- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
ben makineye atarken hiç bakmıyorum o yüzden saç oluyo mu olmuyo mu bilemem ama sadece saçla aldatma var demek yanlış olur benceYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Hep senin yüzünden.Konu sahibesi kayboldu.
Şimdi işte, "abiyle" ilgili şeyleri takıyordur kafaya.Konu sahibesi kayboldu.
Şükür, abiden fırsat bulunup eşle ilgilenilmeye başlanmış.Şimdi işte, "abiyle" ilgili şeyleri takıyordur kafaya.
Eve gidince, eşinin donlarina geri döner.
Eşi derken kendiyle değil donlariyla ilgileniyor yalnızŞükür, abiden fırsat bulunup eşle ilgilenilmeye başlanmış.
13 sene böylesi bi şüpheyle iyi gelmişsiniz vallahiYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Ocakta birimini değiştirecekti abiden uzaklaşınca dona sardı zaaarKocanız şu konuları okusa don giymeye tövbe ederpembegül nolur söyle anan evde diye sevişemiyordunuz seviştiniz mi ,bir açıklama yapmadın, tüm bunlar sekssizlikten mi ona göre analiz edelim . Is yerinde bölümünü değiştirdin mi , abi ile durumlar ne oldu , abi üçüncüyü yaptı mi siz ikinci için çalışmalara başladınız mı? Gız niye demiyon isim değiştirip de bak bir sürü soru birikti içimizde
aaaaa cidden miiii ben şokmeyi kesti diye derbeder olan kadinsiniz. Ee kisi kendinden bilir isi demek ondan adamin donlarini mindarladin. Yav adamin donlarini sal bi. Bisey yaptigi yok adamin.
Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?