sabahı bekliyorum elif hayırlısı olsun artık hakkımızda..
Amin canim...feyza ciktin mi evden?ne yaptin ne ettin,butun geceyi nasil gecirdin canim yaa?aklim,dualarim hep sendeydi.habersiz birakma bizi!!!
ailenle farklı sehirlerde mi yasıyosunuz cnm....inş su adamdan tez zamanda kurtulursun
eşin canı istediği gibi davranabileceğini düşünen karşıdakinin hislerini düşünmeyen bencil kaba ve şiddete meyilli biri
neden boşanıyorsun yuva kolay mı kuruluyor diyenlere buyrun biraz da siz tepe tepe kullanın bu adamı diyorum
bakalım dayağı yiyip küfürü işitince kendi kaç gün duruyor o evde
ailenin durumu nasıl peki gerçi az çok biliyorlarmış anladıgım kadarıyla iyi olsa bırakmazlardı seni orda.arayıp haberdar ettin mi gidecegini.
gece gelmedi ve rahatca uyudum öğlene doğruda kar ara verir vermez çıkıcam.aslında dediğin gibi o bu eve gelmediği sürece rahatım şuan.
peki canim sen nicin o evde yasamaya devam etmiyorsun?ayrilmayi dusunuyorsan onu kapi disari etsen???o defolup gitsin!!!
açıkcası bunu düşünüyorum şuan çünki o gelmediği sürece rahatım.neden otogarda rezil olucam o nu almıcam içeri zorla girmeye kalkarsada ozaman giderim çünki suratını görmek ve sesini nefesini işitmek istemiyorum.
açıkcası bunu düşünüyorum şuan çünki o gelmediği sürece rahatım.neden otogarda rezil olucam o nu almıcam içeri zorla girmeye kalkarsada ozaman giderim çünki suratını görmek ve sesini nefesini işitmek istemiyorum.
Eşin dışında seni o şehire bağlayan birşey var mı? Yani ailen falan başka bir şehirde. Eğer eşin dışında bi sebebin yoksa bu hareketin eşinin gözünde blörften öteye gitmez diye düşünüyorum.
geldi az önce kapıyı acmaya calıştı zili çaldı aç kapıyı diye mesaj attı bende ben bu sehre köpek gibi gelmedim esyamı almadanda karda kışta rezil rüzeva gitmicem beni guzelce bindirmediğin sürecede giremezsin diye msj attım.uyucam yorgunum yatıcam yazmış.çilingir çağırırım yazmış git çağır bundan sonra böyle dedim rezil olmucam yolda nasıl aldıysan öyle bırakcaksın beni dedim.sonra yok suratımı göremiceksin bidaha ulasamıcaksın bana yazıp gitti.istediğimde bu yuzunu görmek sesini duymak istemiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?