bunaldımmm,objektif olarak kim haklı sizce?

her zaman ileriyi düşün şimdi ayrıyken ne yaptın diyen yarın bu çocuk bana benzemiyor da der.birde suçu sana atar şüphe gerektirecek şeyler yapma.bu tuzağa düşme.sorumluluğu sana atmasına izin verme.

her zaman ileriyi düşün şimdi ayrıyken ne yaptın diyen yarın bu çocuk bana benzemiyor da der.birde suçu sana atar şüphe gerektirecek şeyler yapma.bu tuzağa düşme.sorumluluğu sana atmasına izin verme.

ayyy ne güzel özetledin anlatamam işte olayımız bu kesin yyani ewlensek çocuğa bile laf eder o potansiyelde biri
üzülüyorum çünkü onca kısmetime peşimden koşana rağmen ben onu seçtim ona içim ısındı ilk defa ewlenirim dediğim insan o oldu ama o da herşeyi sorun eden en güzel anları bozan biri
ben kin tutmam unuturum we zaten önüme ileriye bakan biriyimdir gereksiz şeylerle yüz göz olmayı saygısızlğı sewmem
ama o haddini bilmedi ewime aldım die eşyalarımı karıştırmak bunları koz olarakk kullanmakta ne demek
bendede hata war oo kadar içli dışlı olmaya izin wermicektim
2yüzlü olcaktımki ozaman yaranırdım
korkum sakladğm ey olmadğı için o kadar yakınlığa izin werdim benden kötüsü olmadı

bu erkeklere anladğı dilden konşmak lazım we oynamak

şimdi mesela düşünüyorum barışsak 1 haftadır konşmadıkya kimlerle kontn neler yaptın kimbilir die başlar

hayat bazen çok thaf

güya konuyu kapatıyo ama kaşıyla gözüyle hep bişey arayan hliyle beni tedirgin ediyo 2 gün geçmeden yine kawga ediyorum en son 1 hafta oldu çok büyük kawga ettik benim zoruma gitti bu kadar üstüme gelinmesi we sadcee ağladım onunla konşmak bile istemedim yani o kadar doldum 1 yıldır hep aynı terane
benle bişiler paylaş dırdır yapana kadar o zaman benimkim oldğmu nasıl biri oldğmu anlayacaksın
kawga etmekten açık aramaya çalşmasından we suçlamasından birbirimizi tanımaya zaman kalmadı ((

Takıntılı bir hastalık canım bu ya ve kusura bakma olumsuz konuşmak istemem ama kolay kolay düzelmez.
Bir doktora gitseniz? Belki yardımı olur.

doğru diyosun canım da benim bu konulara sabrım kalmadıki gidip bide doktora anlatayım adam kendince haklı elini heryere atablirmiş önemli olan ordan bişey çıkmaması gerekiyormuş,
onun kendi bakış açısını değiştirmesi gerekiyor nasıl olcak bilmiyorum

ne gerek war ciddi bi ilşkiyi böyle yormaya (((

O bakış açısını değiştirmesi için işte profesyonel bir yardım alması şart.
Yoksa istediğin kadar anlat, boşa nefes tüketmiş olursun.
Yani oturup hayatındaki her yeri her şeyi tek tek temizlemek ne kadar yapılabilir ki.
Benim de mesela, denk geldikçe ne bileyim bi eşya bi fotoğraf atmışlığım olmuştur.
İlerde bir gün görürse cevap veremeyeceğim bişey olmaması için
Ama yani bu farklı bir boyut :S
Dediğin gibi ciddi bir ilişkiyse, evet yormamak huzur kaçırmamak gerek
Ancak sadece üzülen sen olursun
Kurtarmak istiyorsan, yardımın gerek ona fakat bu tek başına başarabileceğin bişey olması mümkün değil
Ki ayrılıp barıştıktan sonra bunu göstermiş zaten, değişemeyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…