- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
dualarim sizinle ve çıcuğunuzla ben inanıyorum iyileşecek siz dimdik durun yeter çocuklar hisseder çünkü
Kızın ne kadar güçlü olduğunu şimdiden kanıtladı. Bunu da atlatacak inşallah. Sen dirayetli durmaya ve iyi düşünmeye çalış. Sana nefes egzersizleri tavsiye edebilirim ciddi anlamla faydasını görürsün. Olumlu düşünmene yardımcı olur. Bu süreci ailecek güçlenerek atlatırsınız umarım. Çok geçmiş olsun.
Dualarim sizinle onun sizin gibi guclu bir annesi var. butun bu gunler gececek insallah, Eyluldu sanirim ismi kizinizin, bu gunleri bir an once atlatacak eminim.
Canım benim rabbimin izniyle minik eylülün hepsini atlatacak o çok güçlü bir kız çocuğu senin sevgini ilgini hepsini hissediyor senin için iyi olacak annesi sen yeterki güçlü ol duanı bırakma canim.
Bol bol inşirah süresini oku canim rabbim gönlüne ferahlık yavruna şifa versin InşAllah.
Rabbim korktugunuza ugratmasin insallah tez zamanda sagligina kavustursun
Bol bol inşirah suresi oku Rabbim içine ferahlık versin.
Güzel düşün güzel olsun.
Kızın çok güçlü ve hepsini atlatacak Allahın izniyle.
Dualarımız sizinle
O minicik bedenler bizlerden bile güçlü olabiliyor.
Atlatacağına inanın.
Enkaz altından çıkarılan minik mucizelerimizi hatırlayın.
Onlar çok güçlü.
Allah'ın izniyle atlatacak bu günleri.
Hem şimdi tıp gerçekten çok gelişmiş vaziyette güzelce atlatacaksinız bu günleri inşaAllah hiç korkmayın.
Dualarimizda olacaksınız.
Çok güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yanlis bir sey soylersem kizmayin nolur, acaba aksamlari gelen kasvet anksiyete duygulari icin psikiyatri/ ilac vb dusunmez misiniz? Yani hani bu kasvetin gelmesi cok normal tabi ama belki guclu durabilmeniz kiziniza da hissettirmemeniz endiselere dayanabilmeniz acisindan yardimci olabilir? Bilemedim tabi ki siz daha iyi bilirsiniz.
gözlerimden yaşlar aka aka okudum Rabbım evladını sana bağışlasın insallah hersey güzel olacak takipteyim aylardır dualarim sizinle Rabbım hayırlısıyla ameliyattan çıkmasını nasip etsin inşallah annesinin kollarına dönecek Allahını izniyle meleğim
Lütfen egzersizleri denemeye çalış, aç internetten bak fazla zamanını almaz inan iyi gelecek. Geceleri yalnız kalmamaya çalış, eşinle dostunla paylaş, konuş. Gelecek güzel günlerinizi hayal et
Geçmiş olsun cinnet, Allah şifa versin. Sen de bi yardım mı alsan he? Yaşadıkların ağır, ama yıkılma lüksün yok.( Kendine iyi davran, biraz kendine öncelik vermen kızının hayrına olacak.
Geçecek, zor ama sabır... Hayat hep acılar sunmayacak. Her şey güzel olacak inşallah
Bir kalp damar cerrahinin soyledigi cumleyi aynen aktariyorum:
“acik kalp ameliyati sanilanin aksine bizim icin en kolay ameliyatlardan biridir; cunku vucudu makineye baglayip kalp uzerinde istedigimiz sekilde duzeltme yapabiliyoruz.”
Gecmis olsun, daha once de soylemistim ne zaman istersen yaz
Çetin Çetintaş yazarsan internette nefes çalışmaları var. Birkaç basit yoga çalışması da yapabilirsin. Hatta depresyon, kaygı isimli ders videoları da var.
Gözlerim doldu okurken. Kızınızın hasta olduğunu biliyordum ama bu kadarını hiç düşünmemiştim. Minik bedeni neler yaşamış, bunu da atlatır inşallah. Kurban olunur onlara. Keşke çocuklar hiç hasta olmasa.
Benim bile okurken göğsüme bir acı oturdu ama ,Bu süreçte senin güclü olmam çok önemli canım sakın bırakma kendini. Rabbim evladına ŞAFİ adıyla şifa versin inşallah. inşallah bugünleri kötü anılar diye hatirlayacağın güzel günler gelir prensesinle. Bol bol dua edicem. Herkesten dua iste kimin duası kabul olur bilinmez.
Rabbim büyük ben inanıyorum atlatacak minnak kuzu
Rabbim yardımcınız olsun, inşaallah bu süreci de sağ salim sağlıcakla ve kolaylıkla atlatır, inşaallah uzun sağlıklı ve çok mutlu bir ömrü olur minik Eylül'ün
Allah'ın izniyle iyi olacak böyle düşün lütfen
Oğlum yeni yürümeyi ögrendiği ilk günler açık kalp ameliyatı oldu
Ameliyattan sonra yürürken hep düşecek canı yanacak diye ne kadar üzülmüştüm
Şuan 13 yaşında
O günleri ben yaşamamış gibiyim
Sende atlatacaksın , Eylül'de iyi olacak insaAllah ❤
Dualarımız seninle alalh yar ve yardımcınız olsun insallah. Allahım Minnoş evladını sizlere bağışlasın
Çocuklar çok güçlüler emin olun ve lütfen kötü dusunmeyin çok sağlıklı olup küçücük bir bademcik ameliyatta kalbi duran da var bunu bilemeyiz bence. Düşünmeyin biseyleri evet anne olmak zor bana gelsin ona gelmesin istyr insan. Umarım oda iyileşir sizde iyi olursunuz ama inain gececek duam sizinle
Bebeğinize Allah şifa versin. Bu ameliyatlar bizlere zor geliyor tabiki zor ama Dr lar için okadar normal seylerki hiç umutsuzluğa kapılmayın. Onlar minicik bedenleriyle inanın bizlerden çok çok kuvvetliler.dogru diypsunuz gündüzler bitelaş geçiyoda geceleri herkes kendi derdiyle başbaşa kalıyo. Ameliyat gününe kadar bol bol dinlemeye çalışın kızınızın size çokihtiyacı olacak. Sonrası ise mutluluk.
Canım allah yardımcınız olsun bebeğine şifa versin inşallah geçen sene bir arkadaşımın oğluda 9 aylıktı açık kalp ameliyatı oldu şimdi gayet iyi sende moralini yüksek tut bebeğinin iyileceğine inan iyi düşün iyi olsun.
Bebekler düşündüğümüzden çok daha güçlüler
İnşallah sağsağlim kurtulacaktır yavru
Eylül bebeğin son operasyonları olsun
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Sabredin biraz daha
Anneler güçlü olmak zorunda her daim
Allah'ım en büyük şifaları nasip etsin hem senin yavruna hem tüm hastalara inşallah.
İnan sürekli aklımdasın. Beni çok farklı etkiliyorsun. Ben de bir gün kızım olursa adını Eylül koymak istiyorum belki de bundan. İnşallah bunu da atlatırsınız hep beraber seviniriz.
Evlat kaybı yaşayan biri
Olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim yar He yardımcın olsun sende yaşmışsın inancım tam diye bunu da atlatır inş
Ah canım ah Allah sabır versin sana. Kızının amelyat olduğundan falan haberim vardı ama tam durumunu bilmiyodum. Allah şifa versin yavruna. Sağlıklı huzurlu ömrü olsun. Güzel anılar biriktirin inşallah. Bizler ne söylersek söyleyelim faydasız Rabbim içine gönül ferahlığı versin.
Çok geçmiş olsun minik bebeğiniz ameliyatını sağ salim atlatsın
Ah canım benim. Kendi derdimden seninle ilgilenemesem bile hep takip etmeye calıstım dua ettim guzel yavrun icin.
İnsallah bunu da atlatacak, o cok güçlü bir kız.
Allah şifa versin, yardımcınız olsun.
Arkadaşımın kızı da aynı sağlık sorununu yaşıyordu..anjiyosundan açık kalp ameliyatına bir dizi ameliyat oldu..şimdi ilkokula giden çok bilmiş cadı mı cadı bir kız.Allah ım senin kuzunu da korusun ...sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü ,kendi kendine yettiğini görmeni nasip etsin
Ablaları ben buraya kuzumun hiç kapanmaya ağzını bırakıyorum. Şu Gülen yüzü hiç solmasın