Bunalımın eşiğinden...

dualarim sizinle ve çıcuğunuzla ben inanıyorum iyileşecek siz dimdik durun yeter çocuklar hisseder çünkü

Dualarim sizinle onun sizin gibi guclu bir annesi var. butun bu gunler gececek insallah, Eyluldu sanirim ismi kizinizin, bu gunleri bir an once atlatacak eminim.

Rabbim korktugunuza ugratmasin insallah tez zamanda sagligina kavustursun

Bol bol inşirah suresi oku Rabbim içine ferahlık versin.
Güzel düşün güzel olsun.
Kızın çok güçlü ve hepsini atlatacak Allahın izniyle.

Dualarımız sizinle

Lütfen egzersizleri denemeye çalış, aç internetten bak fazla zamanını almaz inan iyi gelecek. Geceleri yalnız kalmamaya çalış, eşinle dostunla paylaş, konuş. Gelecek güzel günlerinizi hayal et

Geçmiş olsun cinnet, Allah şifa versin. Sen de bi yardım mı alsan he? Yaşadıkların ağır, ama yıkılma lüksün yok. ( Kendine iyi davran, biraz kendine öncelik vermen kızının hayrına olacak.

Geçecek, zor ama sabır... Hayat hep acılar sunmayacak. Her şey güzel olacak inşallah

Çetin Çetintaş yazarsan internette nefes çalışmaları var. Birkaç basit yoga çalışması da yapabilirsin. Hatta depresyon, kaygı isimli ders videoları da var.

Rabbim büyük ben inanıyorum atlatacak minnak kuzu

Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bu süreci de sağ salim sağlıcakla ve kolaylıkla atlatır, inşaallah uzun sağlıklı ve çok mutlu bir ömrü olur minik Eylül'ün

Dualarımız seninle alalh yar ve yardımcınız olsun insallah. Allahım Minnoş evladını sizlere bağışlasın

Allah'ım en büyük şifaları nasip etsin hem senin yavruna hem tüm hastalara inşallah.

İnan sürekli aklımdasın. Beni çok farklı etkiliyorsun. Ben de bir gün kızım olursa adını Eylül koymak istiyorum belki de bundan. İnşallah bunu da atlatırsınız hep beraber seviniriz.

Evlat kaybı yaşayan biri
Olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim yar He yardımcın olsun sende yaşmışsın inancım tam diye bunu da atlatır inş

Çok geçmiş olsun minik bebeğiniz ameliyatını sağ salim atlatsın

Ah canım benim. Kendi derdimden seninle ilgilenemesem bile hep takip etmeye calıstım dua ettim guzel yavrun icin.
İnsallah bunu da atlatacak, o cok güçlü bir kız.
Allah şifa versin, yardımcınız olsun.

Ablaları ben buraya kuzumun hiç kapanmaya ağzını bırakıyorum. Şu Gülen yüzü hiç solmasın ona bu gece dua ederek uyur musunuz?

Geçmiş olsun inşallah tüm tedavilerden olumlu sonuç alırsınız. Kızınız huzurla sağlıkla büyür.Biliyorum çok zor ama gönlünüzü ferah tutun. Allah derdin yanında dermanını da gönderir.

İyi düşünün iyi olsun
Gelecek güzel günleri düşünün mesala
Evladınızla yapmak istediğiniz şeyleri

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Dualarımız sizinle

Korkularinizin huzurunuzu engellemesine izin vermeyin. Her sey guzel olacak. O guzel prensesle birlikte guzel bir omur diliyorum size.

İyi düşünün iyi olsun
Gelecek güzel günleri düşünün mesala
Evladınızla yapmak istediğiniz şeyleri

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Dualarımız sizinle

Rabbim yardımcınız olsun, çok çok geçmiş olsun inş. Allah küçük melekleri korur kollar. Güç kuvvet versin, sağlıkla atlatmayı nasip etsin. Eylül de sizde çok güçlüsünüz, derdi veren rabbim dermanınida verir elbet. Dualarımız sizinle,bir ömür mutlu sağlıklı bir hayatı olsun inş minik eylülün

Amiiiiiiin Çok teşekkür ederim

Bir anne olarak endişelenmeniz çok normal. Kasvet basması, korkmanız , ağlamanız çok olağan şeyler. Çocuğumuz bir grip olsa ateslense bile hepimiz korkarız. Ama bir detay var burada. Sizin bebeğiniz nelerin üstesinden gelmiş. Bu ameliyatı da sağlıkla ve daha da güçlenerek atlatacak. Kızınızın gozlerine gururla bakın. O sizin minik herkülünüz. Mutlulukla sağlıkla upuzun bir ömür geçirmenizi diliyorum. Şimdiden geçmiş olsun.

Rabbim sifa versin evladinizi size sizi evladiniza bagislasin atlaticaksiniz insallah o minik savascilar o kadar guclu oluyorlarki buyuklere tas cikariyorlar. Rabbim sizlere guc minik savasciyada sifa kuvvet versin

Allahım tez zamanda şifalar versin inşallah.Siz çok güçlü bir evlada sahip olan bir annesiniz ve inanıyorum ki ameliyatlar çok başarılı gececek ve meleginizle birlikte cooook uzun sağlıklı yillariniz olacak dualarım sizlerle ve şifa bekleyen herkesle.yeterki siz sağlam durmaya devam edin herşey çok güzel olacak

Çok üzüldüm çok zor bir durum dualarım sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun. Siz çok güçlüsünüz belli inanıyorum kızınız da sizin gibi güçlüdür. Bunlar da gelir geçer en tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Canim benim sen ve kızın eylül hep aklimda.Rabbim şifasini versin.Cok zorr bir imtihandan geçiyorsun hepimiz sana dualar ediyoruz.Keşke elimizden daha fazlasi gelse.Eminim dilinde hep dua seninde.Rabbim yavrunun,senin yanında olsun.Iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun.Buraya kadar çok güçlü oldu kizin bundan sonra da güçlü olup büyüyecek bu günleri kizinla ne günlerdii beee diye konusacaksiniz.Ben inaniyorum.Seni tanimasam da savaşci kişiliğin olduğunu hissediyorum kizinda sana çekmiş olmali ve inşallah başaracak

Rabbim sifa versin evladinizi size sizi evladiniza bagislasin atlaticaksiniz insallah o minik savascilar o kadar guclu oluyorlarki buyuklere tas cikariyorlar. Rabbim sizlere guc minik savasciyada sifa kuvvet versin

Kızlar Allah razı olsun dualarınızda unutmayın bana kâfidir. İyi ki varsınız

Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. Ama bakın siz güzel düşünün ki güzel şeyler olsun.. inanın o minikler bizlerden daha dayanıklı daha sağlamlar. Allahın izniyle o zorlu ameliyatların üstesinden gelecektir Size ve miniğinize dua edeceğim.. pozitif düşünün sürekli gülün sabah uyanınca şükürler olsun ki kızım yaşıyor, bizimle ve bundan sonra da iyi olacak diye Allaha dua edin.. Mutlu uyanın her sabah.. Kızınıza da mutluluğunuzu hissettirin.. Gülmek bulaşıcı biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…