Bunaldım! Lütfen okuyun🙏🏻

Ben söylediğimde evet gidiyoruz yapıyoruz bazı şeyleri tabi oda canı isterse
Dün mesela annesinin yanında diyor ki arkadaşlarımla dışarı çıkıcam rahatlıycam biraz diyor zoruma gitti bu cümlesi
Annesinin yanında birde bu tarz cümleler kurması yanlış söylüyorum bana dediği şey sen herşeyi çok abartıyorsun

Evet haklısınız
Aslında bazı şeylere evde kural koymak gerekiyor uyulursa gerçekten güzel olur

Evet haklısınız
Aslında bazı şeylere evde kural koymak gerekiyor uyulursa gerçekten güzel olur
Evde kural koymayı deneyebilirsiz. Yaa, son zaman tecrübelerimden birini vurgulamak için üstte yazdığımı tekrarlayayım. İletişiminiz sorunlu hale gelince aileden sevdikleriniz ve dinleyebileceklerinizden yardım alın. Kız kardeşler de olabilir, anne babalar da olabilir. Teyzeniz, halanız gibi. Faydalı olduğunu gördüm.

Bence sizin biraz yalnız kalmanız lazım.
Yani eşiniz tamam evime para getiriyorum eve geliyorum yetiyor moduna girmiş gibi yaş kaç bu arada?

Ama sigortan yatıyor, sosyalleşiyorsun, kendine ait bir hayatın ve çevren oluyor,
Aynen öyle ben zaten çalışmayı seviyorum evde sürekli oturmak bana göre değil ama şuan da kızıma baktığım için evdeyim napıcam bilmiyorum kafamı dağıtmak istiyorum kızım da sıkılıyor evde sürekli enerjisini atamıyor çocuk hem çalışıp hem kızıma bakabileceğim birşey olsa keşke

evlilikten çok kısa bir zaman sonra hamile kalıp çocuğu olan kim varsa hep aynı sıkıntıları yaşadıklarını gördüm çevremde. ki ilgisi olduğunu düşünüyorum. siz birbirinize eş olmadan, anne baba olmuşsunuz. eşinizle aynı evde yaşamaya, vakit geçirmeye, eğlenmeye pek vaktiniz olmamış.. direk hamilelikle, çocukla başlayınca da vakit geçirmeyi bilmiyorsunuz ister istemez. adam sizi aynı evde direk anne olarak görmüş, sevgililiği koymuş kenara.. yıllar sonra hamile kalıp eve bebek giren aileler bile sarsılıyorken siz nasıl sarsılmayın ki, çok normal. bebeğiniz artık büyümüş, kreşe verip sosyalleşebilirsiniz ya da eşinize bebekle de birlikte aktivite yapıldığını, dışarı çıkıldığını vs gösterebilirsiniz. hatta bence bir gün siz de bebeği babaya bırakıp arkadaşlarınızla vakit geçirin.. sonuçta çocuk sadece sizin değil. konunun ayrıntısını bilmiyoruz ama direk eve gelip tv, telefona gömülen adam sizin nefes almanıza da pek fırsat vermiyor gibi çocuk konusunda, yaşınız da daha küçük.

Bugün eve geldiğinde öyle yapmayı düşünüyorum dışarı çıkıp konuşmayı sorunları halletmeye çalışmayı düşünüyorum

Yani nasıl diyim düzenli bir cinsel hayatımız yok canı isterse keyfi gelirse ancak
Bence güzel iç çamaşırlar alıp onu şaşırtarak da düzelebilir belki bazı şeyler.
Sonuçta erkekler için seks önemli yani hep o istediğinde oluyor sanırım bir günde siz istekli olarak yanaşsanız hoşuna gidecektir onunda.
Ya da dediğim gibi çocuğu Bi kaç saatlik Bi yere bırakın akşam yemek hazırlayın hazırlanın öyle karşılayın.
Bilemedim valla düşünüp söyleyebildiklerim bunlar yanlış bir cümle kurduysam kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…