Bunalımdan nasıl cıkıyorsunuz?

Benim abim tatile gitti sınavdan sonra ve hala tatilde keyfi yerinde suan ooo agresif abi gitti musmutlu foto atan abi geldi ...

Ah ahh erkek olsaydım durur muydum hic giderdim bnde.

Öyle gidecegim yakın akraba da yokki.
Gezmeyi cok severim ama imkanlar işte.

Ben genelde dua ediyorum, olumlama yapıyorum, keyif aldığım şeyleri yapmaya çalışıyorum, eşimle ailemle vakit geçiriyorum, çarşıya alışverişe yürüyüşe gidiyorum, kitap okuyorum, tv izliyorum, kedimle oynuyorum :)

Çıkıp alışveriş yapabilirsin. Ucuz da olsa bir şeylere sahip olmak sana iyi gelebilir.

Tek cikamam nedir? Kpss kazaninca ise de gidemezsin ozaman tek basina.

Bunalim evde oturarak gecmez zaten.

Tek tabiki cıkıyorum.ama alıp başımı 6 7 saat uzakta bi yere tatile gitmem.ailem istese de gitmem
Kpss cok farklı bi olay.atanırsam tabiki gidicem:)

Ben çıkıyorum. Boyle daha guzel. Nasilsa tekrar tekrar gireceğim.

Merhaba ben de oabt sonucu bekliyorum, insallah ataniriz da bu sorunlardan temelli kurtuluruz

ben çok güzel çıkıyorum. bunalıyorum bunalım bunalım bunuda alim bunuda alim diyorum bi bakmışım ellerimde poşetler. neler almışım neler

Ben depresyona girdiğimde pskologum şöyle demişti " Müge hanım depresyon kuyu gibidir, kuyunun dibinde hiç ışık yok gibidir çıkış yok gibi gelir insana ama azıcık tırmanırsan o ışığı görür aslında kuyudan çıkmanın zor olmadığını anlarsın" demişti. Ufak ufak başla demişti. Evin içinde pijamalarınla durma mesela, giyin süslen. Sabahları yürüyüşe çık, seni ne mutlu ediyorsa yap ama illa ki bir şeyler yap durma demişti.
Sende durma, ufak ufak olsa bir şeyler yap. zamanla yeniden zevk almaya başlarsın. Yeni şeyler keşfedip öğrendikçe mutlu da olursun

İlk adım dip köşe ev temizliği
İkincisi spa
Üçüncüsü alışveriş
Bu arada bunalıma girmeme sebep olan bir şahıs varsa onuda paylıyorum tabi

aynı durumdayız canım. Ben de kpss ye girdim alan sınavına girdim sonuçların açıklanmasını bekliyorum . Ayriyeten düğün telaşım var ama bunalımdayım sanırım. Yani boşluk hissi var. Yoruldum mu ne bilmiyorum ama eskisi gibi tat vermıyor hiçbir şeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…