Ben genelde dua ediyorum, olumlama yapıyorum, keyif aldığım şeyleri yapmaya çalışıyorum, eşimle ailemle vakit geçiriyorum, çarşıya alışverişe yürüyüşe gidiyorum, kitap okuyorum, tv izliyorum, kedimle oynuyorum :)
Ben depresyona girdiğimde pskologum şöyle demişti " Müge hanım depresyon kuyu gibidir, kuyunun dibinde hiç ışık yok gibidir çıkış yok gibi gelir insana ama azıcık tırmanırsan o ışığı görür aslında kuyudan çıkmanın zor olmadığını anlarsın" demişti. Ufak ufak başla demişti. Evin içinde pijamalarınla durma mesela, giyin süslen. Sabahları yürüyüşe çık, seni ne mutlu ediyorsa yap ama illa ki bir şeyler yap durma demişti.
Sende durma, ufak ufak olsa bir şeyler yap. zamanla yeniden zevk almaya başlarsın. Yeni şeyler keşfedip öğrendikçe mutlu da olursun
aynı durumdayız canım. Ben de kpss ye girdim alan sınavına girdim sonuçların açıklanmasını bekliyorum . Ayriyeten düğün telaşım var ama bunalımdayım sanırım. Yani boşluk hissi var. Yoruldum mu ne bilmiyorum ama eskisi gibi tat vermıyor hiçbir şeyyy