bunalimdayim yalan saklamaktan

o biliyor ama. kesinlikle söylemedi ailesine

Adamın gasp hırsızlık dolandırıcılığı, dövmesi ve elaleme ne yalan atacağınız kadar çok koymamış size.

Yurt dışına çıktı çalışmak için diyin. Kimsenin ağzına sakız vermeyin birbirinizi kollayın kız kardeşinle. Erkek kardeşini de rehabilite etmeye çalışın çıkınca belki biraz aklı başına gelir inşallah. Allah yardımcınız olsun

Yabancı dili de vardır insallahhxhxhxh

Ben onu korumuyorum ama konu sahibine yazık üzüldüm. Annesiz babasızlar bir de sivri dilli bir kayınvalide ile iyice üzülecek. Kardeşinin hatasından pay almasına gerek yok ki
evet anlamadim bende arkadasi niye bana laf ediyo sadece bende halimi anlattim bizim derdimiz bize yetiyo zaten

Yurt dışına işçi olarak gitti dersen inanırlar. Açık aramak ne kadar ayıp, onları asla ilgilendirmiyor üzülmeyin lütfen

Son düzenleme:
Bence arkadaşlar çok iyi bahaneler vermişler.

Seçin,beğenin,kullanın.

“Yurt dışında
Para istedi,vermedim,küstü
Bilmiyorum
Borcu mu varmış ne?
Hapiste mi bilmiyorum ben?”

Bence tek hatanız kardeşle görüşmek.

Kısaca “görüşmediğim için bilmiyorum” deseniz her zaman. Sormaktan vazgeçer. Hep aynı cevabı veririm ben olsam.

Bu arada hiç bunalma arkadaşım.

Hiç bir aile dört dörtlük değil. Emin ol herkesin ailesinde az çok sorunlu biri vardır.

Yurtdışında çalışıyor diyin neden illa ceza evinde diyeceksinizki

Eğer anladıysa ne söyleseniz zaten yalan olduğunu bileceklerdir. Bir de eşiniz gerçeği biliyor mu? Biliyorsa zaten söylemiştir inanın bana. Biliyorum çok zor ama kardeşinizin hatalarından asla siz sorumlu değilsiniz. Bunu sık sık kendinize söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…