- Konu Sahibi sarpapatyamm
-
Bu şekilde mutsuz olmaktan daha iyi değil mi?Çalışınca da kazancın yarısı kreşe gidiyor
Ben söylediğimde evet gidiyoruz yapıyoruz bazı şeyleri tabi oda canı isterseSurekli ben mi soyleyecegim, biraz da o dusunsun demeyin. Bu size zarar verir sadece. Degismez. En basta boyle olduğunu gormussunuzdur zaten. Ben de esime surekli soylerim. Baslarda kavga ederdim sonra kavga etmektense soylemek daha kolayıma gelmeye basladi. Cunku kendisi dusunemiyor ya da dusunmuyor. Ben soyleyince yapıyor mu, onemli olan bu benim icin. Siz de plan yapin, hadi bu haftasonu disarda kahvalti edelim vs. Yapmıyorsa o zaman sorun buyuk ama plana uyuyorsa boyle idare edin gitsin.
Denemez olur muyum tabi ki de denedim bir gün düzeliyorsa diğer gün yine aynıEşinizle sakince konuşmayı denediniz mi
Evet haklısınızEvlenince erkeklere bi şey oluyor. İlgilerini kaybediyorlar ve erkeklik sorumluluklarını unutuyorlar. Tabi eşleri de ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Çok sık bu konular gündeme geliyor; cinsel isteğini kaybetmiş, eşine, çocuklarına, evine ilgisini kaybetmiş erkek eşlerle ilgili her gün konu açılıyor. Erkekleri burdan uyarıp da değiştirecek gücümüz yok ama kadın arkadaşlara daha aktif ve yönlendirici olmaları için motivasyon verebiliriz. S sarpapatyamm kendiniz isteyeceksiniz; açık ve net iletişim ile kocanızla konuşup ihtiyaçlarınızı söyleyeceksiniz. Dışarıda gezmek, yemek yemek, beraber bir şeyler izlemek, akraba ve arkadaşları ziyaret etmek gibi şeyleri siz isteyeceksiniz. Bir de en önemli şey bence telefon ve internet bağımlılığını kontrol etmek. İlişkilerin bozulması telefon ve internet eğlence ve geyiğinden kaynaklanıyor biraz da. Aranızda anlaşın ve akşamın belli saatlerinde interneti kapatın. Bir de siz söyleyemiyorsanız eşinizin dinleyebileceği sevdiği aile büyüklerine veya yakın, aklı başında arkadaşlarına söyletin.
Evde kural koymayı deneyebilirsiz. Yaa, son zaman tecrübelerimden birini vurgulamak için üstte yazdığımı tekrarlayayım. İletişiminiz sorunlu hale gelince aileden sevdikleriniz ve dinleyebileceklerinizden yardım alın. Kız kardeşler de olabilir, anne babalar da olabilir. Teyzeniz, halanız gibi. Faydalı olduğunu gördüm.Evet haklısınız
Aslında bazı şeylere evde kural koymak gerekiyor uyulursa gerçekten güzel olur
Ama sigortan yatıyor, sosyalleşiyorsun, kendine ait bir hayatın ve çevren oluyor,Çalışınca da kazancın yarısı kreşe gidiyor
Bence sizin biraz yalnız kalmanız lazım.Bulundum hadi dışarı çukalım bir yerlere gidelim diyorum valla yorgunum diyor genelde nereye gidicez Ki geç oldu diyor e o öyle diyince hevesim kaçıyor birşey demek istemiyorum artık sürekli herşeyi ben düşünmekten yoruldum bazı şeyleri düşünsün o yapsın istiyorum
Eşim 27 ben 24Bence sizin biraz yalnız kalmanız lazım.
Yani eşiniz tamam evime para getiriyorum eve geliyorum yetiyor moduna girmiş gibi yaş kaç bu arada?
Aynen öyle ben zaten çalışmayı seviyorum evde sürekli oturmak bana göre değil ama şuan da kızıma baktığım için evdeyim napıcam bilmiyorum kafamı dağıtmak istiyorum kızım da sıkılıyor evde sürekli enerjisini atamıyor çocuk hem çalışıp hem kızıma bakabileceğim birşey olsa keşkeAma sigortan yatıyor, sosyalleşiyorsun, kendine ait bir hayatın ve çevren oluyor,
Acaba evde bişeyler yapsanız yani onunla Bi yalnız kalın oturun konuşun.Eşim 27 ben 24
Bugün eve geldiğinde öyle yapmayı düşünüyorum dışarı çıkıp konuşmayı sorunları halletmeye çalışmayı düşünüyorumAcaba evde bişeyler yapsanız yani onunla Bi yalnız kalın oturun konuşun.
Ya da direkt kızınızı annelerden birine bırakın eşinize msj atın ben hazırlanıyrm dışarı çıkalım diye. Bunu da geri çevirmez diye düşünüyorum
Aynen daha iyi olur.Bugün eve geldiğinde öyle yapmayı düşünüyorum dışarı çıkıp konuşmayı sorunları halletmeye çalışmayı düşünüyorum
Yani nasıl diyim düzenli bir cinsel hayatımız yok canı isterse keyfi gelirse ancakAynen daha iyi olur.
Peki kusura bakmayın çekinerek soruyorum cinsel hayatınız nasıl?
Bence güzel iç çamaşırlar alıp onu şaşırtarak da düzelebilir belki bazı şeyler.Yani nasıl diyim düzenli bir cinsel hayatımız yok canı isterse keyfi gelirse ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?