- 28 Eylül 2022
- 32
- -2
- 1
- 27
- Konu Sahibi sarpapatyamm
-
Babaanne ve anneanne de çalışıyor anneme ara sıra bırakıyorum bazen kendi işimiz var anneme bırakınca gidiyorum çalışmaya iyi oluyor kreş bulmuştuk düne kadar gördüğüm bazı şeylerden sonra biraz daha büyüdükten sonra anaokuluna vermeyi düşünüyorumKızınıza bakacak kimse yok mu anane babaanne veya kreş düşünmez misiniz çalışın bence size iyi gelir ama hem çalışıp hem anne olmakta kolay değil eşinizi değiştirmeniz pek mümkün görünmüyor. Siz kendinizi mutlu etmeye bakacaksınız
Çalışınca da kazancın yarısı kreşe gidiyorKızınızı kreşe verip çalışın.
Anlatmaz olur muyum bazen tartışmamız benim cinnet geçirmeme kadar geliyor çünkü artık onu düzeltemiyorum değiştiremem tabi ki ama en azından insan kendini biraz törpilemesi lazım diye düşünüyorum bazı konularda çok düşüncesiz bazen ailesinin yanında kaba konuşuyor benimle zoruma gidiyorKızınız için kreş ya da bakıcı bulup iş hayatına dönebilirsiniz. Bu şekilde giderse durum mutsuzlugunuz artarak devam eder.
Eşinize duygularınızı anlattınız mı? Belki bilse daha hassas davranır.
Kreşte ne görmüş olabilirsiniz ki? Eğer ordan memnun kalmadıysanız başka bir yer bulabilirsiniz. Anasınıfına başlayana kadar iyice bunalır daralırsınız. Çalışmaya başlamanız gerek.Babaanne ve anneanne de çalışıyor anneme ara sıra bırakıyorum bazen kendi işimiz var anneme bırakınca gidiyorum çalışmaya iyi oluyor kreş bulmuştuk düne kadar gördüğüm bazı şeylerden sonra biraz daha büyüdükten sonra anaokuluna vermeyi düşünüyorum
Amaç zaten kişinin biraz sosyalleşmesi, kafa dağıtması. Para 2. plan bana göreÇalışınca da kazancın yarısı kreşe gidiyor
Bulundum hadi dışarı çukalım bir yerlere gidelim diyorum valla yorgunum diyor genelde nereye gidicez Ki geç oldu diyor e o öyle diyince hevesim kaçıyor birşey demek istemiyorum artık sürekli herşeyi ben düşünmekten yoruldum bazı şeyleri düşünsün o yapsın istiyorumSiz söyleyin dışarı çıkalım dolaşalım yemeği dışarıda yiyelim diye ya da daha önce öyle bi teklif de bulundunuz mu?
Amaç sadece maddiyat değil ki, kadın evde bunalıyor canı sıkılıyor, hem çocukların da sosyalleşmesi gerek.Çalışınca da kazancın yarısı kreşe gidiyor
Bende aynı durumdayım birde şöyle bi çıkmaz var ki çalışınca alacağım asgari ücret onun yarısını kreşe vermek mantıklı mı bilemiyorum
Para önemli değil hem kızım için de iyi oluyordu kreş arkadaş ediniyor dil gelişimi gelişiyor aktiviteler yapıyorlar hem benim içinde iyi oluyordu çalışıp kafa dağıtıyordumÇalışınca da kazancın yarısı kreşe gidiyor
Düşünüyorum şimdi evden yapabileceğim işler neler olabilir kendimi hangi alanlarda geliştirebilirim hem kızıma bakıp hem de çalışabilcğim işler neler olabilirNeden mantıklı olmasın yaşlılık denen birşey var SGK'nız ödenir emeklilik şansınız artar.
Evlada muhtaç olmaktan iyidir.
Ama hem iş , hem ev , hem çocuk aynı andan bin bir parçaya bölünmek kolay değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?