Bunalım bunalım...

pyrzn annsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
14
6
1
33
Yaa arkadaşlar artık o kadar bunalımdayım ki önceden dışardan takip ettiğim buraya üye olup rahatlamak istedim.. Derdimi paylaşabileceğim bir ailem yok tek varım yoğun oğlum ve kocam.. Ama artık kocama bile açmıyorum her derdimi üzülmesini istemiyorum.. Maddi sıkıntıları tepesine çıkmış durumda.. Bnim paylaşmk istediğim şu biz tam 2 senelik evliyiz kayınbabamın nişan için eşime iş yerinden aldırdığı 7 milyar para bugün 16 milyar olarak başımıza kaldı 700lira kredi ödeyerek o borçtan kurtulma çabasındayız tabi iki aydır onu da ödeyemiyoruz.. Eşimle aç kalmaya bile razı olarak evlendim deli gibi seviyorum hala da öyle fakat bu borç yüzünden çok üzülüyor sürekli yatakta evde dışarda düşünüyor buda beni çıldırtıyor kayınbabam takılarla o 7milyar borcu kapatacgını demişti fakat takıları da almasına rağmen borcu kapatmadı çok zor günler geçirmeye başladık 1bucuk yasında oğlum var çalışmk gibi imkanım yok sadece evde düşüne düşne kafayı yemekten başka bişey yapmıyorm bana bir çıkar yol lazım eşime destek olmam lazım ama nasssıllll

Çocuğa anneniz ya da kaynaniz bakamaz mı? En azından borçların bi kısmını odeyene kadar calisabilirsiniz. Bir çok kadın çocuğu olduğu halde çalışıyor. Bakacak kimse yoksa kreşe verin. Az da olsa eve katkınız olur.

oğlunuzu bırakacak kimse olmadığı için çalışmıyorsunuz sanırım
komşunuz falan da mı yok
bazı ihtiyaçlarını karşılamanız karşılığı bakacak falan?
ya da evden bi iş yapmaya çalışın
verebiliyorsanız özel ders olabilir, el işi olabilir vs

Hem oğlumu bırakacak kimse yok hem de eşimin müsadesi yok içinde bulunduğumuz duruma rağmen aç değiliz çok şükür daha ben ölmedim ne zaman ayaklarım kolum koparsa o zaman sen çalışırsın diyo.. Fakat benim içim hiç rahat etmiyo bir insan bu dönemin hayat şartlarında nasıl tek başına idare edebilirki..

eşin müsade etmiyorsa vardır bir bildigi, bırak kukuman kuşu gibi düşünmeye devam etsin.

durumunuza üzüldüm.
eşimin müsadesi yok içinde bulunduğumuz duruma rağmen aç değiliz çok şükür daha ben ölmedim ne zaman ayaklarım kolum koparsa o zaman sen çalışırsın diyo

ama bu sözlere katılmadım doğruda bulmadım. Uygun fiyata tanıdık birini bulup bir süre çocuğunuza baktırabilirsiniz. Komşu eş dost gibi.. Bunlar için aç almaya gerek yok, hayat standartlarınız biraz daha iyi olsun çalışsanız hepiniz rahat edersiniz.

Calismana musade etmiyorsa borc icinde yasamaya razi olacak o halde. Bu durumda tek yapabilecegin manevi destek.

Hayır elimden bişey gelmiyor bide kayınbabam onca yaptığı kötülüğe rağmen bi kere de naptınız ne haldesiniz demez evimde küçücük çocugum var ikide bir dogalgazı kapat paranız yetişmiyo diye laf sokar Çalışmamı onlarda istiyor fakat kendilerine faydamız olsun diye hiç bizi düşünmezler çalış diyorlar çocuğa bakmayı istemiyorlar..

Son düzenleme:
temizlik firmalarına başvur yavrunuda götür temizlik ya birşeyler yap

çalışmak isteyen eşlerini çalıştırmayan erkek zihniyetini anlamıyorum.
neden musade etmiyorsun be adam.
çok mu varlıklısın değil.....
çalışmak maddiyatan öte insanın evde bunalmamasını sağlıyor.
bunca insan aç açıkta olduğu için çalışmıyor.

eğer eşiniz inatla istemiyorsa yapacak bir şey yok.
evde oturup düşünmeye devam edin.
sizin elinizden başka bir şey gelmez.

o zaman düşünsün dursun beyefendi.
ikinci işi bulsun çift iş yapsın.
düğün takılarını alıp kapatıcam demiş takıları napmış?

Gerici zihniyet mi desem çevredeki uç beş kötü insanın masum insanlara mal olması mı desem bilmiyorum.. Ben ne zaman çalışcam desem kendi çalıştığı ortamdaki bi kaç kötü örneği veriyor bana sesim kesiliyor o zaman erkek milleti anlamıyorum işte.. Ve şuan üniversiteyi okumadıgıma yanıyorum kadınlar okumalı bunu üstüne basa basa öğrtti eşim bana.. Çalışma diyen adam bi memur filan olsaydın elimden bişey gelmezdi o kadar okumussan mecbur çalışırdın diyo..

Neden nişan için 7 milyar gibi bir para harcadınız ki? Aile arasında yspılsaydi anlamadım ben nişan mı nikah mı? Nisan Takıları kız tarafında kalmıyor mu. Ödenmeyecek bir miktar değil ki.

2 yıl olmuş evleneli
Nişan borcu bitmese de bitmeye yakın olmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…