- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
yaaa derdi çok işte bak insan yeri geliyor jasonı bile istemiyor bak konu sahibesiii bakk gör bunları
Yakışıklı prensi öpmeden önce, birilerini öpmek zorundasın.... gibi bir söz vardı o aklıma geldi
merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?
merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?
yok canım sende bir problem yok bende 4 yıl tanışma evresi geçirdim :) isteme söz nişan 3 ay sürdü :) 5 yıldır da evliyim :) şimdiki nesil baya hızlıYalnız konu sahibi tebrik ediyorum. 8 ayda hem tanımış, hem söz ve nişan yapılmış... Ben 3 senede anca tanışma oldu. İstemeden 4 ay sonra nişan oldu. Bendemi bir problem var anlamadım.
yok canım sende bir problem yok bende 4 yıl tanışma evresi geçirdim :) isteme söz nişan 3 ay sürdü :) 5 yıldır da evliyim :) şimdiki nesil baya hızlı
amin canım cümlemizinkini :)Allah mutlulugunuzu bozmasın... Bende düşündüm adamı isteyerek öptüm ondan mı geç oldu herşey dedimkusuru kendimde aramaya başlamışdım ki sen yetişdin
amin canım cümlemizinkini :)konu sahibi evlendim geldim dicek diye ödüm kopuyor
Yanı dediğiniz gibi kendımızı bazen çok güzel sanıyoruzAdamlar haklı ben bir makyajsız çıksam evde ki perişan hallerimi görse sevgisinden vazgeçer En azından erkekler doğal ne bi pudra ne bir parlatıcı var Hem ben kıskancım arkadaş çirkin olsun tek ben bakayım kafasına geçtim artık
Yakışıklı prensi öpmeden önce bir kurbağayı öpmek zorundasın...Yakışıklı prensi öpmeden önce, birilerini öpmek zorundasın.... gibi bir söz vardı o aklıma geldi
Çok dogru ! Yakışıklı erkekler böyle aman istemem yan cebime, hayatımda sen olsan da olur olmasan da modunda ve ben onlardaki bu şımarık tavırdan nefret ediyorum ve çoğu zaman silip atıyorum onlara pek şans vermeden....Ya huy daha önemli açıkçası bana yakışıklı olanlar itici geliyor kendini beğenen tavır oluyor.
Yakışıklı prensi öpmeden önce bir kurbağayı öpmek zorundasın...
Öle bişeyde demi o söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?