- 31 Mart 2019
- 1.194
- 3.875
- 133
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Psikolojik yardım almayı düşünür müsün? Sorularının cevabını alır rahatlarsın hatta sorununu çözersin belki de, burda hepimiz aynı şeyi yazacağız hatta bir yerden sonra dalga geçeceğiz, neden kendine bunu yapıyorsun? Neden buna izin veriyorsun?Ne yazsanız haklısınız, karşıdan saçma olduğunun bende farkındayım ama elimde değil.
Neden saç çıkıyor bu adamdan diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Senin psikolojini o işyerindeki adam bozmuş olmasın sakın ? :)Ne yazsanız haklısınız, karşıdan saçma olduğunun bende farkındayım ama elimde değil.
Neden saç çıkıyor bu adamdan diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Çok şaşırdım buna doktorKız sen şu erkek iş arkadaşı ile işyeri bahcesinde karadut yiyen kadinmissinya la.
Agdbbsbdbs
Ee adam bitti şimdi de kocana mi taktın ?
Sbdbsbbx.Çok şaşırdım buna doktor
Kendi elin adamını günlerce düşünürken, her ayrıntıyı gün gibi hatırlarken sorun yok, adamın donundan, üstündeki saçtan nem kapıyor. Resmen adamdan etkilenmişti.
Sorunun büyüğü kendinde.
Takmış dona.
Allah eşine sabır versin.
İnanamam ciddi misin ben şokKız sen şu erkek iş arkadaşı ile işyeri bahcesinde karadut yiyen kadinmissinya la.
Agdbbsbdbs
Ee adam bitti şimdi de kocana mi taktın ?
Hmmm demek kişi kendinden bilir işi durumu varSbdbsbbx.
Adamla dut yedi ondan oldu butun bunlar.
Dut yemeyeydi iyiydi.
Evet o :)İnanamam ciddi misin ben şok
Ya nasıl yakaladın Allah aşkına söyle Sherlock HolmesEvet o :)
Ah bilse eşinin buraya ne konu başlıkları açtığını adamın yüreğine iner herhalde.
Kişi kendinden bilirmiş işi.
Abiyle tüm ilişiği kesti demek ki yeniden eşine ve onun donlarina döndüğüne göre.İnanamam ciddi misin ben şok
Eski mesajlarına baktım anam bir de ne göreyim konu başlığı :)Ya nasıl yakaladın Allah aşkına söyle Sherlock Holmes
Gerçekten kişi kendinden bilirmişEvet evliyim, adamda evli. Bu konu çok uzadı kaç gündür aynı şeyleri yazmaktan yoruldum. Yapıcak çok birşey de yok aslında. Olması gereken kafamdan şu durumları atlatmak.
Adamın ilgisi var yada ilgisi benim hoşuma gitti bunların hiç bir önemi yok artık. Saçma sapan düşüncelerle eşimi ihmal etmemem gerekiyor. Herkes evliliğine adapte olmalı
Defalarca yorum yazdınız bıkmadan usanmadan hakkınızı helal edin
Hepinize teşekkür ederim, özellikle çok kez yazan bazı üyelere
Aboww abiden sonra şimdi kocasının donlarına kafayı taktı deseneEski mesajlarına baktım anam bir de ne göreyim konu başlığı :)
Nicke baktım değişmiş bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?