Merhaba, benim uzun süreli bir ilişkim var ve hayatımda bu erkek arkadaşımdan başkası ile beraber olmadım. Yani sevmek sevilmek üzerine bildiklerim hep ona dair. Ben ailesi tarafından Prenses gibi yetiştirilmiş nerede ne yapması gerektiğini bildiğinden hiç bir zaman kısıtlanmamış üniversite öğrencisi bir kızım. erkek arkadaşımla ilişkiye ilk başladığımız Zamanlar herşey normaldi, ben sosyal çevresi olan arkadaşları ile görüşen istediği zaman istediğini giyen babası dahil kimseye hesap vermek zorunda olmayan biriydim. Zaman geçtikçe erkek arkadaşım ilk önce kıyafetlerimin yakasına sonra boyuna sonra pantolonumun darlığına hatta giydiğim ayakkabılara karışmaya başladı. Bende onun beni sevdiğine inanarak henüz küçük ve tecrübesiz olmamım da etkisiyle ne güzel beni seven kıskanan biri var diye düşünerek onun isteklerine ayak uydurmaya başladım. Tahmin edersiniz ki taviz tavizi doğurdu ve istekleri artık arkadaş çevremden uzaklaşmama hatta evden gereklilik olmadan çıktığımda trip atmaya kadar geldi. Etrafımda örneklerde erkekler ya alkol kullanıyor ya sevgililerini eşlerini eşlerini aldatıyor ya da eve ilgisiz davranıyorlardı. Bende azından böyle Bi evliliğim olmayacak onunla evlendiğim Zaman diye düşünerek isteklerine boyun eğdim. Ama artık olmuyor bunalıyorum, ne yaparsam yapayım hemen ona haber etmem gerekiyor, her aradığında telefonu açmam gerekiyor. Aksi halde bir kavga çıkıyor ve bu kavga sonunda ayrılmak istediğimi dile getirsem de anlam veremediğim bir şekilde ayrılamıyorum, canım acıyor üzülüyorum. Kendimi çok boşlukta güçsüz ve mutsuz hissediyorum