Bunalımın eşiğinden...

dualarim sizinle.Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz bu zor günleri.Allah size dayanma gücü versin.

Herşey guzel olucak .Olumduz dusunmeyın.Kızınız ve siz çok guclusunuz.Dualarımız sızınle

Nurcum geçecek bu günlerde evladın sağlığına kavuşup koşup oynayacak emin ol.
Sen yeterki gönlünü ferah tut,tüm dualarımız seninle ve evladınla.

Yavrumm. 100 ayetel kürsi ve 1000 ya şafi çekeceğim prensese .

Allah yardımcınız olsun. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Içinizdeki yangınları söndürsün. Size huzur sakinlik güven versin. Sabrınız da çok olsun.

Dualarınız ve yorumlarınız benim için çok kıymetli Allah razı olsun kızlar

Nasıl destek alayım ki? Ben konuşalım bile yaşayamadan hastane köşelerinde bekledim. Lohusalık yaşadım mı yaşamadım mı onu bile bilmiyorum...
bunca yaşanılan şeye hangi anne kayıtsız kalabilirdi ki bu duygu durumlarım normal değil mi?

Allah senin evladına da tez vakitte şifalar nasip etsin. Şükür etmeyi asla unutma.
benim kızım doğdu doğalı hastanelerden çıkmıyor... vücudu harita gibi şimdi oda yetmiyormuş gibi göğüs kafesini açacaklar

Bu zamana kadar çok güçlü bile durduğumu düşünüyorum.

canım benim inşallah

Senin güzel kızın da hastane yollarını unuttuğu günlere kavuşacak ınsallah annesi.

Bence de çok güçlü durdun.
Senden doğan kız da anca sen gibi olur.

Çocuğu hasta olan bir anne olarak yaşadıklarınız çok normal. Sizin psikolojik bir probleminiz yok ki. Ben 30 yaşındayım covid oldum annem üzülür diye aileme söylemedim. Sizin somut, elle tutulur bir probleminiz var. Bu çözülmeden hangi destek, hangi ilaç bir annenin içini soğutabilir? Sadece iç dökmeye ihtiyacınız var. Bakın herkes burada sizi dinlemeye hazır. Arada boş yerlere gidin avazınız çıktığı kadar çığlık atın. Yukarda bir duanızı gördüm. Acıları son bulsun diye öyle söylemeyin. Çok mutlu günleri olsun, sağlıklı olduğu günler bir an evvel gelsin diye dua edin. Nefes egzersizleri yapın. Umarım kızınız sağlığına en kısa sürede kavuşur, doya doya ona sarılır, hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.

Eki Görüntüle 2727677
Ablaları ben buraya kuzumun hiç kapanmaya ağzını bırakıyorum. Şu Gülen yüzü hiç solmasın ona bu gece dua ederek uyur musunuz?
Gözlerim doldu yavrum benim nasilda masumlar kiyamam sana ben rabbim seni annene babana bağışlasın acını göstermesin InşAllah.
C CiNNET NUR canim ameliyata girmeden birgün once haber ver bana yasin okuyacağım eylülümüze canim.

Profilimde gelişmelerle beraber paylaşacağım Allah razı olsun

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Benim de Eylül adında kızım var 2 aylık olacak o da kalp anomalisiyle doğdu 10 gün önce anjio olduk ama balonla düzelemeyecek bir darlık daha çıktı 15 aralıkta kontrol var ve açık kalp ameliyatı için konuşulacak Ona her baktığımda içim acıyor. Düşünmemeye çalışıyorum bir şeyi yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyor bir şekilde hatırlanıyor. Sizin yazınızı okuyunca yine aynı korkunç hisler geldi kendimi durduramıyorum Rabbim yavrularımıza şifa versin beterinden korusun Allah yardımcımız olsun kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşAllah Sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef

Normal olmasına normal ama desteksiz olmaz ki. Ailen uzakta eşinin ailesi gölge etmesin başka ihsan istemez cinsten. O yüzden bir psikologla veya psikiyatri ile görüşmelisin. Bunu yapmak zorundasın. Çünkü sen güçlü olmalısın ki evladına faydalı olabilesin.

Sizin kalbinizde ne var kıyamam ona korkma annesi sakın benim kızımın 4. Ameliyatı bu... o kadar güçlüler ki insan inanamıyor. 26 günlükken ilk kalp ameliyatını olmuştu. Çok şükür biz yolu yarıladık darısı size olsun inşallah

İnan şu süreçte sadece kızıma odaklanmak istiyorum olan bir tek bana olsun ben en dik en güçlü şekilde kızımın yanında dururum..

Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifa nasip etsin inşallah. Benimde 2 evladım var düşüncesi bile beni benden aldı. Sizin yazdıklarınızı okuyunca boğazım düğümlendi. Kardeşim dirayetli ol Allahın izniyle dualarımız senin yavrun ve diğer hasta tüm evlatlarımızın üzerinde. Rabbim selamete çıkartsın. Rabbim evlatlarınızın nice güzel gününü göstersin. Hayır ve sağlıkla buradan güzel haberlerini paylaşın inşallah.

Seninle önceden konuşuyorduk eski hesabımdan, hatta o zaman sen yeni hamileydin birlikte hamile kalmıştık şimdi evlatlarımız 8 aylık, şifayı veren allah cc tüm umutlarımız tüm kalbimiz, şifanın sahibi rabbimizden ya şafi ismiyle şifalar diliyorum çok zor seninle birlikte o kalp sıkışmasını ben de yaşadım rabbim bir tırnaklarına zarar verdirtmesin. Sana tavsiyem bundan sonra kızın iyi olunca onun iyi olduğunu söylemen ve artık evladın hakkında hiç bi yerde artık konuşmaman çünkü göz nazar her şey var ve bebeklere inanılmaz nazar değiyor

Allah şifa versin canım ya çok üzüldüm.Ama öyle kötüsünü düşünme lütfen tabi ki kızına öyle bir şey olmayacak.Rabbim Şafi ismiyle şifa versin minik prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…