- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Kızınız kaç yaşında?Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
Kesinlikle.. eger oyle soyleseydi ben verirdim.görümce kızın bende kalabilir mi demeliymiş..
sende kızını seviyor oluşundan hoşnut olup tabii abla demeliydin..
sorun niyette değil uslupta..
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
1 yaşında ki çocuğun anneden ayrı kalmasıda neymiş 1 gece de olsa ne kadar saçma..Kizim bir yasinda
neden o zaman beni de alacaksın dedin, anlamadım, kızın kaç yaşında
valla tamda şuan yiğenim bu gece bende kalsamı acaba diye düşünüyordum, çok ilginç oldu
Cok ufakmiş tek basına olmaz tabii ki .Kizim bir yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?