- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Bilemiyorum :))bi de aklıma şu geldi bi görümce vardı yeğenimi çok özledim diyen ....
o da gurbetteydi bu o olmasın....
bi de aklıma şu geldi bi görümce vardı yeğenimi çok özledim diyen ....
o da gurbetteydi bu o olmasın....
Ben de mi kalsa acaba diyorsunuz? Gidip cocugu alicam ben de kalacak demek baska, ben alsam ben dr kalsa demek bambaska
Guzelikle soylse verirdim. Ama alcam demek sana sormuyorum demek. Sahipsiz mi o cocuk. Bana sormali. Cicugumun nerde kalacaginaSende kaba konusunca oda sinir olmus bence.burdaÇocuğumutarafli dinliyoruz karsi tarafida dinlemrk lazim.ben olsam veririm kizimi .demek cok seviyor kizinizi .
Sende kaba konusunca oda sinir olmus bence.burda hep tek tarafli dinliyoruz karsi tarafida dinlemrk lazim.ben olsam veririm kizimi .demek cok seviyor kizinizi .
bence sevdiğinden böyle bir cümle kurmuş. bazen biz de böyle sevdiklerimize sevgi coşkusuyla samimi cümleler kurabiliriz.Guzelikle soylse verirdim. Ama alcam demek sana sormuyorum demek. Sahipsiz mi o cocuk. Bana sormali. Cicugumun nerde kalacagina
Guzellikle dese veririm. Ama alicam diyor. Alicam demek sana sormuyorum demektir. Sahipsiz mi o cocuk. Nerde kalacagina ben karar veririm. Ben de kalsa bu aksam. Ben alsam dese bana verirdim.
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
Abla benim kızım 4,5 yaşında. Annemde bile kalırken aklım kalıyor ki 1 yaşında bir bebekten bahsediyoruz. bence tepkisi çok normal. Görümcenin "bizde kalın biz de bebeği sevelim" diye yaklaşması gerekirken...8 aylık yeğenimi aldım geceleri ben baktım,kız kardeşim çok memnun oldu,geceleri dinlendi.demek ki gelin olsa istemeyecekti
Bu kadar büyütme olaylari.benim kuzenime annem bakti halasi oluyor kizin.annesi calisiyordu.kimse cocuguna sahipsiz demiyor ama ida halasi ne var kalsa amann sen bilirsin.bu kadar kucuk seyleri sorun ediyorsunuz pesGuzelikle soylse verirdim. Ama alcam demek sana sormuyorum demek. Sahipsiz mi o cocuk. Bana sormali. Cicugumun nerde kalacagina
Guzellikle dese veririm. Ama alicam diyor. Alicam demek sana sormuyorum demektir. Sahipsiz mi o cocuk. Nerde kalacagina ben karar veririm. Ben de kalsa bu aksam. Ben alsam dese bana verirdim.
her halukarda akıl kalır ki,benim çocuklarım halen dışarıda kalmaz.görümce sadece özlemle hasretle konuşmuş.zaten emiyorsa böyle bir şey mümkün olmaz.bizim bebeğimiz mamayla beslendiği için sorun olmadı.Abla benim kızım 4,5 yaşında. Annemde bile kalırken aklım kalıyor ki 1 yaşında bir bebekten bahsediyoruz. bence tepkisi çok normal. Görümcenin "bizde kalın biz de bebeği sevelim" diye yaklaşması gerekirken...
Konuyu farklı yöne çekmek istemiyorum kesinlikle. Anne olmayan anlamaz gibi bir düşüncem de hiç bir zaman olmadı.Bu kadar büyütme olaylari.benim kuzenime annem bakti halasi oluyor kizin.annesi calisiyordu.kimse cocuguna sahipsiz demiyor ama ida halasi ne var kalsa amann sen bilirsin.bu kadar kucuk seyleri sorun ediyorsunuz pes
Gece emmiyor. Kizim uyumsuz da degil.Neden veriyorsunuz anlamadım. Çocuk daha 1 yaşında değil mi? Özledim dediğine göre alışık olduğu biri de değil. Çocuğun huyunu bilmez suyunu bilmez. Gece uyanacak anne isteyecek, emiyorsa meme isteyecek.
Bu nasıl bi üsluptur ya. Sanki ver çantanı ben takayım diyor kadın. Benim büyük oğlum 15 aylık. Annem yardım ediyor haftanın 5 günü beraberiz ona rağmen çocuğum bensiz bi defa bile annemde kalmadı. Bir tek ikinciyi doğuracağım gün kv de kaldı. Sabahlara kadar uyuyamadım. Haddini bildir ki bi daha hiç kimse bunu teklif dahi edemesin. Sinirlerim zıpladı sabah sabah ya.
arkadaşlar bence konu sahibi görümceden ziyade, eşinin çıkışına kırılmış, abartmış eşi biraz
Bilmem yine de belli bir sebep yokken ayrılması mantıksız geliyor bana.her halukarda akıl kalır ki,benim çocuklarım halen dışarıda kalmaz.görümce sadece özlemle hasretle konuşmuş.zaten emiyorsa böyle bir şey mümkün olmaz.bizim bebeğimiz mamayla beslendiği için sorun olmadı.
Konuyu farklı yöne çekmek istemiyorum kesinlikle. Anne olmayan anlamaz gibi bir düşüncem de hiç bir zaman olmadı.
Ama bu konu gerçekten iç güdülerle çok bağlantılı.
Ben kızım ilk doğduğu zaman gece kalkıp beşiğine falan bakardım. Eşime yatmadan önce camı,kapıyı iyice kilitleyip kilitlemediğini sorardım. Nasıl bir ruh durumuysa hırsızın girip çocuğumu çalacağı hissi vardı. Annem de derdi: sen hiç duydun mu eve giren hırsızın bebek çaldığını.
Ama öyle aniden uyanıp beşiğe bakıyordum. Bu hislerimi benimle doğum yapan bir arkadaşımla sıkılarak paylaştım. Dedim” parayonak oldum sanırım böyle böyle” güldü, aynı şeyleri o da yapıyormuş meğerse…
Bence çok hassas bir durum 1 yaşındaki çocuk için.
şaka söylediğini sanmıyorum canım var öyle dengesizler.....benim kaynana benden yüz bulsun benim oğlanı(1yaşında) alır götürür bi hafta sonra bi de bakmışın oğlana konuşmayı öğretmiş ona anne diyo......şakasına söylemiştir canım ne yapsın 1 yaşındaki çocuğu tüm gece, eğer ciddiyse zaten geri getirirdi, ama güvenipte verilmez tabii
benim yiğen 7 yaşında, gece bende kalsa olur mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?