- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.229
- 798
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Abisinin donunuda mi inceliyomuş, cüş yannizAboww abiden sonra şimdi kocasının donlarına kafayı taktı desene
İçlikli kocası olan abla kendisi zaten bence. .Iclikli kocali bi abla vardi, o anlar bu donda saç islerinden
İciyomuy mus adam bi deİçkili kocası olan abla kendisi zaten bence. .
Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Yok yok yanlış yazmışım. İçlikli olacaktı oİciyomuy mus adam bi de
Iclikli olan tesisatciydi, bunun kocasi iclik giymiyo ayrica, hem atlette hem donda sac var demis, iclikli tesisatci olsa kis kiyamet, kar mar yagmis, don atlet cikmaz bence, bunun kocasinin donunun derdi de bize düstü, sherlock holmes gibi takipteyim donlariYok yok yanlış yazmışım. İçlikli olacaktı o
Bizim yazmamızla olmaz. Eşinizle halletmeniz gereken bir güven problemi var. Halletmeden ikinci çocuğu yapmayın derim. Ayrıca şaşıyorum insan niye hayat arkadaşını karşısına alıp konuşmaz da burada başka kadınlara sorar.Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Ayy koptum şuan dusta en son cok iyi durulamayinca bende de cikti bir iki kezGeçen kardeşimin isyanını söyleyeyim size afedersiniz ama bu ne ya her yerde saçın var totomun arasından bile saçın çıktı diye bağırıyordu saçımın sık dökülmesinden mütevelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?