- 28 Ağustos 2020
- 8.978
- 41.131
- 498
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Peki saçlar neden dondaydı? Neden atletınde ya da gömlegınde degıl de donunda? Asıl can alıcı nokta buYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Daha çok adamin donunu aliyo karşisinaBizim yazmamızla olmaz. Eşinizle halletmeniz gereken bir güven problemi var. Halletmeden ikinci çocuğu yapmayın derim. Ayrıca şaşıyorum insan niye hayat arkadaşını karşısına alıp konuşmaz da burada başka kadınlara sorar.
Ahh evetDaha çok adamin donunu aliyo karşisina
Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bende erkek arkadaşımla aynı evde kalıyodum, muhattap olmak dahi istemediğim aldatıcak tipteki erkek arkadaşlarıyla wpden grup kurup benim okumama izin vermiyordu, şifreyi bile bana vermiyodu. Bir gün girerken gördüm şifreyi, uykusu derindi aldım yanından salonda baktım daha önce bu kız kim diye sorduğum kız için arkadaşına ‘kız arkadaşım bu kim diye sorarsa takıldığım dersin’ diye mesajını gördüm gece vakti kaldırdım ve evden postaladım. Aynı olay bu olaydan 2 ay önce babam içinde olmuştu, eniştem, kız arkadaşlarımın erkek arkadaşları, kısacası çevremdeki tüm erkekler böyle annem affetti 2 sene sonra babam annemi bıraktı 1 hafta önce boşandılar. Çevrem aldatılma olayları ile dolu yani seni doldurmak istemem ama her erkek yapar. Evli olmadığım için senin tedirginliğini tahmin bile edemem ve bekara boşamak kolay diye bir söz var aynı o durum şuan ben erkek arkadaşımı postaladım o zamandan beri kapıda yatar oldu. Size tavsiyem tek saçla çok hareket etmeyin takip edin, ansızın iş yerine gidin sürpriz yaptım diye, telefonunu karıştırın gece, sevdiği oyun veya maç, fanatiği olduğu bişey varsa onunla izleyin eğer telefona bakıyosa sürekli şüphelenin ama tek saç ile hemen atağa geçmeyin. Bi de sizle kavga etmeye evden gitmeye yer arıyo mu ona bakın uzak mı sizden yada eskisinden daha mı yakın bunları gözden geçirim, bide wpden kayıtlı kişilere bakın erkek isimli olup kadın resmi olan var mı fotoğrafta, wpde mesaj arama yerine isminizi,karım,eşim gibi anahtar kelimeleri yazın mesaja otomatik götürüyo, benim erkeklere gerçekten güvenim yok o yüzden dikkatli olun bence.Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Aa bu o mu şoktayımSiz iş yerindeki adama gönül rahatlığıyla yürüyebilmek için mi eşinizin sizi aldattığına ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi?
Ya da suçluluk duygunuzu mu hafifletmeye çalışıyorsunuz?? Eşiniz sizi aldatmış olursa rahatlayacak mısınız?
Gidin bir tedavi olun bence artık. Gidişat iyi görünmüyor.
Çamaşırdaki leke, yok evde bulduğum çorap, birde şimdiki konunuzİş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
Aa bu o mu şoktayım
İçlik giyende p..... olmaz aslında konu sahibi rahat olsa keşke:)Siz şu eşi içlik giyen üyesiniz değil mi?l
Diğer konularınizda o olduğunuzu düşünmüştüm şimdi emin oldum.
Ne yazsak ne desek size kar etmez ki.
Çocuk falan düşünmeyin ya boşanin ya tedavi olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?