- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben lisede platonik aşkımın facebook şifresini bulmuştum cidden denedim denk geldi adısoyadıydı şifre. Bazı konuştuğu kızları silmiştim tekrar eklemişti tekrar silmiştim, arkadaşları yazıyordu açık görünce onlarla bile konuştum:) çok yanlış bence de ama kim hoşlandıgı insanı azıcık karıştırmak istemez ki tabi ben lisedeydim ve şu an verseler girmem kusur arıyoruz ve bulursak yine olan bize olur sen eski sevgilisiyle bir selamını görsen güvenin kırılır o yüzden kimsenin gizlisini karıştırıp kendimi üzmemeye çalışırım sana da tavsiye ederim:) daha 1 hafta acele etme kovalama dürtüleri baş göstermiş bu şekilde onu uzaklaştırırsın güzel başlamış bir şey bırak yavaş ilerlesin
Yani çocuk senden hoşlandı ama bu kadar üstüne düşersen soğuması an meselesi. Erkekler öyle peşinden koşan darlayan kadınları istemezler. Daha 1 haftalık tanışmada seni zamanla olur sabır diye ikna etmeye çalışmaya başlamış. Beklentini biraz daha düşük tut. Bırak o seni tanımaya çalışsın. O seninle görüşmek için can atsın. Atmazsa da keyfi bilir sen o senle muhabbet kurmaya çalışmadan önce senin için sıradan bi hastandı.
Bu zamanla olur konusu şu şekilde açıldı adımı soyadımı nerden öğrendiğini sordum oda biraz araştırma yaptım ama şimdi söyleyemem bazı şeyler zamanda söylenir dedi hatta bana ben içimi döküyorum ama senden bi adım göremiyorum en azından ilerleyeceğim yolda beni neyin beklediğini biliyim dedi bu düşüncelerimi ona yansıtsam bunları söylemezdi galiba ?
Yahu daha 1 hafta olmuş. Ne adımı, ne yolu Allah aşkına?
Pansuman yapalı 1 ay fln oldu ama biz 1 haftadır konuşuyoruz
Kaç yaşında bu beyefendi?
Iyi de kuzeninizi eklememis miydi instagrama? Ben mi yanlis hatirliyorum.
Anladım o zaman sorun yok. Tanima imkani yoktur ama sosyal medeyadan gorup begenip mi ekledi gibi kuskular vardi sanirim o yuzden sordum. Sizde cok kurcalamayin bence instagram vs. Daha cok yeni bir seyler bilse guveni sarsilir size en basinda iliskinin bunlara gerek yok bana kalirsa. Oluruna birakin. Insallah guzel olur.Beni ararken onu görmüş ben sanmış öyle eklemiş kuzenimi tanıma imkanı yok zaten
Açıkçası uzaktan yorum yapmak kolay dimi :) bazen insan hayatında birşeyler istiyor . Tabiki çabalamak gerekir kesinlikle ama erkekler çok farklıdır . Onlar düzlerdir kadınlar ise çok ince fikirli çetrefilli . Fazla alaka erkekleri sıkar yılların tecrübesi ile konuşuyorum tabi şimdi evliyim o ayrı ama gencligimde bende mesaj atardım yalan değil :) ama hata etmişim azcik gizemli olsaymisim keskeYa aslında bende böyl düşünüyorum ama kafama biraz fazla takıyorum galiba hep kendi kendime düşünürken buluyorum ve bunalıyorum ozaman en son rica ederim demiş onun üstüne mesaj fln atmamalıyım
Ben bişey yaptım şeytan dürttü instagramına girmeye çalıştım ve denediğim şifrw tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?