Bunalınca Napıyosunuz

Son ses müzik ve deli deli oynamak. Sonra ufff yoruldum deyip battaniyenin içine gömülüp koltukta uyumak. Ben böyle mutluluk görmedim.
Aynen ayyneeeen gaz bi müzikle saçma saçma zıpladım odamda bugün. Dans diyemiyorum ahahahah. 1-2 saat icin gercekten desarj oldum

Spor/yuruyus yapiyorum, derin derin nefes almak cok iyi geliyor. Sonra dus ve uyku ya da Kuran i kerim okuyorum. Kitaplari kurcaliyorum. Gecip gidiyor.

bu da çok güzelmiş işte bak Kur'an-ı Kerim i türkçe mealiyle okudukça insan gerçekten birşeyler öğreniyor.

bilgisayar oynuyorum
o an için ise dikkati aşırı dağınık bir insan olduğum için anında modum değişiyor zaten....
Ay ben super mario dan beri bilgisayar oyunu oynamadım galiba. Tabi facebook oyunlarını saymıyoru. Sen ne oynuyosun ona mı başlasam?

benım yontemım tuhaf gelebılır ama ben böyle rahatlıyorum.
mesela ıs yerınde bır duruma canım cok sıkılıyor ve duzeltemıyorum, son gunummmus gıbı kendımı kandırıp oyle davranıyorum. ben rahat olunca sorunlar da gözüme batmamaya çalışıyor zamanla ben ve çevrem de alışıyor.
bırını hıc mı sevmıyorum, onun bugun son gunuymus gıbı dusununce bırden vıcdan yapıyorum, tum olumsuz düşüncem gıdıyor zamanla aramızdaki egstıflıkte gıdıverıyor.
bunaldığım bır anımda ıntıharı dusunmustum ve ınanılmaz rahatlama gelmıstı uzerıme nasıl olsa olecegım ve hıcbır sıkıntım kalmayacaktı. sonra yasamaya değer bırkac seyı görmeye başladım ve resmen kendı kendıme hayatımı bağışlayarak odullendırmıs gıbı daha cok sevındım.
bu orneklerım cok fazla, delı mıdır nedır dıye dusunebılırsınız, ama bunlar bana o an ıcın gecıcı cozumler olsa da zaman ıcınde yasam seklım halıne geldı ve ne zaman bunalsam kendıme oyunlar oynadım, oynadığım oyuna ınanarak hedefler koyarak hedefe ulaşmaya calıstım, o sure zarfında zaten sınırım ofken gecmıs oluyordu.
komık dımı? ama en azından benım ısıme yarıyor

Ay ben super mario dan beri bilgisayar oyunu oynamadım galiba. Tabi facebook oyunlarını saymıyoru. Sen ne oynuyosun ona mı başlasam?
league of legends diye bir oyun
biraz atraksiyonlu zor bir oyun ama bütün sıkıntımı anında alıyor
istersen dene başta olmazsa ben yardımcı olmaya çalışırım buradan özelden :)

I hate all of you diye bagirmak mi istiyosun? Neden? O ilginç geldi sadece neyse bunalinca kendimi bi sekilde oyalarim gecer.

Ay çocuk kaçar gidermiş ahahahah abla ben zaten sokakta yaşıyorum bi de senin derdini mi cekcem diye

Bunalma ya bak ben bunaldım ama kaçmaya çalışıyorum bu bunalımdan. Ne güzel tavsiyeler vermişler canın sıkıldıkca bak sen de benim konudan

Benim bunaltım geçmiyo başlayınca ama

I hate all of you diye bagirmak mi istiyosun? Neden? O ilginç geldi sadece neyse bunalinca kendimi bi sekilde oyalarim gecer.
Ailemle ufak bi atışmam uzadıkça uzadı. 3 haftadır ergen sevgililer gibi birbirimize laf sokup trip atıyoruz annemle.
Arkadaş ortamı gergin, klasik kadınsal gerginlikler. Ciddi bi mesele mi degil ama iste gıcık oldum azıcık.
İliski mevzuularına hiiic girmiyorum cıkamayız.
Yani bi hollywood tribi atasım, i hate all of you diye bagırasım var.

ay dans ediyorsan youtube da just dance videoları var onları bakarak sen de yapmayı deneeee ,eğlenceli oluyor çok

meselaa:)

ama benim sıkıntımı almaz ne yalan söylym bana dans yetmiyor:)

ay çok hoşsun hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…