Bunalıyorummm...

Destek olduysam ne mutlu bir konuda kiriklik yasayan bir insana onu anlayarak ve mantik+duygusal yaklasilmali diye dusunuyorum yeteri kadar kiriliyoruz zaten.
Aynen ama işte bazı bencil ablalarr,kendileri mutluysa tamamdır senin kendi içindende olsa sıkılmaman gerek,kimide kuyruk acısı olduğundan her önüne gelene sallıyor,ama bilmiyorlarki herşey geçiçi bugün mutlusundur yarın hiç ummadığın şekilde ağlıyo bulursun kendini,veya bugün mutsuz olarak görünen sensindir yarın dünyanın en mutlu insanı olursun,kimbilir onlarda belki bi gün bi sarsılma geldiğinde onlara öğrenirler..

Aynen ama işte bazı bencil ablalarr,kendileri mutluysa tamamdır senin kendi içindende olsa sıkılmaman gerek,kimide kuyruk acısı olduğundan her önüne gelene sallıyor,ama bilmiyorlarki herşey geçiçi bugün mutlusundur yarın hiç ummadığın şekilde ağlıyo bulursun kendini,veya bugün mutsuz olarak görünen sensindir yarın dünyanın en mutlu insanı olursun,kimbilir onlarda belki bi gün bi sarsılma geldiğinde öğrenir...

Yarin ne olucagimizi Allah bilir.
Bir slogan vardi Hepimiz Engelli Adayiyiz diye.
Bu su demek bugun saglikli olsak da yarin basimiza bir kaza gelse biz de engelli oluruz.

Hayatin her alaninda gecerli evlisindir bosanabilirsin,zenginsindir paran gidebilir,
Isin vardir isten cikarilirsin bu boyle gider Bu dunyaya sahip olmaya gelmedik ki olamayiz sadece gecici sure.

Benim kardeşim de öğretmenliğin üzerine, mezun olduktan bir yıl sonra falan çocuk gelişimi okudu. Yani kendisinden 6 yaş falan küçüklerle okudu. Hep ofladı pufladı, çok salaklar ya bir şeyden anlamıyorlar falan derdi :) biraz jenerasyon farkı olduğu için. Senin durumunda buna benzer, evlenmişsin, boşanmışsın, ister istemez biraz daha büyümüşsün. Bir de tabii hassas olduğun bir nokta. Bunları düşündüğünde normal bence.
Aynen benzer durumlar sınıfta benden büyüklerde var küçüklerde hepsi de çok ilgili bu konularla hocamız benden 7 yaş falan büyük oda çok fazla konuşur kimi zaman bütün dersler bu konularla geçiyor,hani arada konuşsalar neyse,benden büyükler olsada sınıfta ruhen hepsinden büyük hissediyorum bununda etkisi var sanırım :) bi kaç sene çekeceğim artık..

Aynen benzer durumlar sınıfta benden büyüklerde var küçüklerde hepsi de çok ilgili bu konularla hocamız benden 7 yaş falan büyük oda çok fazla konuşur kimi zaman bütün dersler bu konularla geçiyor,hani arada konuşsalar neyse,benden büyükler olsada sınıfta ruhen hepsinden büyük hissediyorum bununda etkisi var sanırım :) bi kaç sene çekeceğim artık..

Olsun boşver, sen kulaklarını kapa okuluna odaklan. Bu arada daha var diye düşünme kpssye çalışmaya başla bence. Malum alımlar gittikçe azalıyor. Atanırsan geris oh mis.

Ülkemizde üniversiteli kadınların vizyonu dahi evlenmekten, yuva kurmaktan öteye geçemezken biz bu gidişle daha çok ağlarız vahlarız şiddet ve taciz olaylarına..

Bunalmakta haklısınız. Bunlar akademide konuşulacak şeyler değil elbette. Hele ki çocuk gelişimine dair tartışılması gereken onca şey varken..

Benim universitedeyken oda arkadasim vardi. Oda cocuk gelisim okuyordu onlardada ayni muhabbet tam kafa utuluyor. Sen bence bolum degistirebiliyorsan onu yap yoksa kulaklarini kapa derslerine odaklan

Yarin ne olucagimizi Allah bilir.
Bir slogan vardi Hepimiz Engelli Adayiyiz diye.
Bu su demek bugun saglikli olsak da yarin basimiza bir kaza gelse biz de engelli oluruz.

Hayatin her alaninda gecerli evlisindir bosanabilirsin,zenginsindir paran gidebilir,
Isin vardir isten cikarilirsin bu boyle gider Bu dunyaya sahip olmaya gelmedik ki olamayiz sadece gecici sure.
Ah keşke herkes bu şekilde düşünebilse,bi gün akılları erdiğinde geç olacak Şükür ki biz bu düşünceye vakıfız..

Ülkemizde üniversiteli kadınların vizyonu dahi evlenmekten, yuva kurmaktan öteye geçemezken biz bu gidişle daha çok ağlarız vahlarız şiddet ve taciz olaylarına..

Bunalmakta haklısınız. Bunlar akademide konuşulacak şeyler değil elbette. Hele ki çocuk gelişimine dair tartışılması gereken onca şey varken..
Lise açıköğretim okuyorum ben sınıftakilerin çoğu zorla okutulmaya çalışılmış aileleri tarafından,ama okumamışlar o yüzden açıktan okumaya başlamışlar aillelerinin ısrarı üzerine ve hala okula diye çıkıp başka yerlerdeler,derste olduklarında ise sürekli bu konular,erkekler.. üzerine konuşuyolar..Çok haklısınız..

Benim universitedeyken oda arkadasim vardi. Oda cocuk gelisim okuyordu onlardada ayni muhabbet tam kafa utuluyor. Sen bence bolum degistirebiliyorsan onu yap yoksa kulaklarini kapa derslerine odaklan
Aynen ya bırakıp açıktan devam edeceğim,yada devam edersemde duymamaya çalışacağım...

Olsun boşver, sen kulaklarını kapa okuluna odaklan. Bu arada daha var diye düşünme kpssye çalışmaya başla bence. Malum alımlar gittikçe azalıyor. Atanırsan geris oh mis.
Ben daha lise okuyorum açıktan önce üniversite sınavına gireceğim :)

Back
X