Bunalımın eşiğinden...

Hiçbir şey beni mutlu etmiyor inanın her yolu deniyorum. Ama özellikle geceleri içimdeki kasvet esir alıyor beni
Bebeğinize Allah şifa versin. Bu ameliyatlar bizlere zor geliyor tabiki zor ama Dr lar için okadar normal seylerki hiç umutsuzluğa kapılmayın. Onlar minicik bedenleriyle inanın bizlerden çok çok kuvvetliler.dogru diypsunuz gündüzler bitelaş geçiyoda geceleri herkes kendi derdiyle başbaşa kalıyo. Ameliyat gününe kadar bol bol dinlemeye çalışın kızınızın size çokihtiyacı olacak. Sonrası ise mutluluk.

Zaten doktorlara kulak asmamaya çalışıyorum ama söyledikleri şeyler hep olumsuz.. %80 riski var diyorlar sürekli. Herşeye hazırlıklı olun diyorlar... motive edenine rastlamadım

Su ana kadar gozlemledigim kadariyla butun doktorlar boyle konusuyor malesef risk oldugu halde motive etmeleri olmaz cunku risk oldugu icin sanki bilgi vermemisler gibi olur ama bence de cok sacma ve insan kendini korkunc hisseder... Siz umutlu olun guclu olun insallah zaten bunca engeli asmissiniz. Ilac olmasa bile belki psikolog ile konusmak, ne bileyim en zor anlarda guclu durmaniza, yavrunuzu da en dogru sekilde motive etmenize yonelik ipuclarini ogrenmenize vs yardimci olabilir gibi geldi bana.

Canım allah yardımcınız olsun bebeğine şifa versin inşallah geçen sene bir arkadaşımın oğluda 9 aylıktı açık kalp ameliyatı oldu şimdi gayet iyi sende moralini yüksek tut bebeğinin iyileceğine inan iyi düşün iyi olsun.

Bebekler düşündüğümüzden çok daha güçlüler

İnşallah sağsağlim kurtulacaktır yavru

Eylül bebeğin son operasyonları olsun

Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın

Sabredin biraz daha

Anneler güçlü olmak zorunda her daim

Allah'ım en büyük şifaları nasip etsin hem senin yavruna hem tüm hastalara inşallah.

İnan sürekli aklımdasın. Beni çok farklı etkiliyorsun. Ben de bir gün kızım olursa adını Eylül koymak istiyorum belki de bundan. İnşallah bunu da atlatırsınız hep beraber seviniriz.

Evlat kaybı yaşayan biri
Olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim yar He yardımcın olsun sende yaşmışsın inancım tam diye bunu da atlatır inş

Ah canım ah Allah sabır versin sana. Kızının amelyat olduğundan falan haberim vardı ama tam durumunu bilmiyodum. Allah şifa versin yavruna. Sağlıklı huzurlu ömrü olsun. Güzel anılar biriktirin inşallah. Bizler ne söylersek söyleyelim faydasız Rabbim içine gönül ferahlığı versin.

Ah canım benim. Kendi derdimden seninle ilgilenemesem bile hep takip etmeye calıstım dua ettim guzel yavrun icin.
İnsallah bunu da atlatacak, o cok güçlü bir kız.
Allah şifa versin, yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim

Benim bebeğimin kalbi kalp anomalilerinin içinde en ağır olanı bilsemki bir tane ameliyatla son bulacak bu kadar endişe etmezdim. Bu ilk ameliyatı değil son da olmayacak

Arkadaşımın kızı da aynı sağlık sorununu yaşıyordu..anjiyosundan açık kalp ameliyatına bir dizi ameliyat oldu..şimdi ilkokula giden çok bilmiş cadı mı cadı bir kız.Allah ım senin kuzunu da korusun ...sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü ,kendi kendine yettiğini görmeni nasip etsin

Dua etseniz kafidir bana

Ah canım benim. Kendi derdimden seninle ilgilenemesem bile hep takip etmeye calıstım dua ettim guzel yavrun icin.
İnsallah bunu da atlatacak, o cok güçlü bir kız.
Allah şifa versin, yardımcınız olsun.
Dualarımız karşılıklı olsun. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin

Aminnnnn darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…