Bundan 5 yıl önceki "sen" gelse karşına ona ne söylerdin ?

'bırak şu aşk meşk işlerini yahuuu öss ye çalış adam giibi bir bölüm kazan kariyer sahibi ol'

derdim :gitme:

pişman olcağın şeyler yapma ..
herkesı kendın gibi saf sanma..
köşeye sıkıştıklarında bi tarafları 3.5 atan insanların sana karşı dost ayaklarına sakın kanma derdim.

Hani fizik örtmeni olacağdın :delphin:
ışletmeci gördüm seni kaydirigubbakcemile3

bundan 5 yıl öncem ünvdeki ilk yılım mafoldumben

veysele aşık olma derdim

5 yıl önceki leyla gelse karşıma :mymeka: manyakmısın kızım sen yaa o kadar dert edicek üzülecek ne vardı o onu demiş bu bunu demiş kaynanam öyle yapmış görümcem bunu ima etmiş delimisin yaşa hayatını uzaktan bakıp çatlasınlar çocuk gibi her bi şeye aglama yaşa hayatı derim şuan böyle yapayorum çünkü beni çekemeyen anten taksın umrum dışı beni üzenler ayy bu dünyaya bir daha gelmicemmm anacımmm zemuszemus

guzel bı konu olmuş gercı ben konun başlıgını nalyana kadr epey bi zman gectı ama ::)
bundan 5yıl once sıne gidersek tam 5yılonesine KIZM AKLINI BAŞINA AL SEN ONU BEKLIYCEGINE O SENI BEKELSIN ÖNCE GUZEL Bİ UNIVERSİTE BİTİR İŞİNİ ELİNE AL SONRA EVLEN DERDIM.SÖZÜMÜ DİNLEMZSE ONU BİGÜZELDE DÖVERDİM

bak guselım her sey gorundugu gıbı deıl sakın o yaratıga ınanma ıstanbuldan gıtme pısman olursun derdım :oklava:

bana bak aklını başına al güvendiğin dağlara kar yağacak o pis mahlukata güveniyim deme..derdim

5 yıl önceki ben de çok değişiklik yok
ama desenki 25 yıl önceki ben gelse
o zaman asla ve asla babamı dinlemezdim kendi istediğim okulu okur sevdiğim işi yapardım
edebiyat öğretmenliği
hayyataki imkanım olup da gerçekleştiremediğim tek arzum...

Back
X