Bunaldım :(

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Merhaba arkadaşlar

Bir süredir eşim bebek istiyordu ben biraz soğuk bakıyordum ama denemeye başladık.
Çok umursamama rağmen adetim gecikince 8 gün kan testi yaptırdım, sonuç negatif çıktı. Neden bilmiyorum ama çok üzüldüm sonucu alınca ağladım. Aslında gerçekten istiyormuşum ben de bebek sahibi olmayı.
Aylardır deniyoruz, olma ihtimali yüksek günlerde ilişkiye giriyoruz fakat her ay oldu mu olacak mı diye düşünmekten adetim çok düzensizleşti. Stresim çok büyük.
Günlerdir depresyonda gibiyim, hiçbir şeyden zevk alamıyorum.
Eşimin kuzeni 2. çocuğunu doğurdu geçen hafta zar zor görmeye gittim. Kız benimle yaşıt maşallah doğurgan sanırım :)
Hastanede artık sende yap bak X'e 2. doğurdu falan gibi söylemler beni daha çok acıtıyor. Daha zamanı var diye geçiştiriyorum gururumdan.
Strese girmeden bu işi nasıl halledeceğim bir yardım etseniz bana
Yemek yemek, işe gitmek istemiyorum. bütün gün yataktan çıkmadan mal gibi uyumak istiyorum

1 cisi kesınlıkle stresten uzak durcaks eger stres yaparsan zaten olucagı varsada olmaz bunun gıbı örneklerı tv de gördum gercekten.kendınızı rahat bırakın olacagı varsa olun evlılıgnızı mutlu yaşamaya bakın bır bakmıssın dusunmedıgın bır anda hamıle kalmısssn ama sunu unutmayın streslı olursunuz gerckten hamıle kalıcagınız varsada kalmazsnız

İşte bunu sağlayamıyorum, beceremiyorum. Her ay aynı şeyleri düşünmekten kafayı yicem

zamana bırakıcaksınz dusunmemeye umursammaya calısıcaksnız kafaya takın bır mızacınız varsa evet zor olur bu stresle baş etmek ama bunu yapmk durumundasınız.evlılık cocuk ollmadanda olur evlılıgnız tadını cıkarıjn eşınıze yönelın farklı ugraslarınız olsun kafanızı dagıtıcak seylerle mesgul oln mesela

Daha yolun basinda yorulmak olmaz herseyin bir vakti vardir neden uzuluyorsunuz daha cok erken

Mayısta kuzenim evlendi. Mayıs sonu çıkmadan eşinin hamile haberini aldık. Yamm millet tak diye nasıl hamile kalıyor

Zaten çalışıyorum, akşama kadar meşgulüm ama eve gidince beynim kemiriliyor adeta.
3 yıllık evliyiz, çok şükür dolu dolu yaşıyoruz

bazı ınsanlar korundukdan sonra korunmayı bıraktıkdan sonra hamıle hemen kalmayablır bunları kafanıza takmayın olduysa oldu onların ne uzuyorsnuz kndnızı sız sallayın varsn olmasın ccuk cok önemsemıyın bnları yaa evlılık cocuktan ıbaretmı sadece

Aa olcak sey mi yapma....
cogu kadin bebegi olmuyor diye acayip bir ruh halinde
uzulmeyin o kadar ...

Kafanıza taktıkca olmaz. Bi tanıdığım yıllardır istiyor cok kafaya taktılar bi sorun mu var diye. Hiçbir sorun olmadığı halde olmadı. Akışına bırakmak lazım hayırlısıysa olur

Tabiii tümü değil ama tuzu biberi :)

Kafanıza taktıkca olmaz. Bi tanıdığım yıllardır istiyor cok kafaya taktılar bi sorun mu var diye. Hiçbir sorun olmadığı halde olmadı. Akışına bırakmak lazım hayırlısıysa olur

Ahh canım inşallah yaa

Aa olcak sey mi yapma....
cogu kadin bebegi olmuyor diye acayip bir ruh halinde
uzulmeyin o kadar ...

Elimde olsa :)
İstemsizce kafamdan atamıyorum. Meşgul olmaya çalışıyorum bir anda yine tüylerim ürperiyor adeta. Bu kadar çok istediğimi ben de bilmiyordum :)

6 ay boyu denedim yumurtlama günlerinde ilişkiye girdim yok kalcamin altına yastık koydum biraz uzandım hemen kalkmadim. Vs vs. Bi sürü şey. Artık ne zaman tamam ya olursa olur dedim bıraktım. O ay hamile kaldım. Yapmaya çalışın yani düşünmemeye çalışın faydasını göreceksiniz. Allah hayırlı evlat nasip etsin

Ayy çok güzel inşallah bende düşünmediğim ay hamile kalırım :))

Kızlar bu amaaannn oluruna bıraktım demek nasıl bir şey ya benim de aklımdan çıkmıyor,böyle yazanlara hayret ediyorum . Ben de amaan diyorum boşver sonra bakıyorum hep aklımın köşesinde biyerlerde bu durum var :)

İşte tam olarak ben :)
Cidden nasıl umursanmıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…