- Konu Sahibi bronzkahv3
-
bu bir hastalık, sen de bi tuhaflık yok, sürekli açığını araması, onu aldattığına dair bi kanıt bulmaya çalışması çok rahatsız edici, paranoya deniyo buna, yerinde olsam kararımın arkasında dururum ve yoluma bakarım, sen onun ne dediğine bakma, bu kafadaki insanlar herşeye kendilerince bi açıklama bulurlar, o çamura saplanırsan sende de aynı davranışlar başlayabilir
Bence adam çok mantıklı hareket etmiş, eğer kendine güvenin tam olsaydı rahatsız olmazdın demi? Zaten her şeyi açıklama yapmadan ayrılman açıklıyor bence...
Bence adam çok mantıklı hareket etmiş, eğer kendine güvenin tam olsaydı rahatsız olmazdın demi? Zaten her şeyi açıklama yapmadan ayrılman açıklıyor bence...
paranoyaksın diyorum bunu kbul etmiyor
kendince hep haklı açıklamaları war ben ondan 5 yaş küçüğüm ama daha olgun bkıyorum
aradğım şey huuzr bi aklı selimlik hali wardırya insanlarda onu arıyorum
ama yokkk herşeye bu kadar teki werilip uzatılır mı
muklakukla sahsini ignore edin lütfen arkadaslar,
her topige girip ortalik karistirmaya calisiyor,
cahil iste naparsin
Senin önceki mesajını şikayet etmiştim eğer sana ceza gelmezse dilinden konuşmaya başlayacağım.
bende seni sikayet ettim, burda herkese saygisizlik etmeye hakkin yok
kızlar merhaba,
1yıldır sürekli bir kawga bir iyi süren ciddi bir ilşkim wardı,kawgalarımızın tek nedeni sewgilimin beni sürekli kurcalaması
mesela ben işe gdiyorum o ewde oluyo eşyalarımı karıştırıyo sonra ben geldiğimde tesadüfen gördüm o sana hediyemiydi bunu kim aldı falan filan
bilgisayarımı kurcalar eşyalarımı karıştırır bende bunalmıştım ayrılmıştım 2 ay önce sonra barıştık bu seferde bu 2 aylık sürçte neler yaptın kimle konştun nerelere gittin
en sonunda çıldırdım sağlam kawga ettik ben artık sinir krizine grdim remen we sürekli ağladım hiçbi açıkllama yapmadım ona o da hepten sinirlendi we dedim bitsin bu ilşki
şimdi ben açıklama yapmak yerine köşeye sıkışıp ilşkiyi bitirdiğimi düşünüyor,
herşeyi kurcalamasınada şöyle bi yorumu war sen düzgün hareket edersen karıştırdğm şeylerin altından bişey çıkmaz bende sana sonsuz güwenirim
bu yaptıkları hastalık değil mi
30 yaşına gelmiş bi insan neden böyle dawranır ben ona ewliliği düşündüğümü onu sewdiğimi söylemişim
güzel şeyler yaşamak yerine bu sinir harbi yaşatmak nie?
sizce kararımın arkasında mı durmalıyım yoksa erkek olarak ona hak werip ilşkimin arkasında durup bu adamla ewlenmelimiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?