bunaldımmm,objektif olarak kim haklı sizce?

bronzkahv3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
8
0
36
Samsun
kızlar merhaba,
1yıldır sürekli bir kawga bir iyi süren ciddi bir ilşkim wardı,kawgalarımızın tek nedeni sewgilimin beni sürekli kurcalaması
mesela ben işe gdiyorum o ewde oluyo eşyalarımı karıştırıyo sonra ben geldiğimde tesadüfen gördüm o sana hediyemiydi bunu kim aldı falan filan
bilgisayarımı kurcalar eşyalarımı karıştırır bende bunalmıştım ayrılmıştım 2 ay önce sonra barıştık bu seferde bu 2 aylık sürçte neler yaptın kimle konştun nerelere gittin
en sonunda çıldırdım sağlam kawga ettik ben artık sinir krizine grdim remen we sürekli ağladım hiçbi açıkllama yapmadım ona o da hepten sinirlendi we dedim bitsin bu ilşki

şimdi ben açıklama yapmak yerine köşeye sıkışıp ilşkiyi bitirdiğimi düşünüyor,
herşeyi kurcalamasınada şöyle bi yorumu war sen düzgün hareket edersen karıştırdğm şeylerin altından bişey çıkmaz bende sana sonsuz güwenirim

bu yaptıkları hastalık değil mi
30 yaşına gelmiş bi insan neden böyle dawranır ben ona ewliliği düşündüğümü onu sewdiğimi söylemişim
güzel şeyler yaşamak yerine bu sinir harbi yaşatmak nie?

sizce kararımın arkasında mı durmalıyım yoksa erkek olarak ona hak werip ilşkimin arkasında durup bu adamla ewlenmelimiyim??

bu bir hastalık, sen de bi tuhaflık yok, sürekli açığını araması, onu aldattığına dair bi kanıt bulmaya çalışması çok rahatsız edici, paranoya deniyo buna, yerinde olsam kararımın arkasında dururum ve yoluma bakarım, sen onun ne dediğine bakma, bu kafadaki insanlar herşeye kendilerince bi açıklama bulurlar, o çamura saplanırsan sende de aynı davranışlar başlayabilir

Güvensizliğinin altında yatan sebep ne o önemli bence...Daha önce yapmış olduğunuz bir şeyden dolayı mı güvenini yitirdi?

eğer arkasında durulacak kadar güzel ve sağlam bi ilişkin olsaydı zaten buraya konu açarak bu soruyu sormazdın..demek ki aklında şüphelerin var.sende farkındasın,akadaşın abartmış bazı şeyleri..

30 yaşına gelmiş ama ne kendisine ne de sana güvenmeyen bir adam var karşında.

bence evlenme ve hatta ayrıl..

insanlara zor güvenen biri oldğunu kabul ediyor,
ama şöyle gelişti biz tanıştıık o çok sewdi beni soluk aldırmadı farklı şehirlerdeyiz ama her hafta yanıma geldi çk hızlı geçirdik bu 1 yılı,
özlemeye fırsat kalmadı diebilirim apartopar oluştu herşey benimde ondan önce 4 yıllık ewliliğin eşiğinden döndüğüm bi ilşkim olmuştu
ona ait eşyalar wardı ewmde hedieler falan bu onlara taktı onlrı atmama rağmen her gördüğü şeyi budamı hediye demeye başladı
takıntı haline getirdi
ben onu hayal kırıklığına uğratmşım süreklii
hatta bi kawgamızda bana aldğı tek taş yüzüğü denize atmış çocuk gibi

yani insan bi önüne bakar bi yutar bi susar zamana bırakır
ama yokk
bu sürekli dırdır sürekli huzursuzluk çıkartma peşinde
zoruma gidiyo böle şeylere takılıo olması

Bence adam çok mantıklı hareket etmiş, eğer kendine güvenin tam olsaydı rahatsız olmazdın demi? Zaten her şeyi açıklama yapmadan ayrılman açıklıyor bence...

paranoyaksın diyorum bunu kbul etmiyor
kendince hep haklı açıklamaları war ben ondan 5 yaş küçüğüm ama daha olgun bkıyorum

aradğım şey huuzr bi aklı selimlik hali wardırya insanlarda onu arıyorum
ama yokkk herşeye bu kadar teki werilip uzatılır mı

Bence adam çok mantıklı hareket etmiş, eğer kendine güvenin tam olsaydı rahatsız olmazdın demi? Zaten her şeyi açıklama yapmadan ayrılman açıklıyor bence...

artık sana pes demicemde bi anlatmayı denicem
benim kendime güvenim tam ama eşimin sürekli beni zan altında bırakmasını çekemezdim ben de, telefon karıştırma eşyalarımı karıştırma vs gibi şeyler hiç hoş değil, saygısızca,şüphesi varsa o ayrılır, sen bu yorumunla resmen konu sahibine demek ki bi haltlar karıştırıyosun diyosun

canım şöle düşün sen sürekli ii bişeyler yapmaya çalıyosun karşındaki senin açığını arıyor çok rahatsz edici
en son geçen hafta tam dıarı çıkıcaz sinemaya gidicez ben makyajımı yapıyorum hazırlanıyorum fln herşey yolunda
aldı bilgisayarıma kucağına ee sen birileriyle mesajlaştınmı falan diyor
ne alakaa yani benim açıklayamayacağım şey yoktur sadece zamanlama hatası we sürekli problem çıkarmaya çalışan tawrı beni delirtti

takıntı yapmış sizin önceki hayatınızı.
sağlıklı bulmadım davranışlarını.
böyle bir insanla ömür geçirmek zor olabilir

Uzun bir ilişkinin olduğunu bildiğinde böyle yapıyor, biraz abartmış sadece..

Huzur arıyorsan koşarak uzaklaş. Çünkü insanda huzur bırakmayan bir karakter tipi varsa o da bu adamınki işte. Hayat boyu uğraşılmaz.

Değişir mi değişmez mi tabii ki bilemem ama değişmez ise ilişkiniz çok zor yürür.

4 yıllık süren ilişkiniz hakkında çok konuşup,istemeden ayrıldınız gibi bir imaj oluştuysa gözünde belki bunu takmış olabilir.

bende seni sikayet ettim, burda herkese saygisizlik etmeye hakkin yok

İstediğin kadar şikayet et ben saygısızlık yapmıyorum aksine insanları saygılı davranması için yönlendirmeye çalışıyorum. Ama sen hakaret ediyorsun ve hala saygıdan bahsediyorsun. Numuneliksin...

Konu sahibi arkadaş senin evlilik işi zor görünüyor, Bu saatten sonra istediğini yap yaranamazsın, sevgilinin aklına bu düşünce bir kere girdiyse mümkünatı yok unutmaz.

canım bence bu kesinlikle bir hastalık çok takıntılı aşırı takıntılı bir insan.Sevgilimde böyleydi en sonunda dayanamadım ve bayağı büyük bir kavga ettik ondan sonra ne kurcaladı ne sürekli soru sordu sıkıştırdı bunları kaldırdı hani seviyorsan yazık etme derim ancak hiç bir değişme ilerleme yoksa adamda bence bırak gitsin hemde 30 yaşında yani senden kaynaklı birşey değil kesinlikle bence arkasında dur kararının evliliğiniz sağlıklı olmaz diye düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…