Film izlerken ağlayan sulu gözlüler tayfasına hoş geldiniz ben önde bayrak taşıyanlardanım ama duygularını bosaltmıs oluyo insan gercekten iyi geliyo. Baskasına aglamak kendine aglamaktan daha kolay bazen.
Film izlerken ağlayan sulu gözlüler tayfasına hoş geldiniz ben önde bayrak taşıyanlardanım ama duygularını bosaltmıs oluyo insan gercekten iyi geliyo. Baskasına aglamak kendine aglamaktan daha kolay bazen.
Kolay gelsin size. Zor tabi bi anda bırakmak. Ben hic kullanmadım ama çevremde bırakıp tekrar başlayan çok insan oldugu icin tahmin edebiliyorum. Umarım başarırsınız.
Bir sürü şey yapıyorum ama sanırım en etkilisi spor yapmak. Spor öncesindeki insanla, sonrasındaki insan arasında dağlar kadar fark oluyor. Koşmak hem psikolojik hem bedensel olarak enerjimi acayip yükselten bir şey. :)
hatta evden ya da çıkamıyorsanız alışveriş sitelerini gezin, o da avm çarşı gezmekle benzer etki yaratıyo bir nevi, makyaj blogları okumakta iyi geliyor
Bunalımın gecmesini bekliyorum. Ufak tefek kendimi mutlu etmeye calısıyorum. Pozitifmisim havasına giriyorum, numara yapa yapa pozitifmisim gibi oluyor. Bir de recetesiz alınabilen bir surup aldım sakinlestirici, yeni. Cok bunalınca bir kapak iciyorum.