- Konu Sahibi CiNNET NUR
Rabbim şifa versin inşallah. Bi gün burada kızının güzel haberlerini paylaşacaksın Allah in izniyle güçlü kal...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. Ama bakın siz güzel düşünün ki güzel şeyler olsun.. inanın o minikler bizlerden daha dayanıklı daha sağlamlar. Allahın izniyle o zorlu ameliyatların üstesinden gelecektirSize ve miniğinize dua edeceğim.. pozitif düşünün sürekli gülün sabah uyanınca şükürler olsun ki kızım yaşıyor, bizimle ve bundan sonra da iyi olacak diye Allaha dua edin.. Mutlu uyanın her sabah.. Kızınıza da mutluluğunuzu hissettirin.. Gülmek bulaşıcı biliyorsunuz
![]()
Rabbim şifa versin inşallah. Bi gün burada kızının güzel haberlerini paylaşacaksın Allah in izniyle güçlü kal...
Nurum Allah şifa versin kuzucuğumuza, doğduğundan beri dualarım onunla. Bi anne için çok can yakıcı. Allah imtihanınızı kolay etsin, bunu da sağsalim atlatırız inşaAllah, hayırlı haberlerinizi duyarız.
Şuan çok duygusalım ve oturup ağladım iyi ki varsınızBenim kuzenim dogdugund akcigerleri hic yokgobiydi kalbi delikti ve yeterli oksijeni yoktu. 5 kez 2 yasina kadar ameliyat oldu. Su an 12 yasinda.
Rabbim izin verdigi surece her sey olur. Gonlunu ferah tut. Tum dualarima seni de ekledim. Cok zor bir surec eminim. Ama dusundugumuzden daha gucluler bebekler unutma.
Emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var, emzirdiğini söyleyince ona göre veriyorlar. Yine de vicdan yapıp kullanamam diyorsan anlarım, ben krem bile sürmemiştim çünkü.Nasıl bir yardım alabilirim bilmiyorum. İlaç kullanamam emziriyorum....
Herşey guzel olucak .Olumduz dusunmeyın.Kızınız ve siz çok guclusunuz.Dualarımız sızınleHerkese merhaba nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım.
ben hiç iyi değilim ve içimi döküp motive olmaya, desteklerinize çok ihtiyacım var.
buraya giriyorum sağa sola sataşıyorum kakara kikiri yapıyorum ama içimdeki tüm bedenimi sıkıştıran bu berbat his geçmiyor.
Nedeni de tahmin edersiniz ki kızım.
Eşimle olan sorunları hallettik iyi ki sizleri dinleyip ani bir karar vermemişim.
hayatımda herşey yolunda gidiyor ama kızımın hasta olması bana hiçbir şeyden zevk aldırmıyor. anlık mutluluklar yaşıyorum sonra hemen geçiyor.kızımla yaşadığım bunca şeyden sonra diyorumki ben bu zamana kadar hiç acı çekmemişim ve benim dert sandığım şeyler dertcikten ibaretmiş. evlat meğerse imtihanların en ağırı en zoruymuş...
zırt diye konuya girdim bilmeyenleriniz için kısa bir bilgilendirme yapayım kızım 8 aylık ve en ağır kalp anomalisine sahip bugüne kadar 3 kez ameliyat oldu. ameliyatlardan birinde pıhtılaşma sorunundan dolayı beynine pıhtı attı ve verilmiş sadakamız varmış ki acil müdahale ile sağ salim atlattı. şimdilik atlattı çok şükür ama bu pıhtılaşma kalıtsal olduğu için ve kızım kalp hastası olduğu için hayatının her alanında tehlike arz edecek.
30 kasımda anjiyo olacak genel anesteziyle ve ben ondan bile çok korkuyorum çünkü anestezi sonrası pıhtı atma riski çok yüksek kızımın. ardından açık kalp ameliyatı olacak bu zamana kadar olduğu ameliyatlar hep küçük kesilerle yapılmıştı. ama bu sefer kızımın göğsünü tamamen açacaklar ve bunu düşünmek bile beni çok üzüyor neredeyse sürekli gözlerim dolu içim sıkışık geziyorum
hiç mutlu değilim ben kızımı kaybetmekten çok Korkuyorum. inancım tam olsa da bu düşünceden kurtulamıyorum. keşke diyorum kendi kalbimi verebilsem yavrum yaşasa da ben onun acı çektiğini hiç görmesem....
nolur bana teselli verin güzel şeyler söyleyin geçecek diyin atlatacak diyin.... kızımı çok seviyorum onsuz bir hayatı düşünmek bile beni çılgına döndürüyor. bir şeyler söyleyin bana arkadaşlar![]()
Ağlayarak okudum...rabbim sana bağışlasın evladını.o güçlü olduğunu göstermiş o küçük bedenine ne ameliyatlar sığdırmış bu kısa zamanda inanıyorum bunuda atlatip büyüyecek, koşup oynayacak.insanin evladiyla sinanmasi ne kötü rabbim sifa versin sana bağışlasın dualarımız sizinle...Herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım.
ben hiç iyi değilim ve içimi döküp motive olmaya, desteklerinize çok ihtiyacım var.
buraya giriyorum sağa sola sataşıyorum kakara kikiri yapıyorum ama içimdeki tüm bedenimi sıkıştıran bu berbat his geçmiyor.
Eşimle olan sorunları hallettik iyi ki sizleri dinleyip ani bir karar vermemişim.
hayatımda herşey yolunda gidiyor ama kızımın hasta olması bana hiçbir şeyden zevk aldırmıyor. anlık mutluluklar yaşıyorum sonra hemen geçiyor.kızımla yaşadığım bunca şeyden sonra diyorumki ben bu zamana kadar hiç acı çekmemişim ve benim dert sandığım şeyler dertcikten ibaretmiş. evlat meğerse imtihanların en ağırı en zoruymuş...
zırt diye konuya girdim bilmeyenleriniz için kısa bir bilgilendirme yapayım kızım 8 aylık ve en ağır kalp anomalisine sahip bugüne kadar 3 kez ameliyat oldu. ameliyatlardan birinde pıhtılaşma sorunundan dolayı beynine pıhtı attı ve verilmiş sadakamız varmış ki acil müdahale ile sağ salim atlattı. şimdilik atlattı çok şükür ama bu pıhtılaşma kalıtsal olduğu için ve kızım kalp hastası olduğu için hayatının her alanında tehlike arz edecek.
30 kasımda anjiyo olacak genel anesteziyle ve ben ondan bile çok korkuyorum çünkü anestezi sonrası pıhtı atma riski çok yüksek kızımın. ardından açık kalp ameliyatı olacak bu zamana kadar olduğu ameliyatlar hep küçük kesilerle yapılmıştı. ama bu sefer kızımın göğsünü tamamen açacaklar ve bunu düşünmek bile beni çok üzüyor neredeyse sürekli gözlerim dolu içim sıkışık geziyorum
hiç mutlu değilim ben kızımı kaybetmekten çok Korkuyorum. inancım tam olsa da bu düşünceden kurtulamıyorum. keşke diyorum kendi kalbimi verebilsem yavrum yaşasa da ben onun acı çektiğini hiç görmesem....
nolur bana teselli verin güzel şeyler söyleyin geçecek diyin atlatacak diyin.... kızımı çok seviyorum onsuz bir hayatı düşünmek bile beni çılgına döndürüyor. bir şeyler söyleyin bana arkadaşlar![]()
Eki Görüntüle 2727677
Ablaları ben buraya kuzumun hiç kapanmaya ağzını bırakıyorum. Şu Gülen yüzü hiç solmasınona bu gece dua ederek uyur musunuz?
Herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım.
Canım ben beynimin ağrıdan patladığını bilirim ama yine de 1 gram ilaç içmedim bu zamana kadar ne olursa olsun içmem de zaten.Emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var, emzirdiğini söyleyince ona göre veriyorlar. Yine de vicdan yapıp kullanamam diyorsan anlarım, ben krem bile sürmemiştim çünkü.![]()
Biran önce gelsin ve geçsin istiyorumCinnet nur günaydın canım.
Rabbim bazı kullarını daha küçüklükten beri sınarmış onları layıkıyla yanına alabilmek için.
Bilirsin Peygamber Efendimiz çok küçük yaşta ne zorluklarla baş etmiştir.
Sende öyle düşün canım.
Zor biliyorum hele o ameliyatta olurken senin ona dokunamaman daha da zor.
Elinden bir şey gelmemesi de zor.
Dua edeceğiz Eylülkuş için, bol bol dua.
Ben hep derim sabır acı meyvesi tatlı diye.
Bak göreceksin Eylülkuşu ne güzel günler bekliyor.
Senin buraya yazdıkların, çektiklerin hep hatıra olarak kalacak.
Rabbim sana evladını bağışlasın canım.
Dualarımda olacaksınız.
Biran önce gelsin ve geçsin istiyorumkaygılarımla beraber korkularım da artıyor. Hangi anne bunca şeye kayıtsız kalabilir? Fazla dayanıklı olduğumu düşünüyorum.
Allah kızıma merhamet etsin. Yorumun için teşekkür ederim canım![]()