Bunalımdan nasıl cıkıyorsunuz?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Selam herkese.Kpss sonuclarını bekleyen bir öğretmen aday adayıyım.

Okurken derslerime cok asılırdım.bir finale bir ay calismak,aralıksız kpss calısmak gibi

Sımdı bitti gitti hepsi.Ama ben resmen bunalıma girdim.içimde bi sıkıntı var aglayacak gibiyim

Hiçbişey mutlu etmiyor.saglıgım ailem maddi durumum iyi. Biliyorum cok nankorce ama elimde degil

Tv izlemeyi unutmusum ders calısmaktan.o da zevk vermiyor.

Kucuk bi sehirdeyim aktivite imkanları cok kısıtlı

Surekli evde iş, yemek geciyor günler

Arkadasım yok evlenip uzağa gittiler.evlenen daha aramıyo zaten :)
Arkadas konusundan cok cektiğim için zaten yeni insanlar tanıyım modunda degilim

İllaki herkes bu dönemlerden gecmiştir.hem fikir alayım hem rahatlayım yazıp istedim

Bu arada yuksek lisans yapmak ve ingilizce öğrenmek istiyorum bi çıkabilirsem su bunalımdan

Bunalım değil bu, boşluğa düşme. Sizi oyalayacak şeyler vardı eğlenceli olmasalar da, şimdi onlar bitti.
Yabancı dizi izleyin, o kadar güzel diziler var ki... Güzel haberler alırsınız sonunda umarım.

Bunalım değil bu, boşluğa düşme. Sizi oyalayacak şeyler vardı eğlenceli olmasalar da, şimdi onlar bitti.
Yabancı dizi izleyin, o kadar güzel diziler var ki... Güzel haberler alırsınız sonunda umarım.
Tesekkur ederim. Film izlemeyi severdim ama uzun zamandır izlemeyince artık zevk vermiyo

Kitap okuyabilirsin film izleyebilirsin. Hatta zihnini meşgul etmesi için deneme yazıları yazabilirsin. El işiyle uğraşabilirsin belediyenin kurslarına gidebilirsin. Kendine kıyafet falan dikebilirsin. Ya da her gün kendine bi konu belirle mesela eklembacaklılar, onunla ilgili araştırma yapıp yazılar yaz. Bu boş zamanlarda yapılacak en güzel şey kendini geliştirmek olur. Aklına gelen gelmeyen her şeyi araştır

sinema,kıtap,masaj,seyhat,hiç gitmediğin mekanlara git kahvaltı yap,kuaföre git,veeeee en önemlisi spor yap
Sinema yok burda
Gitmediğim mekan da yok sayılır ufacık yer
Gezmeyi çok severim ama ailemin işleri yuzunden kıpırdayamıyoruz.tek de yollamazlar

Cok guzel tavsiyeler.cok severim kendimi geliştirmeyi.keske kafa bi arkadaşım olsa da birlikte bişeyler yapsak.tek olmaktan da skldm

Evet hoş güzel de, bunları yapmak için ortamı hazırlayıp o an içimizden gelmiyor ve vazgeçiyorsak, algımız bile durnuşsa veyahut öyle sanıyorsak, neyapacağız?

Kpss bunalımzedeleri kervanına hoş geldin :)
İnşallah atanırsın demekten başka bir şey söylemem saçma olur çünkü seni bunalımdan çıkaracak tek güçlü etmen bu şu anda.Hoş o zaman da ne kadar mutlu olursun bilemiyorum yaşayarak göreceksin(evraklar,kağıt kürek işleri vs ayrıca bir bunalım sebebi)
Branşçıysan bugün açıklanır muhtemelen sıkıntın bir nebze de olsa gider.

Evet bugun bekliyorum bnde:) tesekkur ederim guzel duan için

Yüksek lisans yapmak ve ingilizce öğrenmek istiyorım bi çıkabilirsem bunalımdan demişsin. Hayırr tam tersi Bunları yapmak için bunalımdan çıkmayı beklemeyeceksin içinden gelmese de zorlayarak başlayacaksın gör bak farkında olmadan an gelecek bunalım filan kalmayacak. Dene bak.

Bu dönemki başvuruya kabul edilemedim.puanlar çok yüksektir

Ales ve yds kasacagım ins:)

Su sonuclar açıklansa bakıcam netten yds paketlerine

Ya cikacaksin ya oleceksinbunalim içinde bunalımdan çıkmak daha zevkli diyorum kendimi. Yaşamaya mecburum çıkıyorum

Bunalımdan çıktıktan sonra birşeyler yapılmaz, birşeyler yaparak bunalımdan çıkılır. Bir sürü güzel öneri gelmiş, onları yapmaya başla, bunalımdan kurtulursun. Eğer bekleyeyim bunalım geçsin, sonra başlarım diyorsan üzgünüm o bunalım hiç geçmez

Haklısınız.eski mutlu günlerimi özledim.insanlar nasıl mutlu olabiliyo diye soruyorum kendime aslında bi derdim Dr yok ama.psikologa da gidebilirm

Benim abim tatile gitti sınavdan sonra ve hala tatilde keyfi yerinde suan ooo agresif abi gitti musmutlu foto atan abi geldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…