- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
1 cisi kesınlıkle stresten uzak durcaks eger stres yaparsan zaten olucagı varsada olmaz bunun gıbı örneklerı tv de gördum gercekten.kendınızı rahat bırakın olacagı varsa olun evlılıgnızı mutlu yaşamaya bakın bır bakmıssın dusunmedıgın bır anda hamıle kalmısssn ama sunu unutmayın streslı olursunuz gerckten hamıle kalıcagınız varsada kalmazsnız
Daha yolun basinda yorulmak olmaz herseyin bir vakti vardir neden uzuluyorsunuz daha cok erken
zamana bırakıcaksınz dusunmemeye umursammaya calısıcaksnız kafaya takın bır mızacınız varsa evet zor olur bu stresle baş etmek ama bunu yapmk durumundasınız.evlılık cocuk ollmadanda olur evlılıgnız tadını cıkarıjn eşınıze yönelın farklı ugraslarınız olsun kafanızı dagıtıcak seylerle mesgul oln mesela
bazı ınsanlar korundukdan sonra korunmayı bıraktıkdan sonra hamıle hemen kalmayablır bunları kafanıza takmayın olduysa oldu onların ne uzuyorsnuz kndnızı sız sallayın varsn olmasın ccuk cok önemsemıyın bnları yaa evlılık cocuktan ıbaretmı sadece
doktora görunun blkı fızyolojk sorun wrdır
Kafanıza taktıkca olmaz. Bi tanıdığım yıllardır istiyor cok kafaya taktılar bi sorun mu var diye. Hiçbir sorun olmadığı halde olmadı. Akışına bırakmak lazım hayırlısıysa olur
Aa olcak sey mi yapma....
cogu kadin bebegi olmuyor diye acayip bir ruh halinde
uzulmeyin o kadar ...
6 ay boyu denedim yumurtlama günlerinde ilişkiye girdim yok kalcamin altına yastık koydum biraz uzandım hemen kalkmadim. Vs vs. Bi sürü şey. Artık ne zaman tamam ya olursa olur dedim bıraktım. O ay hamile kaldım. Yapmaya çalışın yani düşünmemeye çalışın faydasını göreceksiniz. Allah hayırlı evlat nasip etsin
Kızlar bu amaaannn oluruna bıraktım demek nasıl bir şey ya benim de aklımdan çıkmıyor,böyle yazanlara hayret ediyorum . Ben de amaan diyorum boşver sonra bakıyorum hep aklımın köşesinde biyerlerde bu durum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?