Bundan 6 yil once evlenen eski sevgilim simdi tekrar hesaplarımi hackledi eskisi gibi mesajlarımı okumaya çalışiyor neden böyle sizce

Hayır bu kişiyle sırf bu yüzden ayrıldım yeni hesaplar açtım ama yazılımcı olduğu için bir şekilde buluyor
Benim eski erkek arkadaşımda yazılımcı ve takıntısıydı aynı dediğin gibi yapardı hatta ayrıldığımızda aldatıyor muyum kimlerle konuşuyorum diye herşeyime girip bakıyordu

Benim eski erkek arkadaşımda yazılımcı ve takıntısıydı aynı dediğin gibi yapardı hatta ayrıldığımızda aldatıyor muyum kimlerle konuşuyorum diye herşeyime girip bakıyordu
Neden şikayet etmediniz?Bu insanlar kimse şikayet etmediği için kendilerinde her şeyi hak görüyorlar.Bir kere şikayet edilseler bir daha yapmaya cesaret edemezler.
Konu sahibi bence sizi unutamadı değil,psikopat bir adam.Şikayet edin artık.

açıkçası bende seviyor unutamadı barışma kovalıyor gibi düşünüyordum etmedim bide başa çıkamıyordum.

açıkçası bende seviyor unutamadı barışma kovalıyor gibi düşünüyordum etmedim bide başa çıkamıyordum.
Şikayet etseydiniz tekrar yapmaya cesaret edemezdi.Gitsin bir karakola ifade versin.Bakın tekrar cesaret edebiliyor mu?Bu sevgi değil,takıntı.Öyle olsa kadın cinayetleri yaşanmazdı.

Şikayet etseydiniz tekrar yapmaya cesaret edemezdi.Gitsin bir karakola ifade versin.Bakın tekrar cesaret edebiliyor mu?Bu sevgi değil,takıntı.Öyle olsa kadın cinayetleri yaşanmazdı.
valla zamanında okul sistemini bile hacklemişlerdi. sistemde açık vardı. uyarsamda dinlemezdi bildiğini okur. şikjayet etseydim onada kılıf bulurdu.

Peki sen neden onu bu şekilde kontrol etmeyi düşünmedin ? O senin için böyle şeyler düşünebilirken senin hiç mi aklına gelmedi aldatılabileceğin?

Peki sen neden onu bu şekilde kontrol etmeyi düşünmedin ? O senin için böyle şeyler düşünebilirken senin hiç mi aklına gelmedi aldatılabileceğin?
ben ona aşırı güveniridim o konuda bide onun böyle şifreleri bulması kırması hacklemesi o zamanlar benim gözümde vovv lık bişeydi. akıllı kafası çalışıyor görüyordum ben onu.

Bende aynı şekilde en son onu tehdit ettim seni öldürürüm dedim bu sefer bilerek faceye girmeye çalıştı günde 10 defa SMS geliyordu face'den giriş kodunuz bu diye

ben ona aşırı güveniridim o konuda bide onun böyle şifreleri bulması kırması hacklemesi o zamanlar benim gözümde vovv lık bişeydi. akıllı kafası çalışıyor görüyordum ben onu.
Aklı anca fesatlığa,fitneliğe,dolandırıcılığa çalışıyormuş.Umarım kurtulmuşsunuzdur.

Şu an ne düşünüyorsun?

Niye savcılığa başvurmuyorsunuz?

ben oslam işyerine de şikayet ederdim, hiçbir iş ahlakı olmayan birini çalıştırmak istemezler diye düşünüyorum.

Hala anlamadım ben nasıl emin oldunuz hesabınıza girerin o olduğundan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…