- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.696
- 158
Valla benim gorümcem abisiyle uzerinde o kadar emegimiz olmasina ragmen, (lisede psikolojik olarak hastalandı evimize aldık doktor bulduk tedavi ettirdik ilaclarini abisiyle ben takip ettik doktora her seferinde biz götütdük. iyilesti universite okusun diye biz dersaneye yazdirdik ders calsimasina test cozmesine yardim ettik universiteyi kazandi kayida ozel arabayla biz göturduk) bizim doktor randevumuz oldugunda bile cocugunla ilgilenmeye mirin kirin ediyor o da sadece doktora gidip geliyoruz yani gezmeye gitmiyoruz.
Simdi ikinci çocugum oldu evime uğramıyor. Kalp problemim var doktora iki cocukta yanimizda gidiyoruz mecburen. halbuki yeni evliyken gittigimiz yere onuda goturuyoruz diye bizden cikmiyordu. tabi ozaman cocuk yok gezme tozma vardı.
Benim gorumcemin vicdani rahatsa sizinki hayli hayli rahat olsun ki biz hicbir zaman gel bize yerles bakici tutmayalim sen bak demedik. ayni sehirdeyiz, doktora gittigimde biraz ilgilense bana yetecek.
Simdi ikinci çocugum oldu evime uğramıyor. Kalp problemim var doktora iki cocukta yanimizda gidiyoruz mecburen. halbuki yeni evliyken gittigimiz yere onuda goturuyoruz diye bizden cikmiyordu. tabi ozaman cocuk yok gezme tozma vardı.
Benim gorumcemin vicdani rahatsa sizinki hayli hayli rahat olsun ki biz hicbir zaman gel bize yerles bakici tutmayalim sen bak demedik. ayni sehirdeyiz, doktora gittigimde biraz ilgilense bana yetecek.