bunda ne var?

E="zxshermine, post: 37078041, member: 300186"]Çocuğumun yanı dizimin dibidir deyin. Ben nereye çocuğum oraya. Tavrınızı baştan koyun. Eşiniz çıkış yapıp sizi kırdı ise kendisine de uygun bir zamanda tekrar anlatın.

Çocuğumu seven , görmek isteyen buyursun gelsin , ancak ben evladımı dizimin dibinde istiyorum deyin :)[/QUOTE]
Diyorum ama anlasilmiyor sanirim
Diyor

Ben de mi kalsa acaba diyorsunuz? Gidip cocugu alicam ben de kalacak demek baska, ben alsam ben dr kalsa demek bambaska

şakasına söylemiştir canım ne yapsın 1 yaşındaki çocuğu tüm gece, eğer ciddiyse zaten geri getirirdi, ama güvenipte verilmez tabii
benim yiğen 7 yaşında, gece bende kalsa olur mesela

Sende kaba konusunca oda sinir olmus bence.burdaÇocuğumutarafli dinliyoruz karsi tarafida dinlemrk lazim.ben olsam veririm kizimi .demek cok seviyor kizinizi .
Guzelikle soylse verirdim. Ama alcam demek sana sormuyorum demek. Sahipsiz mi o cocuk. Bana sormali. Cicugumun nerde kalacagina
Sende kaba konusunca oda sinir olmus bence.burda hep tek tarafli dinliyoruz karsi tarafida dinlemrk lazim.ben olsam veririm kizimi .demek cok seviyor kizinizi .

Guzellikle dese veririm. Ama alicam diyor. Alicam demek sana sormuyorum demektir. Sahipsiz mi o cocuk. Nerde kalacagina ben karar veririm. Ben de kalsa bu aksam. Ben alsam dese bana verirdim.

bence sevdiğinden böyle bir cümle kurmuş. bazen biz de böyle sevdiklerimize sevgi coşkusuyla samimi cümleler kurabiliriz.
ve sende böyle tepki verince muhtemelen öyle bir tavır sergilemiştir.
açıkçası ne yalan söyleyim. ben böyle sevgiyle yeğenimi alıcam desem ve senin gibi tepki verse annesi.
o zaman ben de terslerdim heralde ne bilim. yüzüne diyemesem de, içimden al sok bi tarafına derdim.

8 aylık yeğenimi aldım geceleri ben baktım,kız kardeşim çok memnun oldu,geceleri dinlendi.demek ki gelin olsa istemeyecekti

1 yaşında bir çocuk annesinden normal şartlarda ayrılmamalı.
Sizin görümceniz biraz eğitden yoksun galiba.
Fazla muhatap olmamanı tavsiye ederim.

Aslında bence görümceniz kötü bir niyetle söylememiş. Kızınızı sevdiği için söylemiş. Nüfusuna geçirecek değil sonuçta, sevmese daha mı iyi. Artı onu laf olsun diye söylemiştir. Daha küçük çocuk annesinden ayrılmaz sonuçta.

8 aylık yeğenimi aldım geceleri ben baktım,kız kardeşim çok memnun oldu,geceleri dinlendi.demek ki gelin olsa istemeyecekti
Abla benim kızım 4,5 yaşında. Annemde bile kalırken aklım kalıyor ki 1 yaşında bir bebekten bahsediyoruz. bence tepkisi çok normal. Görümcenin "bizde kalın biz de bebeği sevelim" diye yaklaşması gerekirken...

Bu kadar büyütme olaylari.benim kuzenime annem bakti halasi oluyor kizin.annesi calisiyordu.kimse cocuguna sahipsiz demiyor ama ida halasi ne var kalsa amann sen bilirsin.bu kadar kucuk seyleri sorun ediyorsunuz pes

bir yaşındaki çocuk anneden ayrılmaz.6 yaşından büyük olsa tamam eşin haklı kalsın bi gün nolcak diycem.

her halukarda akıl kalır ki,benim çocuklarım halen dışarıda kalmaz.görümce sadece özlemle hasretle konuşmuş.zaten emiyorsa böyle bir şey mümkün olmaz.bizim bebeğimiz mamayla beslendiği için sorun olmadı.

Yok daha neler 1 yasindaki bebeyimi annesiz biyerlerde birakacakmissiniz... Uslup biraz yanlis olmus... Aman bosverin takmayin, konusuyorlar ama icraat olmuyor... Bu sene izinde görümcem ilk gün basladi ogluma(7yasinda) bizde kalacaksin tamam mi iste enisten sen ben sunu yapacaz bunu yapacaz, sesimi cikartmadim, sonlara dogru esime dedim söyle kardesine oglani heveslendirip durmasin izin bitti hala bizde kalacan diyor, sonuc kalmadan döndük...

Bu kadar büyütme olaylari.benim kuzenime annem bakti halasi oluyor kizin.annesi calisiyordu.kimse cocuguna sahipsiz demiyor ama ida halasi ne var kalsa amann sen bilirsin.bu kadar kucuk seyleri sorun ediyorsunuz pes
Konuyu farklı yöne çekmek istemiyorum kesinlikle. Anne olmayan anlamaz gibi bir düşüncem de hiç bir zaman olmadı.
Ama bu konu gerçekten iç güdülerle çok bağlantılı.
Ben kızım ilk doğduğu zaman gece kalkıp beşiğine falan bakardım. Eşime yatmadan önce camı,kapıyı iyice kilitleyip kilitlemediğini sorardım. Nasıl bir ruh durumuysa hırsızın girip çocuğumu çalacağı hissi vardı. Annem de derdi: sen hiç duydun mu eve giren hırsızın bebek çaldığını.

Ama öyle aniden uyanıp beşiğe bakıyordum. Bu hislerimi benimle doğum yapan bir arkadaşımla sıkılarak paylaştım. Dedim” parayonak oldum sanırım böyle böyle” güldü, aynı şeyleri o da yapıyormuş meğerse…

Bence çok hassas bir durum 1 yaşındaki çocuk için.

Gece emmiyor. Kizim uyumsuz da degil.
arkadaşlar bence konu sahibi görümceden ziyade, eşinin çıkışına kırılmış, abartmış eşi biraz

Evet kesinlikle. Tesekkur ederim. Gorumcemle konusup hallettim zaten sorunu. Ama esimm ?? Büyütüyor. Kirilirmis o olsa oyle birsey demezmis

Bilmem yine de belli bir sebep yokken ayrılması mantıksız geliyor bana.
Allah ayırmasın tabi.

Bencede hakli, yani deseki abla yenge herneyse iste gelince mutlak bizde kalicaksiniz cok özledim yigenimi, iste hatta o benimle yatar sizde rahat edersiniz biraz falan tamam diycemde hani o bende kalacak emir verir gibi hos olmamis...

şakasına söylemiştir canım ne yapsın 1 yaşındaki çocuğu tüm gece, eğer ciddiyse zaten geri getirirdi, ama güvenipte verilmez tabii
benim yiğen 7 yaşında, gece bende kalsa olur mesela
şaka söylediğini sanmıyorum canım var öyle dengesizler.....benim kaynana benden yüz bulsun benim oğlanı(1yaşında) alır götürür bi hafta sonra bi de bakmışın oğlana konuşmayı öğretmiş ona anne diyo......(kızım yeni doğduğunda beraber yaşıyorduk....eve geldiğimiz gece...."bebek benimle yatsın ağladıkça emzirmeye getiririm" dedi...."beşik burda dedim...."koynuma alırım" dedi
kızım şuan 9 yaşında daha 1 gece evden ayrı kalmadı.....
kalsa aslında kalabilecek yaşta ama kv ye zaten bırakmam (eşimde bırakmaz)çünkü 2 gece kalsa kilo aldı buraya gelince ....1 hafta sonra bize gelir aaaaa zayıflamış bu çocuk halbuki ben nasıl bakmıştım gibi bir sürü saçma cümle kurar sinir eder insanı...onun için kasmaya gerek yok....
annemlerde 5. kattalar korkuyorum balkondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…