Bunalımdayım...:(

george clooney i al sen o boşta
eletrik teli olmaz kız
öpecek zaman aramızda büyük engel olur
carşafa bürütürüm

teli dışarı çıkarken yapcan dışarda da öpmeyiver diycem de dayanamaz insan george yaşlandı ya napim onu

Bende aynı şeyi düşünüyordum ... gerci nişandan sonra biraz begenmiş resimlerine bakınca felan gülüyormuş ya....

arkadaş cidden bunalımda o zaman :44: çevrenin beğenmeyeceğini düşünmekten kendi hislerini bloke etmiş

dayanamiyremmmmmm
der şap öperim oyyyyy
akşam gidimde filmini izliyelim aşkımla

yaşlandı ama karizma kız yinede

yok kız izlemeyin filmde herkesle öpüşüp duruyor hır çıkartırsın sen hehe jasona trip atarsın döner arkanı yatarsın

yok kız izlemeyin filmde herkesle öpüşüp duruyor hır çıkartırsın sen hehe jasona trip atarsın döner arkanı yatarsın

bu kıza niye behlül behlül baktın derim
behlül kim derse allahhh izletirip bizden bi aşkı memnu görsün
türk kadının neler yapıcagını görsün elin gavuru

bu kıza niye behlül behlül baktın derim
behlül kim derse allahhh izletirip bizden bi aşkı memnu görsün
türk kadının neler yapıcagını görsün elin gavuru

yok kız birde behlülü öğretme örnek teşkil etmesin

İçine sinmiş, ilk zamanlar alışamamışsın ama sonradan sevmişsin...
Ve artık belli süreçleri aşıp nişanlanmışsınız bu çok özel bi durum.
Daha iyileri gibi bi düşüncen varsa yazık, üzme umutlandırma çocuğu daha fazla.
Ama huzurlu bi evliliğin yolu sorumluluk sahibi, sahiplenici ve anlayışlı bi eşten geçiyo. Ki aranızda saygı da daim oldu mu, varsın çokta yakışıklı olmasın.
Gönlün sevdikten sonra gözün her türlü haline alışıyo zaten. Takma kimsenin söylediğini, ilişkini yaşa 3.kişileri umursamadan.

Bazen evde makyajsiz sac bas daginik dolasiyorumda,bu tiple iyi koca bulmusum diyorum kendime.ask yok bu mevzuda...o yüzden ne desek ne yazsak sana yardimci olamayiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yakışıklı erkeğin beğeneni rahatsız edeni çok olur..çirkin olsa nolur nişanlın o senin..hayat arkadasın olacak..sana ait
böyle düşündüğünü bilse ne kadar üzülürdü
onun için üzüldüm..

arkadaş cidden bunalımda o zaman :44: çevrenin beğenmeyeceğini düşünmekten kendi hislerini bloke etmiş

Bunalımda mı bilemem ama hep daha fazlasını isteyen kararsız biri galiba ... Bence bir hisside yok nişanlısına üzüldüm sadece

Ya huy daha önemli açıkçası bana yakışıklı olanlar itici geliyor kendini beğenen tavır oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah canım ya keske onla degılde brad pittle nişanlanaydın nasıl olduda nişanlandın sen o insanla...kusura bakmayın ama siz o kişiyi haketmiyorsunuz umarım çok geç olmadan farkına varır nişanlınız!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…