Türk kadınlarının kendini bir Angelina Jolie, efendime söyleyeyim bir Inna falan zannedip sürekli "bu adam çirkin, daha iyisini bulur muyum" triplerine girmesine anlam veremeyenlerdenim ben valla... Bence ayrılın siz o adamdan. Çünkü insana sevdiği hoş gelir, eminim onu da hoş bulacak, yani sevecek bir kadın vardır, onun da buna hakkı var. Benim erkek arkadaşım için etrafımdakiler hep "Ay sen ne güzel kızsın bununla nasıl çıkarsın" falan derlerdi, ben şok olurdum çünkü benim gözümde acaip yakışıklıydı, sevmek öyle bir şey. Muhtemelen siz de dünyanın en güzel kadını falan değilsiniz, hiçbirimiz o derece harika değiliz. Daha iyilerini bulur muyum düşüncesi çok irite edici kırılmayın ama
Türk kadınlarının kendini bir Angelina Jolie, efendime söyleyeyim bir Inna falan zannedip sürekli "bu adam çirkin, daha iyisini bulur muyum" triplerine girmesine anlam veremeyenlerdenim ben valla... Bence ayrılın siz o adamdan. Çünkü insana sevdiği hoş gelir, eminim onu da hoş bulacak, yani sevecek bir kadın vardır, onun da buna hakkı var. Benim erkek arkadaşım için etrafımdakiler hep "Ay sen ne güzel kızsın bununla nasıl çıkarsın" falan derlerdi, ben şok olurdum çünkü benim gözümde acaip yakışıklıydı, sevmek öyle bir şey. Muhtemelen siz de dünyanın en güzel kadını falan değilsiniz, hiçbirimiz o derece harika değiliz. Daha iyilerini bulur muyum düşüncesi çok irite edici kırılmayın ama
ay valla ya beni de deli ediyor böyle şeyler hayır daha yakışıklısını buldun da bu sefer o aynı şeyleri düşünürse?ben bu kızdan daha güzelini bulabilirm demezler mi adama
sorma cow özgüvene gelyalnız inna eskiden çok çirkinmiş beaaa
Aynen öyle minnak, önce bi dönüp kendimize bakacağız yani. Hayır çok güzel bir kadın bile olsa konu sahibi, daha güzeli daha bakımlısı hep vardır. Sevgi bu kadar basit değil..
Çok haklısınız valla geçen sene bende bu düşüncelerdeydim daha yakışıklısı şu bu ama tip herşey değil erkek arkadaşımada yansıttım bu durumu maalesef anladı pek beğenmediğimi ve bana " sen kendini çok mu güzel sanıyorsun? Sevmemiş olsam yolda görsem bakmam bile dedi" meğersem bende çok güzel sayılmazmışım
Aynen yahu, biz mi özgüvensiziz nedirİnnanın makyajsız hallerine bakıp mutlu oluyorum ben de tipik bir türk kızı olarak Vücudu fazla harika ya kendimi kadın gibi hissetmiyorum onu görünce
tiple evlilik olcak olsaydı hepimiz sevdiğimiz bir ünlünün posteriyle evlenirdikayy çok güzel fikir yarın johnny depple nikahı basıyorum davetlisiniz haa
Hahahahah kahkaha attım şunu okuyuncaBir zamanlar benden de fakülteden bi çocuk hoşlanıyordu. Neyse ben kibar bir dille hoşlanmadığımı belirttim. Cevabı şu oldu "Senin gibi bir kıza seni seviyorum diyerek kendimi çok küçülttüm, mankenlerle çıkmıştım hep senden önce" Benim de boy 160, meğer ben de çok güzel değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?