• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan Sonra Nasıl Yasayacağım?

Malesefki şartlar buna şuan için pek müsait değil, çadıra kavuşmak çok zor oldu şu anda ayağımı uzatabilme konforuma paha bicemiyorum..

Bir insan herşeyini kaybedebilirmi? Ben ettim. Dünya ya dair evladimdan eşimden başka hicbirseyim yok. Yok yok nasıl söylenir bilmiyorum hafizamdaki tek kelime Yok...
Emin olun bunu bu psikolojiyle söylüyorsunuz.evladiniz ve eşiniz varsa herşey olur hiç merak etmeyin.bende sizin gibiydim deprem yaşamadım belki ama hiçbir şeyim yoktu herşeyimi kaybetmiştim.esim ve çocuğundan başka.
Çok ağladım üzüldüm ki bizimki eşimin yaptığı hatalardan dolayı kayip maddi kayıp lar bu dahada acı verici.sizinki Allah'tan.
İnanın daha az acı verir.
Dibi gördük biz.simdi ki durumumu anlatmak bile istemiyorum çok şükür 🙏🙏🧿 diyorum.emin olun herşey oluyor.esiniz ve çocuğunuz saglikliysa hicbirseye ama hicbirseye üzülmeyin

Hep hüzünlü şeyler yazdık biraz gulumsetelim Mart ayına girmişiz kediler serena
Emin olun bunu bu psikolojiyle söylüyorsunuz.evladiniz ve eşiniz varsa herşey olur hiç merak etmeyin.bende sizin gibiydim deprem yaşamadım belki ama hiçbir şeyim yoktu herşeyimi kaybetmiştim.esim ve çocuğundan başka.
Çok ağladım üzüldüm ki bizimki eşimin yaptığı hatalardan dolayı kayip maddi kayıp lar bu dahada acı verici.sizinki Allah'tan.
İnanın daha az acı verir.
Dibi gördük biz.simdi ki durumumu anlatmak bile istemiyorum çok şükür 🙏🙏🧿 diyorum.emin olun herşey oluyor.esiniz ve çocuğunuz saglikliysa hicbirseye ama hicbirseye üzülmeyin
Teşekkür ederim böyle bir durumda bile kendimde hata arıyorum. Çok değil depremden bir gün önce bize birşey olsa evladimizi garantiye aldık diyordum, kimseye muhtaç olmaz sanıyordum sonraki gün herşey tuzla buz oldu...

Hep hüzünlü şeyler yazdık biraz gulumsetelim Mart ayına girmişiz kediler serena

Teşekkür ederim böyle bir durumda bile kendimde hata arıyorum. Çok değil depremden bir gün önce bize birşey olsa evladimizi garantiye aldık diyordum, kimseye muhtaç olmaz sanıyordum sonraki gün herşey tuzla buz oldu...
muhtaclik böyle bir şey değil,
hepimiz insanız birbirimize ihtiyacimiz var
herkes hayatının bir döneminde düşüyor ve çevresinden destek görüyor.
olay sadece budur

Bu konuda sizi yargilayacak insanin aklindan şüphe ederim, yaşadiklariniz çok zor, allah bidaha göstermesin, umarim cocuklarinizla daha iyi bi hayatiniz olur

Bu konuda sizi yargilayacak insanin aklindan şüphe ederim, yaşadiklariniz çok zor, allah bidaha göstermesin, umarim cocuklarinizla daha iyi bi hayatiniz olur
İnsanlar herzaman daha kötüsünü düşünüp ibret almamızi istiyor ama ben bunu taşıyabilecek durumda değilim, sahip olduğum herşey bir anda yok olmuş, bitap düşmüşüm o haldeyken bile teselli edeceğiz diyip canımızı daha çok acitanlar oluyor😞😞

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin
Rica ederim.emin olun üç beş seneye herşey ama herşey değişir.buna emin olun hayat insana çok farklı şeyler yaşatıyor ve kazandırıyor.uc beş yılda çok ama çok şey değişir.ve siz herkseden daha şanslısınız h maddi hem manevi.yakin zamanda toparlarsiniz ev verilir işiniz düzelir mesleğiniz var herşey olur.simdi bunu avutuyorum sizi gibi düşünmeyin vallahi de billahide düzene girersiniz ölümden başka herşeyin çaresi var

İnsanlar herzaman daha kötüsünü düşünüp ibret almamızi istiyor ama ben bunu taşıyabilecek durumda değilim, sahip olduğum herşey bir anda yok olmuş, bitap düşmüşüm o haldeyken bile teselli edeceğiz diyip canımızı daha çok acitanlar oluyor😞😞
Bu durum can acitilacak bi durum degil,bunu siz istemediniz biz bir birimize destek olmaliyiz ki acilariniz azalsin

Malesef buralar Tv'de gösterilenler den bin kat fazlasiydi belki daha fazla, yazipta kimseleri üzmek istemiyorum, yaşadıklarımızı anlatacak sözcükler malesefki yok... Bir deniz olup tasiyor icimizdekiler..

Back
X