- 2 Mart 2023
- 12
- -4
- 1
- 30
- Konu Sahibi hanzadee135
-
Yaklaşık on yıl önce falan yollarımız ayrıldı çok üzülmüştük peşimden gelmişti ama o zman hesapları hackleyip mesajlarimj okudu diye sinir olup bırakmıştım daha sonra baya peşimden koştu 7 yil kadar ve sonra evlendi simdi geçenler de baktım bildirim geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Instagramdan birde baktım o sosyal medyada gönderme yapıyor herkesin için de üstelik evli neden böyle çoktan yoluna devam etmesi gerekmiyormu
Yaklaşık on yıl önce falan yollarımız ayrıldı çok üzülmüştük peşimden gelmişti ama o zman hesapları hackleyip mesajlarimj okudu diye sinir olup bırakmıştım daha sonra baya peşimden koştu 7 yil kadar ve sonra evlendi simdi geçenler de baktım bildirim geldi hesabınıza giriş yapıldı diye Instagramdan birde baktım o sosyal medyada gönderme yapıyor herkesin için de üstelik evli neden böyle çoktan yoluna devam etmesi gerekmiyormu
Hayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyorNedeni, niçininden daha önemli bir sorununuz yok mu sizce ?
Birisi yasadışı yollarla hesaplarınıza giriş yapıyor ve tek merak ettiğiniz adamın bunu neden yaptığı mı ?
Şu an 28 yaşındaymışsınız. 10 yıl önce ayrılmışsınız. 10 yıl önce kullandığınız şifreleri mi kullanıyorsunuz hala ?
Hesaplarınıza giriş yapanın kim olduğunu nereden biliyorsunuz ?
O gitsin derdini savcılığa anlatsınEvet ama gelde ona anlat
sizin anlatmanıza gerek yok, savcılık anlatırEvet ama gelde ona anlat
Birde face ye SMS ile giriş yapılsın moduna aldım günde 10 defa SMS geliyor faceden giris kodunuz bu diyeHayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor
Neden yaptığının ne önemi var mantıklı zemine oturtma çabanız neden? şikayet edin. Edepsiz p*şt.
Evet haklısın belli zaten yoksa kendinde bu hakkı bulamazdiTakıntılı bir tip çok korkunç. Bu tipler kadına zarar veren tiplerdir. Hemen suç duyurusunda bulunun. Başınıza bela olmasın
Karısına anlat o zamanEvet ama gelde ona anlat
+ Sizi hala cok seviyorSizi unutamamış o yüzden yapıyor bunları.
Tabi ki çok sevdiği için unutamıyor zaten.+ Sizi hala cok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?