Bunalınca Napıyosunuz

Açikli bir film izliyorum. Aglayinca rahatliyorum...
Film izlerken ağlayan sulu gözlüler tayfasına hoş geldiniz ben önde bayrak taşıyanlardanım ama duygularını bosaltmıs oluyo insan gercekten iyi geliyo. Baskasına aglamak kendine aglamaktan daha kolay bazen.

Film izlerken ağlayan sulu gözlüler tayfasına hoş geldiniz ben önde bayrak taşıyanlardanım ama duygularını bosaltmıs oluyo insan gercekten iyi geliyo. Baskasına aglamak kendine aglamaktan daha kolay bazen.

Aynen baskalarina uzulunce, kendi halime sukretmis oluyorum ve normale donuyorum..

Aa konum başka yere geçmiş niye ki? Uff ögrenemicem ben bu siteyi kullanmayı. Biri beni aydınlatabilir mi?

Bir sürü şey yapıyorum ama sanırım en etkilisi spor yapmak. Spor öncesindeki insanla, sonrasındaki insan arasında dağlar kadar fark oluyor. Koşmak hem psikolojik hem bedensel olarak enerjimi acayip yükselten bir şey. :)

evden çıkarım artık canım nereye gitmek isterse kulaklıklarımı takar o yöne doğru yürürüm ...

alışveriş, yürümek, ya da yorucu başka bi aktivite en güzeli

hatta evden ya da çıkamıyorsanız alışveriş sitelerini gezin, o da avm çarşı gezmekle benzer etki yaratıyo bir nevi, makyaj blogları okumakta iyi geliyor

CANIM NE YAPIYORUM BİLİORMUSUN UYUYORUM ÇÜNKİ UYUDUĞUNDA HERŞEYİ UNUTUYORSUN

Dışarı çıkıyorum. Denizi görüyorum. Geçiyor..

Bunalımın gecmesini bekliyorum. Ufak tefek kendimi mutlu etmeye calısıyorum. Pozitifmisim havasına giriyorum, numara yapa yapa pozitifmisim gibi oluyor. Bir de recetesiz alınabilen bir surup aldım sakinlestirici, yeni. Cok bunalınca bir kapak iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…