Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Ya atletler? Atletlere de bakın bence arada, asıl ip ucu orda olabilir.

Peki saçlar neden dondaydı? Neden atletınde ya da gömlegınde degıl de donunda? Asıl can alıcı nokta bu

Daha çok adamin donunu aliyo karşisina

Bende erkek arkadaşımla aynı evde kalıyodum, muhattap olmak dahi istemediğim aldatıcak tipteki erkek arkadaşlarıyla wpden grup kurup benim okumama izin vermiyordu, şifreyi bile bana vermiyodu. Bir gün girerken gördüm şifreyi, uykusu derindi aldım yanından salonda baktım daha önce bu kız kim diye sorduğum kız için arkadaşına ‘kız arkadaşım bu kim diye sorarsa takıldığım dersin’ diye mesajını gördüm gece vakti kaldırdım ve evden postaladım. Aynı olay bu olaydan 2 ay önce babam içinde olmuştu, eniştem, kız arkadaşlarımın erkek arkadaşları, kısacası çevremdeki tüm erkekler böyle annem affetti 2 sene sonra babam annemi bıraktı 1 hafta önce boşandılar. Çevrem aldatılma olayları ile dolu yani seni doldurmak istemem ama her erkek yapar. Evli olmadığım için senin tedirginliğini tahmin bile edemem ve bekara boşamak kolay diye bir söz var aynı o durum şuan ben erkek arkadaşımı postaladım o zamandan beri kapıda yatar oldu. Size tavsiyem tek saçla çok hareket etmeyin takip edin, ansızın iş yerine gidin sürpriz yaptım diye, telefonunu karıştırın gece, sevdiği oyun veya maç, fanatiği olduğu bişey varsa onunla izleyin eğer telefona bakıyosa sürekli şüphelenin ama tek saç ile hemen atağa geçmeyin. Bi de sizle kavga etmeye evden gitmeye yer arıyo mu ona bakın uzak mı sizden yada eskisinden daha mı yakın bunları gözden geçirim, bide wpden kayıtlı kişilere bakın erkek isimli olup kadın resmi olan var mı fotoğrafta, wpde mesaj arama yerine isminizi,karım,eşim gibi anahtar kelimeleri yazın mesaja otomatik götürüyo, benim erkeklere gerçekten güvenim yok o yüzden dikkatli olun bence.

Siz iş yerindeki adama gönül rahatlığıyla yürüyebilmek için mi eşinizin sizi aldattığına ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi?
Ya da suçluluk duygunuzu mu hafifletmeye çalışıyorsunuz?? Eşiniz sizi aldatmış olursa rahatlayacak mısınız?
Gidin bir tedavi olun bence artık. Gidişat iyi görünmüyor.

Aa bu o mu şoktayım

Çamaşırdaki leke, yok evde bulduğum çorap, birde şimdiki konunuz ne takıntılı kadın, saçma sapan şeylerden anlam çıkartıyor deyip eski konularınıza baktım, bakmaz olaydım
Meğer şu meşhur abili konunun sahibiymişsiniz o zaman normal yani bunlara takmanız. Ama takdir ettim sizi elin adamlarına takmaktansa artık eşinize takmışsınız.

İsminizi değiştirmişsiniz ama konular aynı kalıyor, bilginize

Steve Wilkos diye bir amerikan programci vardi. Onun programinda böyle Don karistiran veya kadinin üstünü basini inceleyen erkeklere ilk sordugu sorulardan biri "sen onu mu yoksa aslinda kendini mi sucluyorsun?". Cünkü ne zaman böyle takintili biri ciksa hep altindan kendilerinin aldattigi cikiyordu. Bence böyle bir dönün ve düsünün beni böyle hareket etmeye ne itiyor diye. Aldatmiyorsaniz bile davranislariniz kesinlikle normal degil ve bir uzmandan destek almanizi öneririm. Ha esiniz sizi daha önce aldattiysa ve bu yüzden böyle hareket ediyorsaniz bu adami terke edin. Akil sagliginiz tehlikede cidden

İçlik giyende p..... olmaz aslında konu sahibi rahat olsa keşke:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…