkamaz eve kaçta dönceksin bakalım bu kadar rahat olma dedim.

haklısın cnm biz de bu yüzden çok kawga ediyoruz, erkek arkadaşları yüzünden oluyor, hayır diyemiyor erkekler.
ama aklıma bişey geldi, acaba senin yaptığına kızıp seni kıskandırmaya çalışıyor olabilir mi?

Aynen ve şuanda kavga ediyoruz zaten.
Bu saatte evden çıkamazsın diyorum gitcem diyor aradıda.
Hayır diyorum hala gitcem diyor.
Sabrım taştı artık eğer bu saatte o evden çıkarsa benim yüzümü bir daha göremez...
Bilmiyorumki ama sanmıyorum aslında.

bence de haklısın.
kırk yılın başı yapıyorsa belki anlayışlı olunabilir.
ama eğer öyle birşey yaparsa sende aynını ona yap!

İlk defa oldu böyle bişey aslında ama neden bu saatte gidiyor daha erken bi saatte gidebilir.
Bu saatte çıkınca bende yanlış düşünüyorum zaten aramızda güven sorunu var biraz daha düşünceli olabilirdi.
Peki gitmesine izin veriyim mi ?

valla ben bugüne kadar izin vermedim çok soğudu benden artık yapamıyorum.
ama çok zor tahmin edebiliyorum, eğer sürekli gidiyorsa tepkini koy.ama bu ilk defa olan bişeyse bu kez katlan ama tribini yap tabi.
ama kısıtlama, bırak gitsin, o sürede kendini yiyip bitirme, ekle beni msnden konuşalım oyalanalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…