Bunalımdayım...:(

bazen rahatlıkta sıkar insanı ..
dürüst calıskansa daha ne istiyorsunuz

Son düzenleme:

Sevmiyorsunuz...
Sevseydiniz böyle şeyler aklınızın ucundan geçmezdi.

jason statham gibi bi kocam olsun 10000000000000000 borcum olsun esasda

jason dedin içim bi hoş oldu bak işte öyle yakışıklı kkocalar olunca da böyle içi hoş olanlar olur o yüzden kocanın yakışıklısı makbul değil yakışıklının derdi çok olur

Ben derdinizi anlamadım. Aşk yok... tutku yok... sevgi yok... net fikriniz yokk.... sadece mantıkla mı nişan yaptınız. Bide yakışıklı değil diye kendinize dert edinmişsiniz. İnsan sevdiği gözüne dünya yakışıklısı gelir , bir gülüşü bir bakışı içini kıpır kıpır ettirir. Yanlış anlamayın beni ama ben bir araya gelince güzel geçiniyoruz mantıgınızı da anlamadım siz vakit geçirmek için mi nişanlandınız.Benim nişanlım belki dünya yakışıklısı degil bizi de yakıştırmıyorlar ama hiç birşeye değişmem konuşmasını bile hayranlıkla izlediğim bir adam, gülüşüyle mutlu oldugum bir adam...

Mantıgınızla hareket etmişsiniz ama hala içiniz karmaşık demek ki mantık da bir yere kadar...Böyle düşünüyordunuz niye nişan yaptınız karşı tarafada yazık.
Size şunuda söyleyim çok iyi davranıyor, çiçeklerle mutlu ediyor diyorsunuz.. Bu yaptıkları bir süre sonra size sıradan gelcek o zaman neyle yetinEceksiniz acaba.Nasıl oldu da sözlendim diye düşündünüz biriyle pek sağlıklı bir ilişki olacagını düşünmüyorum ( SİZİN AÇINIZDAN NİŞANLINIZ İÇİN DEMİYORUM )

Bir komşumuz kadın erkekten daha güzel olmalı ki erkek eve bağlı kalsın gözü dışarıda olmasın derdi gerçi yapan erkek her türlü yaparda neyseee

jason dedin içim bi hoş oldu bak işte öyle yakışıklı kkocalar olunca da böyle içi hoş olanlar olur o yüzden kocanın yakışıklısı makbul değil yakışıklının derdi çok olur

enüştendir kendileri
ona göre haaaa

takım elbiseyle dövsün girişsin bana
türk kadınlarına karşı nasıl korusammki:26:

enüştendir kendileri
ona göre haaaa

takım elbiseyle dövsün girişsin bana
türk kadınlarına karşı nasıl korusammki:26:

elektrikli telle çevir etrafını birde telefonuna casus programlar yükle ama benden koruyamazsın nihahahah

sevginde problem var çünkü insan sevdiği zaman bu yakışıklı mı çirkin mi diye sormaz ki.seviyorsan o zaten senin için dünyanın ennn yakışıklı erkeğidir.

Bir de şey soracağım ayyyy hiç beğenmiyorum diyerek adamı nasıl öpebildin?

Bir de şey soracağım ayyyy hiç beğenmiyorum diyerek adamı nasıl öpebildin?

Bende aynı şeyi düşünüyordum ... gerci nişandan sonra biraz begenmiş resimlerine bakınca felan gülüyormuş ya....

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama bende nişanlınızı sevdiğinizi düşünmüyorum. Seven insan bunlarla ne kendini ne ilişkisini yormaz, yormamalı. Bence uzatmayın ve ayrılın, nişanlınızada yazık etmeyin. Siz onu haketmiyorsunuz.

anneannem erkeğin güzeli çirkini olmaz derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…