bunda ne var?

kibritcikiz91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
298
26
118
Bursa
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. (Duzeltiyorim gorumcem degil esim)Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!

Son düzenleme:
Kızınız kaç yaşında?

neden o zaman beni de alacaksın dedin, anlamadım, kızın kaç yaşında

valla tamda şuan yiğenim bu gece bende kalsamı acaba diye düşünüyordum, çok ilginç oldu

Ters günündeymiş sanırım .
Ya da ne bileyim ses tonunuzu , söyleyiş tarzınızı farklı mı algıladı acaba ?

kızın küçükmüş annesiz olmaz zaten o yaşta, sanırım aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş

1 yaşındaki bi bebecik annesinden bir gece bile ayrı kalmaz ama ben görümcende kötü niyet görmedim.özlediği için laf olsun diye söylemiş

Beni de halam hep alirdi ananem de alirdi daha bebekken yatili kalmaya alistirmis annem baska yerlerde. O yuzden hic annemsiz kalamam gibi korkularim olmadi cocuklugum boyunca.

Sende kaba konusunca oda sinir olmus bence.burda hep tek tarafli dinliyoruz karsi tarafida dinlemrk lazim.ben olsam veririm kizimi .demek cok seviyor kizinizi .

neden o zaman beni de alacaksın dedin, anlamadım, kızın kaç yaşında

valla tamda şuan yiğenim bu gece bende kalsamı acaba diye düşünüyordum, çok ilginç oldu

Chess ,yeğenlerim biz de kalsın desek , aksine annesi memnun oluyor biraz kafa dinlerim bende diye .

kızınız daha bebek... ben olmasam korkar kızım bu nedenlede bende size geliyorum deseydin... gerçi oda emir vaki yapmış ama...

niye iletişim kurmayı beceremiyoruz...

Uslubünüz tersmiydi acaba..
Benim yeğenlerim ,ablam falanda ..çocuklarım daha doğduğundan itibaren yanlarına gittiğimizde ,bunu bana ver sen yenisini yap falan derler..Hatta teyze bizde kalsınlar sen git istedğin yere onu bize bırak derler yani.. kaç aylık olursa olsun..Gülerim..Olmazsa .olmazlarını anlatırım..

asıl size ne varki bunda?allah aşkına özlemiş olabilir evinde misafir edip özlemini giderebilir...yani bu kadar sözü sorun etmenin ne anlamı var siz kv de kalıcagınız için yanına istemiş olabilir sizin gitmeniz konusunda biraz patavatsızlık etmiş ...siz hala yada teyze değilsiniz sanırım yada yigenlerinizi çok sevmiyorda olabilirsiniz ama o özledim diyor bundan daha güzel ne varki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…