Bunalımın eşiğinden...

Nurum Allah şifa versin kuzucuğumuza, doğduğundan beri dualarım onunla. Bi anne için çok can yakıcı. Allah imtihanınızı kolay etsin, bunu da sağsalim atlatırız inşaAllah, hayırlı haberlerinizi duyarız.

Benim kuzenim dogdugund akcigerleri hic yokgobiydi kalbi delikti ve yeterli oksijeni yoktu. 5 kez 2 yasina kadar ameliyat oldu. Su an 12 yasinda.

Rabbim izin verdigi surece her sey olur. Gonlunu ferah tut. Tum dualarima seni de ekledim. Cok zor bir surec eminim. Ama dusundugumuzden daha gucluler bebekler unutma.

Rabbim şifa versin inşallah. Bi gün burada kızının güzel haberlerini paylaşacaksın Allah in izniyle güçlü kal...

Şuan çok duygusalım ve oturup ağladım iyi ki varsınız

Nasıl bir yardım alabilirim bilmiyorum. İlaç kullanamam emziriyorum....
Emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var, emzirdiğini söyleyince ona göre veriyorlar. Yine de vicdan yapıp kullanamam diyorsan anlarım, ben krem bile sürmemiştim çünkü.

Cinnet nur günaydın canım.
Rabbim bazı kullarını daha küçüklükten beri sınarmış onları layıkıyla yanına alabilmek için.
Bilirsin Peygamber Efendimiz çok küçük yaşta ne zorluklarla baş etmiştir.
Sende öyle düşün canım.
Zor biliyorum hele o ameliyatta olurken senin ona dokunamaman daha da zor.
Elinden bir şey gelmemesi de zor.
Dua edeceğiz Eylülkuş için, bol bol dua.
Ben hep derim sabır acı meyvesi tatlı diye.
Bak göreceksin Eylülkuşu ne güzel günler bekliyor.
Senin buraya yazdıkların, çektiklerin hep hatıra olarak kalacak.
Rabbim sana evladını bağışlasın canım.
Dualarımda olacaksınız.

Herşey guzel olucak .Olumduz dusunmeyın.Kızınız ve siz çok guclusunuz.Dualarımız sızınle

Biz sana ne yazarsak yazalım.
Geçici bir ferahlama olur.
Sen bu kaygılara ara ara dönersin.
Çok doğal..

O minnak bedenlere insan acıyı hiç yakıştıramiyor.
Kızımın 35 günlük yoğun bakım serüveni oldu.
Oradayken ciğer patlaması yaşadı.
Göğsünde onun anısı olarak kesi izi duruyor.
Gözüm takildikca üzülüyorum neler yaşadı ama ben yanında yoktum. Sadede 1 buçuk kilo kadardı.
Elini tutamadım. Kokumla rahatlatamadim diye..

Ama o hayata tutunmayı başardı.
Onunla gurur duyuyorum.

Hâlâ sorunlarımız var ama benim kızım onların da üstesinden gelecek inanıyorum.

Daha büyük aksiliklerle yaşama tutunan bir sürü miniğin hikayesini okudum.

Onlar güçlü savaşçılar.
Hayata mücadele etmeyi öğrenerek başladılar.

Anneleri olarak bizler güçlü durmak zorundayız.
Aksi o yavruların büyük başarılarına haksızlık olur.

Rabbim sağlıklı günlere çıkarsın hayirla.
Moralini yüksek tut lütfen..

Ağlayarak okudum...rabbim sana bağışlasın evladını.o güçlü olduğunu göstermiş o küçük bedenine ne ameliyatlar sığdırmış bu kısa zamanda inanıyorum bunuda atlatip büyüyecek, koşup oynayacak.insanin evladiyla sinanmasi ne kötü rabbim sifa versin sana bağışlasın dualarımız sizinle...

Bence psikiyatr a gidip ilaç kullanabilirsiniz , çünkü savaştığıniz sorun gerçekten çok büyük ve hemen geçecek gibi değil , hem kendi sagligonizi hemde kızınızın mutluluğunu korumak için destek almanız şart bence

Rabbim şşfa versin sizlere bağışlasın inşallah elinizden geleni yapıp Allaha teslim olucaksınız Rabbim ne derse o olur Biliyorum annesiniz kalbiniz acıyor ama başkada bir çare yok dilerim herşey güzel olur da boşq üzülmüüm dersiniz

Cinnet psikoljik destek almak zorundasın. Bildiğim kadarıyla yanında sana destek olan kimse de yok. Çok zor zamanlar geçirdin ve lohusalık depresyonun normal depresyona dönüşmüş olabilir. Destek almadan geçeceğini sanmıyorum. Hem bu süreçte neler yapıp yapmaman gerektiğini de uzmandan öğrenebilirsin. Allah yardımcın olsun ❤❤❤❤

Allah yardımcınız olsun. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Içinizdeki yangınları söndürsün. Size huzur sakinlik güven versin. Sabrınız da çok olsun.

kardeşim güzel düşün,güzel dile.bol bol inşirah oku.tüm bunları yaşaman normal.rabbim acil şifa versin.çocuklar çok güçlü,inan hemen toparlayacak. o kapının önünde beklerken rabbim kalbine ferahlık ve sana güç versin.olumlu dua et.yavrum bana sağ salim gelecek de.allah yardımcınız olsun.o kadar çok bu ameliyatı olan sapa sağlam çocuk var ki.

Emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var, emzirdiğini söyleyince ona göre veriyorlar. Yine de vicdan yapıp kullanamam diyorsan anlarım, ben krem bile sürmemiştim çünkü.
Canım ben beynimin ağrıdan patladığını bilirim ama yine de 1 gram ilaç içmedim bu zamana kadar ne olursa olsun içmem de zaten.

Biran önce gelsin ve geçsin istiyorum kaygılarımla beraber korkularım da artıyor. Hangi anne bunca şeye kayıtsız kalabilir? Fazla dayanıklı olduğumu düşünüyorum.
Allah kızıma merhamet etsin. Yorumun için teşekkür ederim canım

Bir de şöyle düşün,
Eylül'ün ne kadar güçlü bir annesi var.
Şimdiden ona ne kadar destek, ne kadar sevgiyle bağlı.
Buda sizi daha güçlü yapacak, aranızdaki bağı, sevgiyi.
Evet zor anlıyorum ( Yıllarca sağlık problemi yaşadım bir çok kez ameliyat oldum )
Ama sana yemin ederim daha güçlü çıkacaksınız o hastaneden.
Acılar bitecek canım.
Allah büyüktür gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…