Bunalınca Napıyosunuz

ladyamore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
3.782
9.370
208
Her şey üstünüze üstünüze gelince napıyosunuz?
Yani hani bazı zamanlar vardır: öyle ölüm kalım mevzusu ciddi bi meseleniz yoktur ama her yerde ufak ufak aksilikler vardır, hiçbi işiniz, insanlarla ilişkileriniz istediginiz gitmiyodur, işleriniz prosedür üstüne prosedür çıkarıyodur, canınız sıkkındır.
İşte böyle anlarda modunuzu moralinizi nasıl yükseltiyosunuz? Ben bunaldım baya. İnsanlara dönüp" I hate all of you "diye bagırasım falan var
Bak insanların ne dertleri var gör de ibret al diye buralara bakiim dedim daha da depresiflestim pek bi işe yaramadı. Çol sevdigim kitapların güzel/heyecanli kısımlarını okudum tık yok.
Hadi günlük moral nasıl toplanıyo bana biraz tavsiye verin.

Tam beni anlatmışsın canım. Benim en kötü tarafım öyle zamanlarda kendimi iyileştirmeye çalışmamam. Daha beter dibe indiririm kendimi. Ama ev dışında birileriyle bi arkadaşımla falan konuşur yada görüşürsem birden tam tersi yönde de değişebiliyorum

bilgisayar oynuyorum
o an için ise dikkati aşırı dağınık bir insan olduğum için anında modum değişiyor zaten....

böyle bunalımlar buhranlar geçirirken bunlardan kurtulmak için amaç dikkati dağıtmaktır bana göre.

çevreyle iletişim kesilmeliki "neden böylesin noldu sana hadi anlat" muhabbetleri yapılıpta yaramız deşilmesin.

kendimizi inzivaya çekiyoruz bir müddet.kahve çikolata ve komedi filmleri çok çok çok işe yarıyor bende

alışverişi pek tercih etmiyorum çünkü alacağım şeyler bana ekstra külfet çıkarırlar o buhran bunalım halinde doğru şeyler alamam.

deniz kenarında yürümek.o rüzgarı içine içine çekmek ve bu soğukta burnunuz akana kadar rüzgarda kalmak gerçekten kafa dağıtıcı oluyor.

sakinnn sakinnn biz burdayız takıl bize :) ben bi keresinde bir sokak çocuğuna bir gazoz ısmarlayıp çocuktan konuşmam bitene kadar beni dinlemesini istemiştim ve bana offff abla yaa keşke rakı ısmarlasaydın efkarlandım şimdi demişti ama sonrasında epey rahatlamıştım :) uyarsa dene

Gidip kahve yapıcam simdi icinde de bi parca bityer cikolata eriticem çok tesekkür ederim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…