Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

Ablacım acilen psikoloğa gözükmelisin.
Normal düşünce yapısı ve normal insanın yapacağı şey değil bunlar don incelemek nedir ya ?
Ben makineye bir çırpıda atıyorum sen inceliyorsun daha neler duyacağız acaba

Dip not; Evren sana donla mı aldatıldığının mesajını veriyor mantığa davet ediyorum seni.

ben makineye atarken hiç bakmıyorum o yüzden saç oluyo mu olmuyo mu bilemem ama sadece saçla aldatma var demek yanlış olur bence

Evliliği oturtamadim diyip de ikinci çocuğu düşünmek ne kadar doğru?
Bence Önce siz esinize guvenmeyi deneyin
O saç sizin de olabilir aynı yatakta yatmıyor musunuz?
Oğlumun bezlerinden bile benim saçım çıkıyor bu ara

13 sene böylesi bi şüpheyle iyi gelmişsiniz vallahi
ben aklımı oynatırdım çok ciddiyim
gerçi sizin de pek sağlam değil gibi duruyor konularınızdan ama

Ocakta birimini değiştirecekti abiden uzaklaşınca dona sardı zaaar

7 yillik evliyim bir kere bile esimin ic camasirina bakmak inanin aklima gelmedi.Ama sanirim sizinki biraz psikolojik boyuta gecmis.Yardim alabilirsiniz.Ayrica ben aldatmanin herturlu bir sekilde ortaya cikacagina inananlardanim.Istediginiz kadar takip edin aldatmanin cesitli yollari var.Esiniz isterse herturlu aldatir ve buna engel olamazsiniz.

Kirli çamaşır sepetini ortak kullanıyorsunuz ya onun için saçlar görüyorsunuz.
Sizin de çamaşırlarınız da erkek sacı ve tüyü çıkıyordur siz de altadan kadın oluyorsunuz.
Hayatı sizin kadar kötü yaşamadığımı bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim

diğer konunuzdan anladığım kadarıyla kendiniz aldatmaya meyilli olduğunuz için sürekli kocanız da sizi aldatmayı düşünüyormuş gibi don inceleme durumuna gelmişsiniz. evren böyle bir durumda karşınıza don değil de geçerli sebepler çıkarır merak etmeyin. benim saçlarım her yerden çıkıyor, saç bu illa ki dökülür aynı kirli sepetini kullanıyorsanız da hatta hepsini geçtim aynı evde yaşıyorsanız da çıkar hiç bakıp incelemedim ama öyledir. 13 yıllık evliliği oturtamamakta ne bileyim. sizinle yaşamak istemezdim Allah eşinize sabır versin

adamların donlarından ne isteniyor bu forumda?
neyi kafaya takarsan o gerçekleşir, buna inanırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…