Bunalımdayım...:(

okibur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
217
63
73
İstanbul
merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?

Yakışıklı olupda dayakçı koca çıkması mı daha iyi , çirkin olupda huyu suyu güzeli mi daha iyi ?
Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz, çok afedersiniz ama anlattıklarınızdan yola çıkarak şımarıklık ettiğinizi düşünüyorum

Son düzenleme:

sevgi eksik. aşk eksik...
ve bunlarla alakalı size nasıl yardımcı olalımki
nasıl bi yardım bekliyosun.
eksik olanları nişanlınla gidermek giderebilmek senin elinde.

nasıl olduda sözlendim lafınızda cok sacmaca...
cayınıza ilaç katıp takmadı ya yüzügü parmagınıza

Türk kadınlarının kendini bir Angelina Jolie, efendime söyleyeyim bir Inna falan zannedip sürekli "bu adam çirkin, daha iyisini bulur muyum" triplerine girmesine anlam veremeyenlerdenim ben valla... Bence ayrılın siz o adamdan. Çünkü insana sevdiği hoş gelir, eminim onu da hoş bulacak, yani sevecek bir kadın vardır, onun da buna hakkı var. Benim erkek arkadaşım için etrafımdakiler hep "Ay sen ne güzel kızsın bununla nasıl çıkarsın" falan derlerdi, ben şok olurdum çünkü benim gözümde acaip yakışıklıydı, sevmek öyle bir şey. Muhtemelen siz de dünyanın en güzel kadını falan değilsiniz, hiçbirimiz o derece harika değiliz. Daha iyilerini bulur muyum düşüncesi çok irite edici kırılmayın ama

Daha yakışıklısını isteyen bayanları sanırım hiç bir zaman anlayamacağım. Huyu güzele doyulmaz ama yüzü güzele doyulur. Ama sanırım siz hem yüzü hem huyu güzel olsun diyenlerdensiniz. Madem öyle hem öpüp hem acaba bundan daha iyisini bulabilir miyim demek kusura bakmayın biraz riyakarlığa giriyor. Elinizdekinden de olup yalnız kaldığınızda eminim bu kişinin dönmesi için çok yalvarırsınız. Malum insan elindekilerin kıymetini bilemez.
Daha yakışıklısını kendinize layık bulurken belkide karşı taraf sizi güzel bulmuyordur bilemezsiniz...

ay valla ya beni de deli ediyor böyle şeyler hayır daha yakışıklısını buldun da bu sefer o aynı şeyleri düşünürse? ben bu kızdan daha güzelini bulabilirm demezler mi adama

''Daha yakışıklısı olur mu '' diye bir soru hem aklınızı hemde kalbinizi kemiriyorsa, hiç uğraşmayın derim..
Adam size samimi duygularla yaklaşırken ve severken , sizin düşündüğünüz şeye bak..
Ha deseniz ki hoşlanmıyorum , ayrılmayı düşünüyorum hadi neyse..

Aşk yokkk buradaa
Ayrılın da o insanın günahına girmeyin..
Sözlüm olsa başka yakışıklı falan vardır gibisinden düşünmek bile ihanet benim için... Karşı taraf için üzüldüm...

sorma cow özgüvene gel yalnız inna eskiden çok çirkinmiş beaaa

ay valla ya beni de deli ediyor böyle şeyler hayır daha yakışıklısını buldun da bu sefer o aynı şeyleri düşünürse? ben bu kızdan daha güzelini bulabilirm demezler mi adama

Aynen öyle minnak, önce bi dönüp kendimize bakacağız yani. Hayır çok güzel bir kadın bile olsa konu sahibi, daha güzeli daha bakımlısı hep vardır. Sevgi bu kadar basit değil..

sorma cow özgüvene gel yalnız inna eskiden çok çirkinmiş beaaa

Aynen yahu, biz mi özgüvensiziz nedir İnnanın makyajsız hallerine bakıp mutlu oluyorum ben de tipik bir türk kızı olarak Vücudu fazla harika ya kendimi kadın gibi hissetmiyorum onu görünce

Çok haklısınız valla geçen sene bende bu düşüncelerdeydim daha yakışıklısı şu bu ama tip herşey değil erkek arkadaşımada yansıttım bu durumu maalesef anladı pek beğenmediğimi ve bana " sen kendini çok mu güzel sanıyorsun? Sevmemiş olsam yolda görsem bakmam bile dedi" meğersem bende çok güzel sayılmazmışım

Aynen öyle minnak, önce bi dönüp kendimize bakacağız yani. Hayır çok güzel bir kadın bile olsa konu sahibi, daha güzeli daha bakımlısı hep vardır. Sevgi bu kadar basit değil..

tiple evlilik olcak olsaydı hepimiz sevdiğimiz bir ünlünün posteriyle evlenirdik ayy çok güzel fikir yarın johnny depple nikahı basıyorum davetlisiniz haa

Hahahahah kahkaha attım şunu okuyunca Bir zamanlar benden de fakülteden bi çocuk hoşlanıyordu. Neyse ben kibar bir dille hoşlanmadığımı belirttim. Cevabı şu oldu "Senin gibi bir kıza seni seviyorum diyerek kendimi çok küçülttüm, mankenlerle çıkmıştım hep senden önce" Benim de boy 160, meğer ben de çok güzel değilmişim

Aynen yahu, biz mi özgüvensiziz nedir İnnanın makyajsız hallerine bakıp mutlu oluyorum ben de tipik bir türk kızı olarak Vücudu fazla harika ya kendimi kadın gibi hissetmiyorum onu görünce

birazda buna bak

neyse konu dışı yapmayalım

ninem erkeğin çirkini olmaz derdi. tipi Allah yaratmış. onu, değiştirmesi kendi elinde olan şeylerle değerlendir. mesela insan çirkin olabilir ama bakımlı olmak , güzel giyinmek kendi elindedir.

Yanı dediğiniz gibi kendımızı bazen çok güzel sanıyoruz Adamlar haklı ben bir makyajsız çıksam evde ki perişan hallerimi görse sevgisinden vazgeçer En azından erkekler doğal ne bi pudra ne bir parlatıcı var Hem ben kıskancım arkadaş çirkin olsun tek ben bakayım kafasına geçtim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…