Bunaldım, yoruldum. Ne yapmalıyım?

yuhhhhhhh tövbe estağfurullah bacım büyük konuşmayım da o ne öyle oldu olacak hep beraber yaşayın bu nedir ??? eşin görmüyo mu bunları anlamıyor mu hiç mi rahatsız olmuyor bu nedir anlamadım ki o değil sen desende senden kötüsü olmaz ben sana söyleyim kocan anlayışlı olacak başka çaresi yok

Siz ne kadar sabırlı bir insanmışsınız. Eşinizin ailesi de aşırı düşüncesiz insanlarmış; arkadaşlar yazmış bende yazıyım, eşinizin size prensesler gibi davranmasının sebebi bence de ailesine karşı olan sabrınız. Çözüm yine eşiniz de, tabiî ki anne, babaya gelme denilmez; ama bunun da uslubunca , kırmadan söyleme şekli vardır elbet, eşinizin de işine geliyor o nedenle ailesine bir şey söylemiyor bence. size çok iyi davranan bir eş, bu durumda da sizi düşünmesi lazımdı; ama görünen o ki düşünmüyor. 1 ay, 5 ay çok ama çok fazla. Herkesin kendi düzeni var nasıl rahat ediyorlar.

Kv tavrini belli edemezmisin. Sozlerinle degil de tavirlarinla belli etmelisin rahatsiz oldugunu.

Yoksa az zaman gecsin iyice yerlesir evine.

Ama bunu yaparken esinle aranin bozulmamasina dikkat et

En son yazmisiniz ya ben mi abartiyorum diye evet siz abartiyorsunuz ama sabir tahammul iyi niyet fadakarlik gibi konularda cidden abartiyorsynuz. Ne diyim gercekten rmpati yaptim ama diyecek ya da cozum olabilecek bisey bulamadim. Allah sabrinizin mukafatini size baska turlu versin. Bir arkadasin dr.u bebek icin eve misafiri yasaklamisti. En en kotu ihtimal bunu yapabilir misiniz ki dr.unuzla konusup esinize ziyaret yasak gibi bisey. Onda da bebeginiz saglikliysa olmaz heralde kimse yemez. Ben calismayacam diyebilmelisiniz en azindan ya. Calismayin da en az bir sene calismayin cocuguma ben bakacam diyin o coxugun paraya degil anne kokusuna ilgisine sevgisine ihtiyaci var
gercekten hem uzulerek hem de sabriniza hayran kalarak yazdim

arkadaşım valla sabrına hayran kaldım ben aynı şehirdeyim kayınvalidemden Allah razı olsun çok kötü bi hamilelik geçirdim şuan son ayımdayım bana baktı saolsun ramazan boyu onun evinde kaldık evlerimiz yakın ama yataktan kalkamadım sürekli onlardaydık annemlerde yakın bana onlarda baktı saolsun ama insanın kendi evi gibisi yok bunu diyen eşimdi bana biz şuan akşam yemeğe bile gitsek hemen evimizi özlüyoruz çalışan insanlarız ve zaten eşimizle geçirdiğimiz ne kadar vaktimiz var onu da başbaşa geçirmek istiyoruz biraz tepki vermelisin bence üzmeden eşini dile getir yoksa aranıza soğukluk girer

mutlu olduğunuzdan emin misiniz siz hiç birlikte yaşamamışsınız ki.

baktın gitmiyorlar, "geziyi ilk birkaç gün ben de destekledim ama artık herkes evine dönmeli" dersin.

anlarlarsa giderler, anlamazlarsa birkaç kere daha tekrarlarsın. en son sinirleri bozulur giderler.

ay hadi inşallah.

Bazen ne oluyor biliyor musunuz?
Ben eşime ailen bu kadar uzun kalmasın diyorum , kızıyorum falan. Sabah gözümü açıyorum pişman oluyorum. Abarttığımı, vicdansızlık yaptığımı düşünüyorum. Hatta biz onlardan gelirken annesi ağlıyor falan ya içim parçalanıyor. Zaten buraya konu açmamın sebebi de bu; artık onları istememekle yanlış mı yapıyorum.

Sorulara cevap vermeye çalışayım:
Bebeği ne ara yaptınız demişsiniz ya, haklısınız. Geçen kurbanda onlar gittikten 1 ay sonra falan hamile kalmıştım. 1 ay sonra da zaten yine geldiler.

Eşimle de şöyle bir anlaşma yaptık. Kasım sonunda gelecekler Aralık sonuna doğru büyük teyzesiyle konuşacak , o da annesiyle( inşallah tabi). Çünlü eşim annesiyle bu konuyu konuşamaz onu anladım. Bi de bu sabır çok farklı. Hiç kimseye göstermediğim hoşgörüyü gösterdim şimdiye kadar. Ama sanırım sabrım bitmiş. Inanın beni çocukluğumdan beri Tanıyan kuzenlerim de sabrıma şaşırıyorlar. Herkes çekerdi ama sen çekmezdin nasıl oluyor diyorlar. Ayrıca sırf onlara inat çalışmayacağım. Çalışsam da önce bir bakıcı bulacağım.zaten şu an öyle aman aman benim çalışmama ihtiyacımız da yok. Çalıştığımda maaşım bana kalıyordu. Sadece ben körelmemek için çalışmak istiyorum.
Ha bu arada eksik yazmışım, her geldiklerinde mutlaka görümcem de geliyor. En az 10 gün kalıp gidiyor. Yazsam neler var ,uzun oldu iyice abartmak istemiyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güç veriyorsunuz.
Daha önce söylediğim gibi her türlü yorum ve soruya açığım.siz yorumladıkça ben düşündüklerimde haksız olmadığımı Anlıyorum. Sevgiler

pardon da hangi ara yaptınız o çocugu? bu gelen giden trafığinde

baktın gitmiyorlar, "geziyi ilk birkaç gün ben de destekledim ama artık herkes evine dönmeli" dersin.

anlarlarsa giderler, anlamazlarsa birkaç kere daha tekrarlarsın. en son sinirleri bozulur giderler.

ay hadi inşallah.

Konu sahibinden özür dilerim konuyla alakasız ama ciddi anlamda çok beğendim bu mesajı, inanılmaz komik.

Çok iyi çözüm önerisi ama şu uyarıyla ''bu hareketleri evinizde denemeyin''.

Kesinlikle sabrınıza hayran kaldım. Mutlaka iyi insanlardır, dayandığınıza göre ama yani ziyaret dediğin 1 hafta olur hadi abartayım 1 ay olur.. 5 ay ne demek yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…