sizin için konuşmuyorum ama bazıları nişanlanınca hemen evlilik bekliyor arkasından , belki böyle düşünüyordur. bir de ücretli maaşı yazın olmaz,tatilde olmaz. 900 bile geçmez eline ayda.nasıl bu kadar arttırıyorda kardese gönderiyor. siz cafede oturup 2 çay bile içemiyrosunuzdur.flört hayatınız bile zayıflamıştır maddiyattan ötürü. branşlarınız ne ? atamanın çok az branşlardan olduğu için mi atanamıyorsunz?
bence iyi düşün daha iş güç yok ortada buna ragmen kardese bakması bekleniyor. evlenince hiçbir şey değişmiyor emin ol.atansa 2000maaş geçse eline bu sefer 1000 gönder diyecek.anladığım kadarıyla hiç durmayacak. ücretli çalışan oğluna nişan yapmamasına hak veriyorum da kardese baktırmasına hak veremedim. o zaman bu kadın siz evlenirken de elini cebine atmaz.
bu hayat senin hayatın iyi düşün taşın.nişanlanmamanızda da bir hayır vardır belki...
peki olduki 3 sene 5 sene sonra ancak kadroya geçebilcek kazanamadı sınavı vs ozaman ne olcakmış peki ? sen 3-5 sene dahamı bekliceksin kuzumm içini karartmak istemem ama senelerdir atama bekleyen onca arkadaşlarımız var malümm
29 yaşında eli iş tutan , okumuş bir erkek : hala annesının lafıyla hayatını duzenlıyorsa o erkekten hemen kaçın ..
bunun bir üst versiyonu var bizde : anası ne derse o oluyor , benım arkadasım da evlenınce ben sozumu gecırırım nasılsa bana aşık dıye gozunu kapadı evlendı , şimdi surunuyor kaynanası hayatlarının ıcınde deıl tam ortasında ..Kocanın adı var kendısı yok .. bu dedıgım kısıde 35 yasında..
yanı kısaca : Anneler kıymetlıdır ama her ınsanın aklı var her zaman herseye anneler karar vermez , ınsan kendı kararlarını alamıyorsa durup dusunmek lazım, mutluluk gelmez boyle bır erkekle .. şimdi sevıyorsunuz emınım '' değişir '' umuduyla katlanıyrosunuz bıseylere ama zaman gecınce goruceksınız kı bosunaymış ..
Uzgunum, Allah yardımcınız olsun.
29 yaşında eli iş tutan , okumuş bir erkek : hala annesının lafıyla hayatını duzenlıyorsa o erkekten hemen kaçın ..
bunun bir üst versiyonu var bizde : anası ne derse o oluyor , benım arkadasım da evlenınce ben sozumu gecırırım nasılsa bana aşık dıye gozunu kapadı evlendı , şimdi surunuyor kaynanası hayatlarının ıcınde deıl tam ortasında ..Kocanın adı var kendısı yok .. bu dedıgım kısıde 35 yasında..
yanı kısaca : Anneler kıymetlıdır ama her ınsanın aklı var her zaman herseye anneler karar vermez , ınsan kendı kararlarını alamıyorsa durup dusunmek lazım, mutluluk gelmez boyle bır erkekle .. şimdi sevıyorsunuz emınım '' değişir '' umuduyla katlanıyrosunuz bıseylere ama zaman gecınce goruceksınız kı bosunaymış ..
Uzgunum, Allah yardımcınız olsun.
anladığım kadarıyla sevgilin doğu kökenli, kim dediyse doğru demiş doğu kültüründe anne baba çok önemlidir lafından çıkmazlar, sen daha çook beklersin, zaten tek engel onun kadroya geçmesi değil seninde atanman gerekiyo, senin ailenin kadroya geçmeden kızı vermeyiz demesi daha olası bi durumdu, ilginç
bugün buraya bunları yazdıktan sonra tekrar konuştum ve bana yine evlenince böyle olmayacak dedi
öyle olacaksa evlenmeyelim anamızın dibinde oturalım o zaman olur mu karışmasına müsade etmem dedi
bir de sanırım annesinin huyu bu kadın yönetmekten hoşlanıyor ben abimden gördüm her şeyin farkındayım o yüzden ailemle aynı ilde yaşamam dedi
bende benim tereddütlerim var şimdi böyleyse ilerde de aynısı olacak dedim yemin etti böyle olmayacak dedi
inanın çok kafam karışık
Madem annesı'ne hakim olacak nıye evlendıkten sonra ? nıye sımdı deıl ? şimdi hakim olsun annesıne madem oyle sız zaten evlılık yoluna gırmıssınız farkı ne ? o zaman karıstırmıycaksa sımdıde karıstırmasın..Bunu söylesene ..
tabı yemın eder kopruden gecene kadar hersey mubah ..
sizin hayatınız , sızın gelecegınız acıyıda mutluluguda sız yasayacaksınız bızler ancak öngorude bulunabılırız ama ben bu senaryoyu daha once gordum,cok yakından gordum..
Birde işin kotusu sımdı canım cıcımle ıkna etmeye calısan yemınler eden adam sızı elde ettıkten hevesını aldıktan sonra '' benım annem kıymetlı anne o ona karşı gelemem kapat cenenı otur oturmuycaksan ıste kapı '' modelıne burunuyor .. ne dıyeyım Hakkınızda hayırlısı ..
ah cnm bızım durumumuzda aynı:2: ıkımzde ogretmen olcaz ınsallah tabı sınaw kazanırsak sewgılım bu yaz nısan ıstıo annesı bıse demıo ona olur oglum demıs gıder ısterz ısınızde olur allah yardım eder demısama benım aılem ısszken ıstemz okadar okuduk aılemın bı guwencesı olması lazım ona karsı ama yok ne olcak halımız cok merak edıyorum ah bu kpssssss
haklısınız bende bunları söylüyorum o da annesine söylüyor ama bekleyin oğlum bekleyin diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?