Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

9 yıllık evliyim eşimin iç çamaşırlarıni kontrol etmek hiç aklıma gelmedi. İnsanın midesi kaldırmaz bacım işin mi yok. Senin ya eşine ya kendine güvenin yok

Biraz rahatlayın lütfen aldatma olur mu bu kadarcık şeyle eşiniz sizi aldatmıyor ama sizin kafanız biraz karışmış eşinizle ilgili güven sorununuz var sanırım ama böyle hayatı kendinize çok zorlaştırırsınız ve normal bir durum bile size abartı gelebilir yada işaret olarak algılayabilirsiniz cünkü nasıl düşünürseniz bakış açınız o yöne evriliyor

Beni yine kimse etiketlememiş vallaha oturup ağlarım yetişemedim ya
Ben saç tellerini kriminal labına göndermeniz taraftarıyım
Ya da psikiyatriste gidin ben de anlamıyorum durumu kendi durumunuzu normal mi buluyorsunuz da doktora gitmiyorsunuz?

ben olsam adam yerinde kirli donlarımı çöpe atardım.
#donukafayatakmayınpopişinizetakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yok yanlış yazmışım. İçlikli olacaktı o
Iclikli olan tesisatciydi, bunun kocasi iclik giymiyo ayrica, hem atlette hem donda sac var demis, iclikli tesisatci olsa kis kiyamet, kar mar yagmis, don atlet cikmaz bence, bunun kocasinin donunun derdi de bize düstü, sherlock holmes gibi takipteyim donlari

Eski konunda iş arkadaşına takıktın . Burada kocanın donuna. Allah aşkına kocanın donuyla ilgileneceğine git tedavi ol ablacm.

Kiz nasıl inceliyon 10 dk benim canım sıkılır bide kirli dön sonuçta elinde tutma o kadar

Bizim yazmamızla olmaz. Eşinizle halletmeniz gereken bir güven problemi var. Halletmeden ikinci çocuğu yapmayın derim. Ayrıca şaşıyorum insan niye hayat arkadaşını karşısına alıp konuşmaz da burada başka kadınlara sorar.

Yahu dondan başka ihtimal yok mu niye taktın kafayı bu donlara aldatmanın sadece Belirtisi donla mı
Davranışlarına bak telefonuna bak cinsel ilişkinizin durumuna bak eve geliş gidiş saatlerine,kendine bakımına bak ama donlara bakmayı bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…