Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce

hanzadee135

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
12
-4
1
30
Yaklaşık on yıl önce falan yollarımız ayrıldı çok üzülmüştük peşimden gelmişti ama o zman hesapları hackleyip mesajlarimj okudu diye sinir olup bırakmıştım daha sonra baya peşimden koştu 7 yil kadar ve sonra evlendi simdi geçenler de baktım bildirim geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Instagramdan birde baktım o sosyal medyada gönderme yapıyor herkesin için de üstelik evli neden böyle çoktan yoluna devam etmesi gerekmiyormu

Yaptığının suç olduğunu biliyorsunuz dimi?

Nedeni, niçininden daha önemli bir sorununuz yok mu sizce ?

Birisi yasadışı yollarla hesaplarınıza giriş yapıyor ve tek merak ettiğiniz adamın bunu neden yaptığı mı ?

Şu an 28 yaşındaymışsınız. 10 yıl önce ayrılmışsınız. 10 yıl önce kullandığınız şifreleri mi kullanıyorsunuz hala ?

Hesaplarınıza giriş yapanın kim olduğunu nereden biliyorsunuz ?

Hayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…