Benim abim tatile gitti sınavdan sonra ve hala tatilde keyfi yerinde suan ooo agresif abi gitti musmutlu foto atan abi geldi ...
Erkekler tek mi tatile gider abim istanbulda ve istanbulda akraba falan da.yok arkadaşlarının yanına.gittiAh ahh erkek olsaydım durur muydum hic giderdim bnde.
Öyle gidecegim yakın akraba da yokki.
Gezmeyi cok severim ama imkanlar işte.
Erkekler tek mi tatile gider abim istanbulda ve istanbulda akraba falan da.yok arkadaşlarının yanına.gitti
Tek cikamam nedir? Kpss kazaninca ise de gidemezsin ozaman tek basina.
Bunalim evde oturarak gecmez zaten.
Selam herkese.Kpss sonuclarını bekleyen bir öğretmen aday adayıyım.
Okurken derslerime cok asılırdım.bir finale bir ay calismak,aralıksız kpss calısmak gibi
Sımdı bitti gitti hepsi.Ama ben resmen bunalıma girdim.içimde bi sıkıntı var aglayacak gibiyim
Hiçbişey mutlu etmiyor.saglıgım ailem maddi durumum iyi. Biliyorum cok nankorce ama elimde degil
Tv izlemeyi unutmusum ders calısmaktan.o da zevk vermiyor.
Kucuk bi sehirdeyim aktivite imkanları cok kısıtlı
Surekli evde iş, yemek geciyor günler
Arkadasım yok evlenip uzağa gittiler.evlenen daha aramıyo zaten :)
Arkadas konusundan cok cektiğim için zaten yeni insanlar tanıyım modunda degilim
İllaki herkes bu dönemlerden gecmiştir.hem fikir alayım hem rahatlayım yazıp istedim
Bu arada yuksek lisans yapmak ve ingilizce öğrenmek istiyorum bi çıkabilirsem su bunalımdan
Merhaba ben de oabt sonucu bekliyorum, insallah ataniriz da bu sorunlardan temelli kurtuluruz
Amin canim, sorma. Zaten sonuclar da aciklanmadi, artik siralama ne gelirse, kismet...Amin.bi de her sey bizi buldu bu sene biliyosun.insallah atanır z
Selam herkese.Kpss sonuclarını bekleyen bir öğretmen aday adayıyım.
Okurken derslerime cok asılırdım.bir finale bir ay calismak,aralıksız kpss calısmak gibi
Sımdı bitti gitti hepsi.Ama ben resmen bunalıma girdim.içimde bi sıkıntı var aglayacak gibiyim
Hiçbişey mutlu etmiyor.saglıgım ailem maddi durumum iyi. Biliyorum cok nankorce ama elimde degil
Tv izlemeyi unutmusum ders calısmaktan.o da zevk vermiyor.
Kucuk bi sehirdeyim aktivite imkanları cok kısıtlı
Surekli evde iş, yemek geciyor günler
Arkadasım yok evlenip uzağa gittiler.evlenen daha aramıyo zaten :)
Arkadas konusundan cok cektiğim için zaten yeni insanlar tanıyım modunda degilim
İllaki herkes bu dönemlerden gecmiştir.hem fikir alayım hem rahatlayım yazıp istedim
Bu arada yuksek lisans yapmak ve ingilizce öğrenmek istiyorum bi çıkabilirsem su bunalımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?