bu yazdıklarım yaşadıklarımın 100 de 10 u bile değilsiz olsanız yaparmıydınız cocuk ?. ben cesaret edemedim çünki şuan kendime üzülüyorum ama çocuğum olsa bide onun için üzülecektim hemde eminiki kat be kat fazla..
hayatım sen kendine dert mi arıyosun ? çile çekmekten mi hoşlanıyosun ? mazoşistmisin arkadaşım ? sen daha o evde ne duruyosun ya.
insan olan kişi bu anlattıklarını köpeğine yapmaz afedersin ama. hiç mi canının kıymetini bilmiyosun.
senin buraya konu açmak yerine pılını pırtını toplayıp çoktan otogara gitmen lazım.
sen kendi kıymetini bilmezsen hiç kimse bilmez.
Güçlü ol güçlü. dik ol. verdiğin kararın arkasında ol. ve sakın VİCDAN YAPMA.
acaba doğru mu yapıyorum diye düşünme. Allah sabırlar versin. Allah yardımcın olsun.
ben çok üzülüyorum gerçekten evliliklerin böyle olmasına böyle sonuç almasına içim parça parça oluyoryuva kurmak hiç kolay değil hiç .. eşinizle severek evlenmişinizdir herhalde eğer öyle ise sonradan mı bu huyları oldu ben böyle birşey ile karşılaşmış olsaydım rabbim kimseye yaşatmasın size de sabır versin ilk olarak derdini öğrenirdim neden böyle yaptığını küfürlerini şiddetlerinin nedenlerini öğrenirdim alırdım karşıma güzel ce bir konuşurdum senin derdin ne ama sakin bir şekilde sevmiyor mu ha o zaman kimseye minnet etmezdim çocukta yok çeker giderdim . ama eşimi aldım karşıma konuştum bir derdi bir sorunu var o yüzden bu hale geldil yaptılarını unutur onun yanında olur ve düzelmesini beklerdim bunu hiç düşündüm mü canım lütfen eşin le güzel ce konuş sakince sorunun ne olduğunu bulmaya çalış tamam eşin çok kötü hallere gelmiş olabilir tamam kabul ama belki çok büyük bir derdi var ve belki herşey hallolacak çok güzel olacak ve belki bebeğiniz bile olacak lütfen ayrılmadan önce düşün bunları sorunun ne olduğunu bulmaya çalış eminim ki de bulacaksın eşinin bende sorunları var o yüzden böyle yapıyor sana
onun tek sorunu şımarıklık cnm..inan bu dediğini yeni evliyken çok yaptım bak hatta beni dövdüğünde odaya tepsiyle yemek kordum okadar saftım ve beni dövsede ağlarken gulum niye dövüyosun suçum ne derdim ama artık takatımm yok hiç bişeye.çok çektim her konuda 4 buçuk yıldır çoooook eziyet çektim her anlamda.
şimdi tüm yazdıklarını okudum da sanırım artık gerçekten bu evlilik bitmiş sona gelmiş tükenmiş .. rabbim sabır versin sana kapılar açsın inşallah durma o zaman tatlım durma ailesi felan sana nasıl tükürür bunları ben daha yeni okudum . ama yinede yuva sonuçta insanın gönlü el vermez yıkılmasına ama senin eşin sizi bu noktaya getirmiş. bu dediklerimi yaptın ve hala düzelmediyse durma bir hayat kurarsın kendine elbet bir iş yeni bir eş çokta güzel olur ama herşey kötüde olabilir bunu kimse bilemez sabırlı güçlü ol olur musu an ne kadar üzgündürsün için ne kadar da yanıyordur kim bilir off off dualarım seninle canım inşallah artık mutluluk yüzü görürsün böyle insanlarla da ömrü hayatında karşılaşmassın
eli kırılsınn onu hakı iyi bir güçlü bir erkekden kötek yemek
beni yeni evliyken özellikle çok döverdi en ufak kavgada saçıma yapışırdı ilk yıllardave ozaman bigun demiştimki keşke senide biri böyle dövse belki anlarsın demiştim ama bi kocadan dayak yemenin duygusuyla aynı asla olmaz..
şiddet, küfür varsa eğer
boşanmaman hata.
bir şey daha ; arkadaşının yanında mı, dedin o lafı?
hayır arkadası yoktu olsa kendimi tutar evde derdim..
bazı yorumları okudum da herkez ne kadar kolayca boşan diyor bilmeden etmeden sadece bu yazdıklarınızdan yola çıkarak bir yuva kurmak kolay değildir hiç kolay değildir bunun için herkez kaç yıl emek veriyor ve biranlık bir şey ile de yuva yıkılmaz .belki eşinizin bir sorunu var hiç düşündünüz mü ? size anlatamıyor çok sıkıntılı hiç aklınıza gelmeyen bir şey önce bunları sorgulamalısınız gitmek kolaydır kalmaktır zor olan yuvayı kurtarmaktır neden 4 yıldır çocuk yapmadınız özel bir nedeni yoksa bunu da sorabilir miyim .
anladım.zor durum gerçekten...4 yıllık evlısınız
hiç çocuk istemediniz mi? veya kim istedi?
çocuk çok istedim ama hep erteledim evliliğimizin düzeldiğinden emin olmak için ama 4 buçuk yıl oldu hala düzelmedi.mutlu ve normal bi evliliğim olsa suan 3 buçuk yada 3 yasında bi çocugum olurdu herhalde hiç korunmazdım..
eşin istemedi mi? veya nedenini sormadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?