Aynen ayyneeeen gaz bi müzikle saçma saçma zıpladım odamda bugün. Dans diyemiyorum ahahahah. 1-2 saat icin gercekten desarj oldumSon ses müzik ve deli deli oynamak. Sonra ufff yoruldum deyip battaniyenin içine gömülüp koltukta uyumak. Ben böyle mutluluk görmedim.
Bende koca yok onu napıcaz ?Kocami gidikliyorum. Bana cok iyi geliyo :)
Spor/yuruyus yapiyorum, derin derin nefes almak cok iyi geliyor. Sonra dus ve uyku ya da Kuran i kerim okuyorum. Kitaplari kurcaliyorum. Gecip gidiyor.
Bunalma ya bak ben bunaldım ama kaçmaya çalışıyorum bu bunalımdan. Ne güzel tavsiyeler vermişler canın sıkıldıkca bak sen de benim konudanBunalınca, bunalıyorum tedavisi yok bol sıkıntılı süreçten geçiyorum..
Ay ben super mario dan beri bilgisayar oyunu oynamadım galiba. Tabi facebook oyunlarını saymıyoru. Sen ne oynuyosun ona mı başlasam?bilgisayar oynuyorum
o an için ise dikkati aşırı dağınık bir insan olduğum için anında modum değişiyor zaten....
Başınız sağolsun..Ben de köpek beslerken direk onu alır dısarı cıkardım. Öldü bizim yaşlı oğlan geçen sene iyice depresiflestim ben su anda
Bende koca yok onu napıcaz ?
league of legends diye bir oyunAy ben super mario dan beri bilgisayar oyunu oynamadım galiba. Tabi facebook oyunlarını saymıyoru. Sen ne oynuyosun ona mı başlasam?
Ay çocuk kaçar gidermiş ahahahah abla ben zaten sokakta yaşıyorum bi de senin derdini mi cekcem diyesakinnn sakinnn biz burdayız takıl bize :) ben bi keresinde bir sokak çocuğuna bir gazoz ısmarlayıp çocuktan konuşmam bitene kadar beni dinlemesini istemiştim ve bana offff abla yaa keşke rakı ısmarlasaydın efkarlandım şimdi demiştiama sonrasında epey rahatlamıştım :) uyarsa dene
rüşvet her kapıyı açar merak etme senAy çocuk kaçar gidermiş ahahahah abla ben zaten sokakta yaşıyorum bi de senin derdini mi cekcem diye
Bunalma ya bak ben bunaldım ama kaçmaya çalışıyorum bu bunalımdan. Ne güzel tavsiyeler vermişler canın sıkıldıkca bak sen de benim konudan
Ailemle ufak bi atışmam uzadıkça uzadı. 3 haftadır ergen sevgililer gibi birbirimize laf sokup trip atıyoruz annemle.I hate all of you diye bagirmak mi istiyosun? Neden? O ilginç geldi sadece neyse bunalinca kendimi bi sekilde oyalarim gecer.
Güzelmiş bunu da denicem. Ama önce bi kurban bulmam lazım.Sen de yaninda kim varsa onu gidikla. Valla birini kosturup kosturup, sonra bayiltana kadar gidiklamak stres atmaya birebir. Tavsiye ederim :)
ay çok hoşsun hehesakinnn sakinnn biz burdayız takıl bize :) ben bi keresinde bir sokak çocuğuna bir gazoz ısmarlayıp çocuktan konuşmam bitene kadar beni dinlemesini istemiştim ve bana offff abla yaa keşke rakı ısmarlasaydın efkarlandım şimdi demiştiama sonrasında epey rahatlamıştım :) uyarsa dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?