bunda ne var?

1 yaşındaki çocuk durmaz zaten,5dakka sonra geri getirirdi..

şaka yapmış olmalı bu görümce..

Kesinlikle.. eger oyle soyleseydi ben verirdim.

Neden veriyorsunuz anlamadım. Çocuk daha 1 yaşında değil mi? Özledim dediğine göre alışık olduğu biri de değil. Çocuğun huyunu bilmez suyunu bilmez. Gece uyanacak anne isteyecek, emiyorsa meme isteyecek.
Bu nasıl bi üsluptur ya. Sanki ver çantanı ben takayım diyor kadın. Benim büyük oğlum 15 aylık. Annem yardım ediyor haftanın 5 günü beraberiz ona rağmen çocuğum bensiz bi defa bile annemde kalmadı. Bir tek ikinciyi doğuracağım gün kv de kaldı. Sabahlara kadar uyuyamadım. Haddini bildir ki bi daha hiç kimse bunu teklif dahi edemesin. Sinirlerim zıpladı sabah sabah ya.

1 yaşındaki bebeği tabii ki tek başına gönderemezsiniz.
Çok haklısınız..

Kizim bir yasinda

Çok küçükmüş çocuğunuz... görümceniz sanki sizin vermek için bir mecburiyetiniz varmış gibi bir uslup kullanmış.
İnsan gibi ben yeğenimi özledim bende kalsa nasıl olur küçük ama durur heralde gibi şeyler söylemeliydi..
Hödüklük yapmış resmen..

Hayır kesinlikle ve kesinlikle çocuk anneden ayrı kalmamalı çok saçma
Akraba bile olsa çocuğunuzu yatılı başka yere çok mecbur kalmadıkça bırakmayın lütfen...

görümcen şakasına özlediğinden söylemiş bence öylesine yoksa tüm gece 1 yaşında bebeğe bakmak kolay mı, sende ciddi algılayıp cevap vermişsin, bence eşin fazla tepki göstermiş, anlaşılan eşinde ablasını özlemiş, uzak yerden mi geliyorsunuz memlekete
bayram geliyo bdv de konular tavan yapacak

Yuh bir de bir yaşında görümce gelsin sizde kalsın
Bir yaşında çocuğun anneden ayrıldığı nerede görülmüş
Zaten onlar 2 yaşına kadar sizin bir parçanız sanıyor hala kendisini o yüzden işi bırakan kadınlar var ...

Çok özlediyse sabahtan akşama kadar, sizinle birlikte olur; akşam olunca da tıpış tıpış evine döner..
Hangi mantıkla, çocuğu alıp siz gelmeyin diyebiliyor hayret ediyorum..

madem çocuğunuz 1 yaşında,görümcenize çocuk bensiz yapamıyor abla,sende kayınvalideme gel hem burda kalırız hemde çocuğu sevmiş olursun deseydin.o bunu düşünemediyse her iki tarafında parlamasına gerek yok .

bence de vermeyin kızınız daha çok küçük...
hem nasıl bi zihniyet yaaaa anlayamadım...
Allah korusun kızınız orada hastalansa ateşi vs. çıksa görümceniz bunun sorumluluğunu alabileck mi yahu?
çok saçma bi fikir şakası bile kötü bence...Anne nerde ise bebek orada olmalı...

kızın bende kalacak nokta ...
vay be görümcenin hasıymış amma velakin biraz densizmiş..
adam olan adam ne demek başımın üstünde yerin var gelin demeli..
demekki neymiş adam değilmiş..
verme çocuk mocuk buna elindeki oyuncak ayıyı alıyor sanki mübarek bir yaşındaki bebeğin ne işi varmış başkasında.

ayrıca benim oğlumda şuan 1 yaşında nerde kimle kalır yani küçücük bebek ne demek

Çocuğumun yanı dizimin dibidir deyin. Ben nereye çocuğum oraya. Tavrınızı baştan koyun. Eşiniz çıkış yapıp sizi kırdı ise kendisine de uygun bir zamanda tekrar anlatın.

Çocuğumu seven , görmek isteyen buyursun gelsin , ancak ben evladımı dizimin dibinde istiyorum deyin :)

neden o zaman beni de alacaksın dedin, anlamadım, kızın kaç yaşında

valla tamda şuan yiğenim bu gece bende kalsamı acaba diye düşünüyordum, çok ilginç oldu
Ben de mi kalsa acaba diyorsunuz? Gidip cocugu alicam ben de kalacak demek baska, ben alsam ben dr kalsa demek bambaska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…